Τσαμάκ: Τα πάντα για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ




Αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου η Μπορντό να καταφέρει να περάσει στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Ολυμπιακό, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του γαλλικού συλλόγου ο Μαραουάν Τσαμάκ.«Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος του Ολυμπιακού», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τσαμάκ και συνέχισε: «Θα απολαύσουμε τα παιχνίδια που μας έχουν απομείνει. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε σωστά τα ματς με τον Ολυμπιακό και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Η αλήθεια είναι πως υστερούμε των άλλων ομάδων του θεσμού. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προκριθούμε».

Για την πορεία της Μπορντό σχολίασε: «Θεωρώ πως έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία. Αν κάποιος μου έλεγε αμέσως μετά την κλήρωση πως θα τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο και η Μπάγερν με την Γιουβέντους θα παλεύουν για τη δεύτερη θέση δεν θα τον πίστευα. Τώρα νιώθουμε όλοι απελευθερωμένοι, πιστεύω το ίδιο και οι οπαδοί μας. Αν και είχα εξαρχής καλό προαίσθημα. Πραγματοποίησα ένα όνειρό μου πετυχαίνοντας γκολ σε αυτή τη διοργάνωση αλλά έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...