Η μητέρα Sarah Jessica Parker




Για την επιλογή της, να γίνει δεύτερη φορά μητέρα, μίλησε η Sarah Jessica Parker στο περιοδικό «Elle». Η πρωταγωνίστρια της σειράς - φαινόμενο, «Sex and the city», ανοίγει την καρδιά της για τον λόγο που αυτή και ο άντρας της, Matthew Broderick, χρησιμοποίησαν μια παρένθετη μητέρα για να φέρουν στο κόσμο το παιδί της.

Τελικά το ζευγάρι καλωσόρισε δίδυμα, δύο πανέμορφα κοριτσάκια, την Marion Loretta Elwell και την Tabitha Hodge, στις 22 Ιουνίου του 2009. Το ζευγάρι πάντα ήθελε μια μεγάλη οικογένεια. Η γοητευτική ηθοποιός παραδέχεται: «Αντιμετώπιζα προβλήματα γονιμότητας. Το ξέρω ότι είχαμε πολλές επιλογές.

Θα μπορούσαμε να είχαμε υιοθετήσει ή να σκεφτούμε και κάποια άλλη επιλογή. Η αλήθεια είναι ότι εξετάσαμε όλες τις επιλογές μας και αυτή μας “ταίριαζε” καλύτερα».

Παρόλο που η Sarah δεν κυοφόρησε, συνεχίζει να είναι μια στοργική μητέρα που ασχολείται με τις ανάγκες των παιδιών της. Η αγαπημένη της ασχολία είναι να αλλάζει πάνες, καθώς όπως υποστηρίζει λατρεύει την... μυρωδιά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...