Ξέφρενα όργια (part 3)

ΛΑΡΙΣΑ - Meeting με αλλοδαπές

Απίστευτη ιστορία με ερωτικό «τρενάκι» είχε προκαλέσει αναστάτωση στην πόλη της Λάρισας και είχε κάνει πολλούς να κλαίνε από τα γέλια. Πέντε Λαρισαίοι επιχειρηματίες είχαν κλείσει συμφωνία με τέσσερις καλλίγραμμες αλλοδαπές να συναντιούνται μία φορά την εβδομάδα και να περνούν το βράδυ μαζί. Μάλιστα, για να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα νοίκιαζαν σε ξενοδοχείο δύο δωμάτια, το ένα δίπλα στο άλλο, και σε διαφορετικό όνομα κάθε φορά. Στο ένα δωμάτιο έμεναν οι κοπέλες και στο άλλο οι επιχειρηματίες. Μόλις το ρολόι έδειχνε μεσάνυχτα, οι πόρτες άνοιγαν και το παιχνίδι κρατούσε μέχρι πρωίας.


Ομως, η ξαφνική κούραση και οι σαββατιάτικες απουσίες από το κρεβάτι έβαλαν ψύλλους στα αυτιά της συζύγου ενός εκ των ζωηρών Λαρισαίων, η οποία προσέλαβε ντετέκτιβ προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. Οταν η γυναίκα πληροφορήθηκε τα κατορθώματα του συζύγου της, εισέβαλε μαινόμενη στο ξενοδοχείο πιάνοντάς τον στα πράσα, ενώ από τις φωνές της ξεσηκώθηκε όλο το τετράγωνο.

ΠΑΤΡΑ - Στον καταυλισμό με Αφγανούς
Διψασμένες για σεξ φαίνεται πως είναι τέσσερις νεαρές γυναίκες από την Πάτρα, οι οποίες μπαινοβγαίνουν κάθε βράδυ στις παράγκες των λαθρομεταναστών και επιδίδονται μαζί τους σε όργια. Φανερά αγανακτισμένος, κάτοικος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου όπου βρίσκεται ο καταυλισμός, κατήγγειλε το περιστατικό ζητώντας βοήθεια από την Αστυνομία, καθώς, όπως υποστήριξε, «τα βράδια δεν μπορούμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας. Οι κυρίες αυτές επιδίδονται ακόμη και σε υπαίθριο σεξ με τους λαθρομετανάστες, ενώ οι φωνές τους ακούγονται τόσο έντονα που κλείνουμε τα παιδιά μας στο σπίτι».

Σχεδόν κάθε βράδυ, οι καλλίγραμμες κοπέλες επισκέπτονται τον καταυλισμό και μπαίνουν μέσα σε μία συγκεκριμένη παράγκα, η οποία -σύμφωνα με μαρτυρίες- έχει μετατραπεί σε οίκο ανοχής. Τέσσερις νεαροί Αφγανοί τις περιμένουν πάντα στην είσοδο. Μόλις οι γυναίκες φτάσουν, τις παίρνουν αμέσως στην αγκαλιά τους και αρχίζουν το ερωτικό παιχνίδι μπροστά στα έκπληκτα μάτια κατοίκων αλλά και των συμπατριωτών τους. Μάλιστα, αρκετές φορές δεν διστάζουν να βγάλουν τα ρούχα τους έξω από την παράγκα και να επιδίδονται σε πεοθηλασμό!
http://trelokouneli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...