Μάχη εντυπώσεων..

Την ώρα που οι υψηλοί εσωκομματικοί τόνοι ανεβαίνουν υπέρμετρα στο γαλάζιο «στρατόπεδο», οι βασικοί υποψήφιοι για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και ο κ. Αντ. Σαμαράς , δίνουν τη μάχη των πολιτικών εντυπώσεων μέσα από ανοικτές συγκεντρώσεις φίλων και υποστηρικτών τους, σε μια προσπάθεια να διαμορφώσουν ευνοϊκό κλίμα υπέρ των υποψηφιοτήτων τους. Ο κ. Σαμαράς έκανε επίδειξη δύναμης με μια άκρως ιδεολογικοπολιτική ομιλία με πολλαπλά μηνύματα χθες το βράδυ σε μεγάλη συγκέντρωση στο θέατρο Μπάντμιντον στου Γουδή, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην εκδήλωση της κυρίας Μπακογιάννη την περασμένη Δευτέρα στο ΣΕΦ.

Ο κ. Σαμαράς, στον οποίον επιτέθηκε εκ νέου χθες ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης , έκανε μια ιδιαίτερα επιθετική ομιλία, επιλέγοντας έναν πολύ πιο μεγάλο χώρο από την αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» όπου μίλησε η κυρία Μπακογιάννη, η οποία ετοιμάζεται από την πλευρά της να απαντήσει με μια εξίσου μεγάλη συγκέντρωση την προσεχή Τετάρτη, σε μια μεγαλύτερη αίθουσα, στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου. Την ίδια στιγμή αίσθηση προκάλεσε στο εσωτερικό της ΝΔ η δημόσια δήλωση του άλλου υποψηφίου, του νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδη, ότι δέχεται πιέσεις να αποσυρθεί από την κούρσα της διαδοχής. «Δεν αποσύρομαι. Δέχομαι πιέσεις, δέχομαι τηλεφωνήματα, αλλά θα φτάσω μέχρι το νήμα» είπε, χωρίς όμως να αποκαλύπτει από ποιους πιέζεται, δημιουργώντας έτσι ένα πέπλο μυστηρίου.

http://trelokouneli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...