Αίτημα για πτήσεις εκτός ΕΕ




Όσες εταιρείες αερομεταφορών ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτημα για εκτέλεση τακτικών αεροπορικών γραμμών από και προς χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, με βάση τις ισχύουσες διμερείς αεροπορικές συμφωνίες, πρέπει να το πράξουν την προσεχή Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Πρόκειται για τις γραμμές μετ΄ επιστροφής Αθήνα-Τίρανα, Αθήνα-Τορόντο, Αθήνα-Κάιρο-Αλεξάνδρεια, Αθήνα-Τελ Αβίβ, Αθήνα-Κουβέιτ, Αθήνα-Μόσχα, Αθήνα-Βελιγράδι, Αθήνα-Νότια Αφρική (Ναϊρόμπι-Γιοχάνεσμπουργκ-Κέηπ Τάουν) και από Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο για Κωνσταντινούπολη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΥΠΑ η ανωτέρω διαδικασία θα διεξαχθεί βάσει των προβλέψεων του Κοινοτικού Κανονισμού 847/04 και του σχετικού Εθνικού Κανονισμού μετά την από 3 Νοεμβρίου 2009 σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Σημειώνεται ότι ανάλογη διαδικασία είχε προκηρυχθεί την 21-08-09 αλλά ακυρώθηκε την 18-09-09 κατόπιν έγγραφης εντολής του τότε υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...