«Χ»αρακίρι στο τέλος για τον Άρη




Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Άρης και Πανιώνιος, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 12η αγωνιστική της Super League.


Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Νέτο στο 82', ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» πήραν το βαθμό της ισοπαλίας  στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Κουμόρτζι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε με ένα παίκτη λιγότερο από το 73', όταν και αποβλήθηκε ο Αράνο με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κουμόρτζι.
 
Κίτρινες: Νέτο, Καμπόρα, Σηφάκης - Λάτκα, Κουμορτζί, Μπάλαμπαν, Μανιάτης

Κόκκινες: 73' Αράνο

Άρης (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο Γιάρο, Κάλβο, Φερνάντες, Ρόβας (76' Βαγγέλι), Πίτου Γκαρσία (64' Χαβίτο), Κόκε, Αμπρέου (24' Καμπόρα).

Πανιώνιος (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς (6' Μπεθέρα), Μανιάτης, Λάτκα, Νικολάου, Όμο, Ριέρα, Καστελιόνε (86' Σκούφαλης), Κουμόρτζι, Τζαβέλλας, Εστογιάνοφ (69' Γουνδουλάκης), Μπάλαμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...