Ναι, τη χαστούκισε ο Ψωμόπουλος



Κουσουλός Πέτρος
Εντελώς διαφορετική τροπή παίρνει η υπόθεση σχετικά με τον πολυθρυλούμενο καυγά μεταξύ του επιχειρηματία Χρήστου Ψωμόπουλου και της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που φέρεται να είχε ως αποτέλεσμα το μοντέλο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να καταθέσει μήνυση για ξυλοδαρμό εναντίον του συντρόφου της.


Βάσει όσων αποκαλύπτουν πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του κ. Ψωμόπουλου με τα οποία συνομίλησε η zougla.gr, ο επιχειρηματίας δεν ξυλοφόρτωσε, απλά χαστούκισε τη φίλη του και το συμβάν προκλήθηκε εξαιτίας της… επιλογής της Τζούλιας Αλεξανδράτου να «παρουσιάσει» μια νυχτερινή της έξοδο ως επίσκεψη στη μητέρα της.


Η Τζούλια Αλεξανδράτου
Η Τζούλια Αλεξανδράτου
Απόγευμα Δευτέρας. Ο Χρήστος Ψωμόπουλος έχει επιστρέψει από επαγγελματικό ταξίδι που είχε πάει στη Σερβία και βρίσκεται για καφέ με τους φίλους του σε γνωστή καφετέρια του Κολωνακίου. Λίγο αργότερα, πηγαίνει για ποτό μαζί με φίλους του σε μαγαζί των βορείων προαστίων. Σύμφωνα με την πλευρά του επιχειρηματία, η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε πάει επίσκεψη στη μητέρα της.
«Γύρω στις 9.30 το βράδυ προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της. Ανησύχησε επειδή η Τζούλια δεν έχει δίπλωμα, γιατί δεν ήξερε πού είναι και δεν του απαντούσε στο τηλέφωνο. Μετά από μιάμιση περίπου ώρα επικοινώνησε μαζί του και την άκουσε να είναι ελαφρώς ζαλισμένη», λέει πρόσωπο του περιβάλλοντος του Χρήστου Ψωμόπουλου και συνεχίζει: «Ακούγοντάς την έτσι ανησύχησε ακόμα περισσότερο και τη ρώτησε πού είναι, προκειμένου να καθησυχασθεί. Τότε του απάντησε «είμαι στον κήπο της μητέρας μου και πίνω ένα ποτό». Ο Χρήστος της είπε «μπορώ να πω μια καλησπέρα στη μητέρα σου;», ώστε να καθησυχαστεί ότι βρίσκεται σε ασφαλές μέρος. Τότε η Τζούλια του έκλεισε το τηλέφωνο».

Η συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την περιγραφή που δίνουν πρόσωπα του περιβάλλοντος του επιχειρηματία, έχει ως εξής: Οδηγώντας ο Χρήστος Ψωμόπουλος από το Ψυχικό με προορισμό το Κολωνάκι, βλέπει σταθμευμένο το αυτοκίνητο της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας και της Πανόρμου.

«Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Έκατσε και περίμενε να δει από πού θα έρθει. Μετά από λίγο, την είδε να βγαίνει από μαγαζί μαζί με ένα άλλο πολύ γνωστό πρόσωπο που της είχε γνωρίσει εκείνος αλλά και τον… μάνατζέρ της ή εγώ δεν ξέρω τι άλλο, Χρήστο Αρμουτίδη. Όταν πήγε να της μιλήσει, εκείνη του αντιμίλησε, ο Χρήστος δεν συγκρατήθηκε και της έριξε ένα χαστούκι. Εκεί τελείωσαν όλα», λέει το ίδιο πρόσωπο, αναφερόμενο στην κατάληξη του επεισοδίου.
Το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές από το παρελθόν
Το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές από το παρελθόν

Αυτό πάντως που έχει ξεχωριστή σημασία είναι το γεγονός ότι, παρά τα όσα έχουν ακουσθεί σχετικά με τη μήνυση που έχει καταθέσει η Τζούλια Αλεξανδράτου εγκαλώντας τον φίλο της, μέχρι και λίγη ώρα πριν τόσο ο Χρήστος Ψωμόπουλος όσο και οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του δεν γνώριζαν το παραμικρό.

Εκείνο που μένει να δούμε είναι η αντίδραση του επιχειρηματία στην περίπτωση που τελικά η Τζούλια Αλεξανδράτου εμμείνει στη μήνυση που φέρεται να έχει καταθέσει. Πάντως, όλες τις πληροφορίες συγκλίνουν στο ενδεχόμενο ο Χρήστος Ψωμόπουλος να απαντήσει, καταθέτοντας και εκείνος αντίθετη μήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...