ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ


Μπαίνεις να διαβάσεις μια είδηση στο διαδίκτυο και πέφτεις πάνω στις αλληλοκατηγορίες μεταξύ blogs και sites. Εμείς την μεριά μας την διαλέξαμε πολύ πριν οι "άσπονδοι" εχθροί μας , μας κατατάξουν κάπου. Είμαστε εδώ για να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα τα ΔΙΚΑ σας για ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και χωρίς καπελώματα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.


Εμείς αφήνουμε τα σχόλιά σας ΕΛΕΥΘΕΡΑ και έτσι μπορείτε και εσείς να πείτε την άποψή σας για οποιοδήποτε θέμα. Αφήνουμε σε ΕΣΑΣ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να εκφράζεστε και στους επικριτές μας αφήνουμε τα λεφτά των Επιχειρηματιών που τους δίνουν για να σας ΦΙΜΩΝΟΥΝ. Πάντα πέρναμε θέση και αυτό το πληρώσαμε , δεν νομίζουμε ότι δίνουμε πλέον εξετάσεις μετά από 2 και πλέον χρόνια λειτουργίας όλοι καταλαβαίνουν ποιοι ΕΙΜΑΣΤΕ. Άλλωστε δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ξεκάθαρα σας λέμε ότι δεν εξυπηρετούμε ούτε τα δικά μας συμφέροντα τόσο ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ είμαστε. Όσοι δεν το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ δεν έχουν από το να μας παρακολουθήσουν θα δεχθούμε την κριτική τους την οποία και θα δημοσιεύσουμε γιατί δεν αρκεί να λες ότι είσαι διαφορετικός πρέπει όντως και να είσαι!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...