Νέο βίντεο με όργια στο νοσοκομείο Ελπίς

Νέο βίντεο με όργια στο νοσοκομείο Ελπίς Το πρώτο απόσπασμα από το βίντεο με όργια σε νοσοκομείο έκανε αίσθηση. Δείτε και ακούστε τη συνέχεια του βίντεο και πώς φαίνεται οτι η βιντεοσκόπηση γινόταν εν αγνοία της κοπέλας.
Στο πρώτο βίντεο των οργίων η κοπέλα είχε «αναστολές». Στο δεύτερο βίντεο η κοπέλα δίνει ρέστα με ατάκες όπως «θα πάμε στην κόλαση τώρα;» και «δεν θα μπορώ να περπατήσω αύριο». Την παρασταση κλέβει όμως ο ουρολόγος γιατρός που στο τέλος, αφού φύγει η κοπέλα από το δωμάτιο, κομπάζει στην κρυφή κάμερα για τα σεξουαλικά κατορθώματα του. Καταρρέει έτσι ο ισχυρισμός οτι η βιντεοσκόπηση γινόταν εν γνώση της κοπέλας. Το βίντεο τραβήχτηκε το 2005-2006 κατά τη διάρκεια εφημερίας σε ιατρικό δωμάτιο του νοσοκομείου Ελπίς. Τι ακούγεται για τους πρωταγωνιστές στα όργια σε νοσοκομείο;
1. Κώστας: Ο 36χρονος ουρολόγος οργάνωνε τα όργια στο νοσοκομείο και τα τραβούσε σε βίντεο. Δεν εργάζεται πια στο νοσοκομείο Ελπίς, αλλά σε μεγάλο δήμο της Αθήνας.
2. 32χρονη: Η ιδιωτική υπάλληλος διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Κώστα και το ζευγάρι είχε μετατρέψει το νοσοκομείο σε ερωτική φωλιά. Μόλις είδε το βίντεο στο διαδίκτυο έγινε έξαλλη και έκανε μήνυση στον Κώστα με αποτέλεσμα να γίνουν όλοι ρεζίλι στο πανελλήνιο.
3. Τάκης: Ο 34χρονος Παναγιώτης είναι κολλητός του Κώστα και παντρεμένος. Υποστηρίζει οτι η 32χρονη ζήτησε από τον Κώστα να παρευρεθεί κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους επαφής τρίτο άτομο.

Δείτε το 1ο μέρος του βίντεο με όργια σε νοσοκομείο και διαβάστε τις εξελίξεις στο νοσοκομείο Ελπίς για τα όργια.
http://stavros-marinis.blogspot.com/2009/11/blog-post_1322.html
http://stavros-marinis.blogspot.com/2009/11/blog-post_2173.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν τα ονόματα?

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...