ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΪΜΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ


To EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ πιστό στα πάθη του διαχειριστή του προειδοποιεί όσους το επιβουλεύονται ότι δεν θα βρουν ησυχία. Σταθερά και αμετακίνητο στις Ιδέες του το blog θα συνεχίσει έστω και εάν το διαβάζουμε μόνοι όσοι γράφουμε σε αυτό!!! Το μην μπλέκεις είναι φράση απαγορευτική για εμάς και ευελπιστούμε και για τους αναγνώστες μας.


Δεν θα παρατήσουμε τίποτα από όσα πετύχαμε τα τελευταία 2 χρόνια μαζί. Δεν δεχόμαστε μαθήματα ΗΘΙΚΗΣ από κανέναν και κυρίως από πουλημένα τομάρια του δημοσιογραφικού επαγγέλματος που τέτοιοι σαν αυτούς το κατάντησαν επάγγελμα από ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ που είναι. Σεβόμενοι την πορεία του κεντρικού διαχειριστή μας μένουμε σε αυτά. Αλλά Έλεος δεν θα μας υποδείξουν οι μαϊμού Εθνικιστές τι είμαστε και τι πιστεύουμε. Εάν θέλετε να σκέπτεστε έτσι για τους ξένους και να δηλώνεται Εθνικιστές δικαίωμά σας όμως ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ υπάρχουν σε όλα τα κράτη και μάλιστα σε πολλά από αυτά έχουν και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση που εσείς δεν έχετε. Αυτά προς το παρόν.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ
Η Ναζιστική σημαία είναι των Γερμανών Εθνικιστών που αιματοκύλησαν τον κόσμο για αυτό σας λέμε μην ασχολείστε με τον Εθνικισμό θέλει ΘΥΣΙΕΣ και δεν γίνεται με γελωτοποιούς "ηγέτες" . Όσους ενοχλεί η γερμανική σημαία δυστυχώς δεν θα τους βάλουμε ρώσικη ή αμερικανική των ΝΙΚΗΤΩΝ δηλαδή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που φταίνε για τα σημερινά δεινά μας. Α ξεχάσαμε να σας πούμε ότι εμείς δεν συμπαθούμε και τους Σιωνιστές...... Άρα το αστέρι του Δαυϊδ δεν σας το βάλουμε να το δείτε. Φιλάκια και προσέξτε μην πέσετε από τους καναπέδες σας και δεν κάνετε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ για να μας σώσετε. Σαν την Απριλιανή Δικτατορία σας που μας γκρέμισε όχι μόνο τις Ιδέες αλλά τα στελέχη της εποχής εκείνης μολύνουν ακόμα τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...