Ώρα Κόκκαλη


Από το γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα περάσει σήμερα στις 11 το πρωί ο Σωκράτης Κόκκαλης προκειμένου να συζητήσει με τους στενούς συνεργάτες του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» στη συνέχεια (1 μ.μ.) θα βρεθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά καθώς έχει κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα Πειραιά, για όσα φέρεται να είπε σε ομιλία του προς τους παίκτες την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, αναμένεται να κάνει και κάποιες δηλώσεις κατά την αποχώρησή του.

Ο Κόκκαλης είναι σχεδόν σίγουρο ότι το Σάββατο ή την Κυριακή το μεσημέρι θα επισκεφθεί εκ νέου τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να μιλήσει με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Άλλωστε, έχουν καθιερωθεί οι επισκέψεις του Κόκκαλη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, λίγο πριν από καθοριστικά ματς.

Στο μεταξύ το αφεντικό των πρωταθλητών σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» έχει ζητήσει από όλους τους συνεργάτες του να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου η αποστολή του Παναθηναϊκού να μεταβεί και να αποχωρήσει από το «Γ. Καραϊσκάκης», χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ το ίδιο επιθυμεί να συμβεί και τους επίσημους του «τριφυλλιού» που θα παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι.

Για το θέμα ωστόσο, που προέκυψε με τις προσκλήσεις και τις ανακοινώσεις που προέκυψαν εκατέρωθεν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφεραν σχετικά: «Εμείς προσκλήσεις σε μπράβους δεν δίνουμε. Όπως δεν πάμε ποτέ με μπράβους στο ΟΑΚΑ, έτσι και ο Παναθηναϊκός δεν είναι δυνατόν να έρχεται με μπράβους στο Καραϊσκάκη».

Γκαλέτι: «Να μας φοβούνται»

Τον Λουτσιάνο Γκαλέτι υπολογίζει πολύ ο Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος προβληματίζεται για το μαρκάρισμα του Αργεντινού άσου. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης όταν έγινε πλάκα στον 29χρονο άσο για αυτό το θέμα εκείνος απάντησε: «Κι εμένα και όλους μας πρέπει να φοβούνται στον Παναθηναϊκό».

Πάντως όσον αφορά στην ετοιμότητα του Γκαλέτι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τόνισαν: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι 100%. Είναι στο 99% αλλά ακόμα και αυτό το 1% είναι σημαντικό για έναν παίκτη που έχει πάθει τρεις θλάσεις από την αρχή της σεζόν. Υπάρχει ένα μικρό ρίσκο ειδικά αν ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Ίσως να είναι προτιμότερο να μείνει στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ντέρμπι και ανάλογα με την εξέλιξη, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο Ζίκο στην τελευταία προπόνηση».

Μέλμπεργκ: «Πρώτοι το βράδυ της Κυριακής»

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό μίλησε και ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος αρχικά τόνισε: «Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για όλους αυτό το παιχνίδι. Όλοι μου μιλούν στο δρόμο γι αυτό. Είναι ένα μεγάλο ματς. Είμαστε δύο πόντους πίσω και θέλω οπωσδήποτε τη νίκη για να είμαστε πρώτοι το βράδυ της Κυριακής».

Στη συνέχεια ο Σουηδός αμυντικός συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν θα αποδειχθεί σε αυτό το ματς ποιος από τους δύο είναι ο καλύτερος. Νομίζω ότι αυτό δεν θα το μάθουμε σε αυτό το ματς. Ο καλύτερος είναι αυτός που στο τέλος κερδίζει το πρωτάθλημα. Δεν θα κριθεί στα δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει δρόμος ακόμα, αλλά αυτό το ματς θα είναι ένα καλό βήμα».
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...