Η πορνοστάρ που ξελόγιασε τον μικρό αδελφό της Κιμ Καρντάσιαν


"Με βλέπει σαν... δασκάλα του και περνάμε διασκεδαστικά στο κρεβάτι και στα σεξουαλικά μας παιχνίδια" δήλωσε η πορνοστάρ Lisa Ann για τον Rob, τον μικρότερο αδελφό του supermodel Kim Kardashian. Γνωρίστηκαν, όπως η ίδια ισχυρίζεται, και άρχισε η σχέση τους τον Σεπτέμβριο, στο γάμο της αδελφής του Klhoe.

Ωστόσο φίλοι του Rob λένε ότι δεν υπάρχει σχέση, απλώς γνωρίστηκαν και η πορνοστάρ που "διψάει" για δημοσιότητα, διαδίδει έναν έρωτα που δεν υπάρχει. Όσο για τον Rob και τη διάσημη αδελφή του τηρούν σιγή ιχθύος. Πάντως, εδώ που τα λέμε, πιο εξειδικευμένη δασκάλα του sex δε θα μπορούσε να βρει ο Rob, ο οποίος ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα της αδελφής του στην πασαρέλα.

Είναι ιδανική η Lisa Ann, αφού λόγω επαγγέλματος (φωτό επάνω) έχει... γράψει πολλά χιλιόμετρα στο ερωτικό της κοντέρ. Αλλά πάλι τι θα πει ο κόσμος; Να ανέβει η πορνοστάρ και να κατέβει η Κιμ; Και πώς θα συστήνει την ανεπίσημη... νυφούλα της; Από δω ο αδελφός μου κι από κει η πορνοστάρ; Άσε που μπορεί να συναντηθεί με κανένα πελάτη και να έχουμε... εγκεφαλικά!



Bookmark and Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eise gaula kai 8elw na er8eis xalkidona gia na se parw sto spiti m kai na sou ala3w ta fota

Ανώνυμος είπε...

kai na kanoume mazi mpanio kai na kimomaste mazi melene xazaraki xristo kai eimai megalos kai tin exw 22 pontous kai se goustarw trela

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...