ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΔΕΥΤΕΡΟΙ!!!!! Ο ΘΕΜΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ

H "VETO" στην κορυφή από την πρώτη Κυριακή

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2009, 21:29



Από την πρώτη Κυριακή της κυκλοφορίας της η VETO πέτυχε το πρώτο της ρεκόρ. Με κυκλοφορίες η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πρακτορείων θα ξεπεράσει τα 200.000 φύλλα, γίνεται η εφημερίδα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο πρώτο της φύλλο. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε από το 2005 το «Πρώτο Θέμα» το οποίο την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του είχε 170.400 φύλλα.

Η επιτυχία μάλιστα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς πως η εφημερίδα βρέθηκε στη δεύτερη θέση των κυκλοφοριών (πρώτο ήταν το «Θέμα» με την ταινία Ελ Γκρέκο) μπροστά από όλες τις παραδοσιακές δυνάμεις του Τύπου, όπως το Βήμα της Κυριακής, η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, το Έθνος της Κυριακής και η Καθημερινή. Και οι διαφορές μάλιστα ήταν από 43 έως και 90.000 φύλλα, καθώς η τρίτη εφημερίδα δεν κατόρθωσε, αυτή την εβδομάδα, να ξεπεράσει τα 160.000 φύλλα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ; Στην ΚΟΡΥΦΗ και δεύτερος και πανηγυρίζει επειδή νίκησε τον Λαμπράκη και την Τεγοπούλου στο πρώτο φύλλο που όλοι αγόρασαν την εφημερίδα του Μάκη. Εάν ξέχασε να του θυμήσουμε τι έκανε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο πρώτο του φύλλο και πως μέσα σε ένα χρόνο καθιερώθηκε στην συνείδηση των αναγνωστών. Να του θυμίσουμε ακόμα ότι τότε δεν υπήρχε η zougla.gr να διαφημίσει την νέα εφημερίδα αλλά μόνο η τηλεόραση και το ραδιόφωνο με ελάχιστα σποτάκια. Οι καιροί άλλαξαν και αντί να πανηγυρίζει προς τα έξω και να προβληματίζεται προς τα μέσα καλό θα ήταν να ψάξει να δει τι λείπει από την εφημερίδα. Εμείς φιλικά και με καλοπροαίρετη διάθεση του γράψαμε δυο πραγματάκια άμα τα καταλάβει τώρα που είναι νωρίς έχει καλώς αλλιώς θα του φταίνε πάλι οι συνεργάτες του οι οποίοι αποδεικνύονται πολύ κατώτεροι από τους προηγούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...