ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ -ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ


Λίγο ακόμα και θα ξεχάσουμε όσα ξέραμε με όσα βλέπουμε και διαβάζουμε σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο. Η Ελεύθερη Πληροφόρηση θέλει ανοιχτά μάτια και επιλογές και κυρίως χρειάζεται ο αναγνώστης να είναι υποψιασμένος για το ποιος γράφει τι και σε τι αποσκοπεί. Η Διάρκεια μιας σελίδας στο χρόνο και η τακτική παρακολούθηση φανερώνει το τι ακριβώς πρεσβεύει η κάθε σελίδα. Δεν θα θέλαμε να το συνεχίσουμε παραπάνω γιατί θεωρούμε ότι το δικό μας αναγνωστικό κοινό έχει τα κριτήρια για να κάνει τις ανάλογες επιλογές.


Ούτε μας προβληματίζει πλέον που οι περισσότεροι αναγνώστες μας σερφάρουν δεξιά και αριστερά κάνοντας και πάνω από εβδομάδα να μπουν στην σελίδα μας. Έχουμε τους 500 καθημερινούς επισκέπτες μας που θα μπουν σε εμάς έστω και εάν δεν έχουμε αναρτήσει καμιά είδηση. Σίγουρα όταν αυτοί δεκαπλασιάζονται σημαίνει ότι εκείνοι την μέρα μας επισκέφθηκαν και κάποιοι "περίεργοι" που ελάχιστοι από αυτούς θα μας προτιμήσουν και τις επόμενες μέρες. Άλλωστε το στίγμα μας δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για πληθώρα αναγνωστών και αυτό γιατί εμείς έχουμε κυρίως θέματα που αφορούν το lifestyle μέσα σε βαριά και άκρως Ιδεολογικά κείμενα, αθλητικές ειδήσεις και γενικά ένα σωρό πληροφορίες που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά σε όλο το διαδίκτυο. Οι επιλογές των πηγών μας δείχνουν έναν πλουραλισμό που θα ζήλευαν όλα τα ΜΜΕ που παίζουν όσους εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Εμείς τους παίζουμε σχεδόν όλους και τους διαφημίζουμε χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΦΕΛΟΣ. Αυτή η ιδιομορφία μας , είναι και η αιτία παραπόνων γιατί βάζουμε αναρτήσεις από το ένα site και όχι από το άλλο. Ο Σταύρος κρίνει ότι θα έπρεπε να παίζουν ΟΛΟΙ αλλά δυστυχώς δεν είναι δυνατόν καθώς πλέον δεν είμαστε ούτε 3 άτομα!!!! Για δυο άτομα λοιπόν οι αναρτήσεις (έστω και με αντιγραφές) είναι αρκετές. Αποφασίσαμε λοιπόν χθες ότι από τις αρχές του επόμενου μήνα θα πρέπει να πάρουμε και κάποια άτομα για να έχουμε 24ωρη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε θα μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο γνωστό  mail. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...