Νάνι: Μας βρίζει άσχημα συνεχώς ο Φέργκιουσον




«Περίεργο άνθρωπο» και «σκληρό» χαρακτήρισε τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε δηλώσεις του ο Νάνι. Ο Πορτογάλος ακραίος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ότι ο Σκωτσέζος τεχνικός, εάν η ομάδα πάει καλά, τότε χαμογελάει, ενώ σε αντίθετη περίπτωση βρίζει τους ποδοσφαιριστές.

«Ο Φέργκιουσον είναι περίεργος άνθρωπος. Είναι σκληρός. Εάν όλα πάνε καλά, είναι εντάξει. Αλλά όταν νομίζει πως κάτι πάει στραβά νευριάζει πολύ. Μπορεί να σε επαινεί τη μια στιγμή και την άλλη να σου φωνάζει. Αν έχει συμβεί και σε μένα; Ναι διάολε! Μου είπε ‘’Νάνι, πως μπόρεσες να το χάσεις αυτό;’’ Φωνάζει σε κάποιους παίκτες μπροστά σε όλους. Κανείς δεν ξεφεύγει, όλοι είμαστε το ίδιο. Ο Γκιγκς και ο Νέβιλ υποφέρουν περισσότερο, επειδή έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Μας βρίζει άσχημα συνεχώς».

Όσο για τη φετινή πορεία της Γιουνάιτεντ, ο Νάνι υπογράμμισε: «Νομίζω πως υπάρχει μία κακοδιαχείριση από τη Γιουνάιτεντ σε αυτό το θέμα, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα. Εγώ δεν έπαιξα στα δύσκολα ματς με Λίβερπουλ, Τότεναμ και Σίτι. Κανείς ‘‘μικρός’’ δεν έπαιξε σε αυτά ματς. Είμαι λίγο στενοχωρημένος γι’ αυτό. Ο κόσμος περιμένει περισσότερα από μένα αλλά δεν είναι εύκολο. Ξέρω πως θα ήταν καλύτερα αν έβαζα περισσότερα γκολ. Μπορώ να προσφέρω θέαμα στο παιχνίδι, αλλά κανείς δεν μου εγγυάται πως θα αγωνιστώ και στο επόμενο ματς. Αυτό σου καταστρέφει την αυτοπεποίθηση».

Ωστόσο, κλείνοντας ο Νάνι ξεκαθάρισε για το εάν θέλει να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ»: «Όχι, όχι. Ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...