ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ

Tου Σταύρου Μαρίνη
Φαίνεται ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος μας, αλλά κάποιοι λένε ότι η τύχη πάει με τους τολμηρούς!!! Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα πριν αποκατασταθεί πλήρως η επικοινωνία μας. Δεν πειράζει έτσι και αλλιώς αυτή η επικοινωνία έχει κοστίσει πάρα πολλά σε χρήμα και όχι μόνο. Εάν μου έλεγαν ότι θα είχα τέτοια ταλαιπωρία επειδή θα άνοιγα αυτό το blog σίγουρα θα το σκεφτόμουν διαφορετικά αλλά τώρα πλέον δεν κάνω πίσω. Όλοι εσείς περιμένετε από εμάς μια διαφορετική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και θα την έχετε ανεξάρτητα από το δικό μας κόστος. Μπαίνετε για να διαβάσετε όχι την είδηση , αυτή ενδεχομένως και να την έχετε ήδη μάθει.

Μπαίνετε για την δική μας άποψη , που έχει χρέος να διαφέρει από τις περισσότερες γιατί εμείς είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι από οικονομικά συμφέροντα, κάνουμε την "τρέλα" μας και όλοι εσείς εκεί έξω έχετε διαπιστώσει ότι δεν αφήνουμε στην ησυχία του ΚΑΝΕΝΑΝ. Δεν θα ήθελα εδώ να σας θυμίσω τα κείμενά μας για τον Τάσο του Χρηματιστηρίου , τα πλαστά τιμολόγια του Κουρή , το μπάχαλο στις εκπομπές του Μάκη , τα κακώς κείμενα της ΝΔ, και όλα αυτά τα οποία σας έφεραν κοντά μας. Οι συγκρούσεις μας με άλλα blogs αποδεικνύουν και τις διαφορές μας. Δεν είμαστε ίδιοι και αυτό το λέτε πρώτα από όλα εσείς. Γιατί κάποιοι άλλοι που βγαίνουν από τα ρούχα τους άργησαν να αντιληφθούν την διαφορετικότητά τους!!! Συνεργάστηκαν με τα παπαγαλάκια του Xρηματιστηρίου, και μετά πλακώθηκαν με τον Κομιστή και την παρέα του , ανακάλυψαν ξαφνικά ότι ο πρώην συνεργάτης τους έγινε Ιπποκόμος και άλλες αθλιότητες που θα έλεγε και το πρώην αφεντικό αλλά όλα αυτά με καθυστέρηση και μάλιστα τώρα τα έχουν βάλει και με τα blogs με σύμμαχο τους τον κύριο Xατζηνικολάου ο οποίος δεν γνωρίζει ποιανού είναι το fimotro αλλά το troktiko γνωρίζει ότι είναι του Σωκράτη Γκιόλια!!!!!! Και μάλιστα είναι τόσο βέβαιος ότι δεν κάνει λάθος που μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή επιτίθεται στον Σωκράτη που για κακή του τύχη έχει πλέον μικρόφωνο και του απαντάει από το Πρώτο Θέμα!!!!! Δεν γνωρίζουμε γιατί προσπαθεί να πει ότι ο Γκιόλιας είναι λάθος , όμως ξέρει σίγουρα ότι και πλαστά τιμολόγια έπιασαν στην επιχείρηση του Κουρή και ότι ο Mάκης τον Γκιόλια τον δίδαξε πολύ καλά την ερευνητική δημοσιογραφία για να μπορεί πλέον μόνος του να ανακαλύπτει τις ατασθαλίες των άλλων!!!! Eμείς τον κ. Χατζηνικολάου δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά τον θεωρούμε σοβαρό δημοσιογράφο που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Κεφαλλονίτη Κουρή(είμαστε και πατριώτες με τον Kουρή αλλά καμιά σχέση άλλη) ο Νίκος λοιπόν θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά ότι τα χρήματα, τα πολλά χρήματα των Επιχειρηματιών δεν γίνονται με τον "σταυρό στο χέρι" και για αυτό πρέπει να θυμηθεί ότι όσο τον πλήρωνε ο Κοντομηνάς δεν έλεγε τίποτα εναντίον του , αντίθετα τότε τον έβριζε ο Κουρής που τώρα είναι το αφεντικό του στο alter. Και θα πρέπει ακόμα να γνωρίζει ότι ο Mάκης είναι πολύ δύσκολο να μπει στο άρμα Κουρή για πάντα, θα "ξυπνήσει" μια μέρα και θα φύγει γιατί έτσι είναι ο Μάκης απρόβλεπτος και με τους δικούς του κανόνες. Όσο για εμάς θα είμαστε απέναντι σε όλους, γιατί εσείς το αποφασίσατε με τα μηνύματά σας. Και μάλιστα θα είμαστε απέναντι σε όλους αυτούς που βιάστηκαν να μας εντάξουν σε μια παράταξη. Για εμάς η δύναμή μας είσαστε εσείς που αύριο θα μας "αγοράζετε" γιατί θα ξέρετε ότι λέμε αλήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...