ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΡΕΧΑΓΚΕΛ


Του Σταύρου Μαρίνη 
Η Νίκη της Εθνικής επισκίασε την γενικότερη μιζέρια της ημέρας και μας έκανε πάλι υπερήφανους που γεννηθήκαμε σε αυτό τον Τόπο που όλο γκρινιάζουμε και μετά τα ξεχνάμε. Γιατί πως να εξηγήσει κάποιος ότι τον Ρεχάγκελ τον απαξίωνε το σύνολο σχεδόν του αθλητικού τύπου και τώρα νάτος πάλι μπροστά τους στο Μουντιάλ της Αφρικής.


Μιλάμε διάφοροι δημοσιογράφοι του είχαν βάλει ήδη τίτλους τέλους και εφημερίδες περίμεναν τον αποκλεισμό για να του τα χώσουν για ακόμη μια φορά. Ούτε εγώ πίστευα ότι η Εθνική θα πέρναγε αλλά είχα πάντα έναν καλό λόγο για τον Προπονητή που μας έβγαλε από την μιζέρια και την αφάνεια και μας έκανε το 2004 Πρωταθλητές Ευρώπης!!! Ποιους δηλαδή τον Καραγκούνη, τον Χαριστέα, και τα άλλα παιδιά που ελέω Ότο έγιναν γνωστοί σε όλο τον κόσμο.Και όμως κάποιοι θεωρούν ότι από μόνοι τους παίχτες οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει πολλά πράγματα με τις ομάδες τους στην Ευρώπη θα κατάφερναν να σηκώσουν την κούπα νικώντας μάλιστα δυο φορές την Πορτογαλία. Ακόμη και οι ίδιοι οι παίχτες φαντάζομαι αναγνωρίζουν την συμμετοχή του Γερμανού σε αυτό το έπος. Και όμως ο μαλάκας Έλληνας επιμένει ότι θα μπορούσε να πετύχει και χωρίς τον Ότο εδώ θα είμαστε και μετά και θα γελάμε εκτός και φέρουν τον Μουρίνιο προπονητή και σε μια εβδομάδα δει τους παίχτες και σηκωθεί και φύγει!!!!!!!!! Αυτά γιατί είπαμε ο Καραγκούνης δεν είναι Μέσι , ούτε ο Χαριστέας Ρονάλντο μην τρελαθούμε κιόλας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...