Την έσερνε στο χωριό από τα μαλλιά και γυμνή


ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Ξινή της βγήκε η απιστία αφού ο άνδρας της την έπιασε στα πράσα και την τιμώρησε πολύ άσχημα. Το παράνομο ζευγαράκι δεν περίμενε ποτέ οτι η ερωτική συνεύρεσή του θα κατέληγε σε διασυρμό για τη μια και κυνηγητό για τον άλλο. Ο ανυποψίαστος σύζυγος γύρισε νωρίτερα απο την προκαθορισμένη ώρα και προτού μπει μέσα πέρασε απο την αποθήκη να αφήσει κάποια εργαλεία του. Αυτό που αντίκρισε τον έκανε να χάσει τη γη κάτω απο τα πόδια του:

Η...

νεαρή συζυγός του βρισκόταν στο δάπεδο γυμνή και χαϊδολογιόταν με τον νεαρό με την ίδια... περιβολή. Το αρχικό σοκ του απατημένου διαδέχτηκε η οργή και συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί, επιχείρησε να επιτεθεί στο ζευγάρι. Ο εραστής πρόλαβε να ξεγλιστρήσει αφήνοντας σύξηλη και αβοήθητη την γυναίκα. Δευτερόλεπτα μετά, εξαγριωμένος ο απατημένος την άρπαξε απο τα μαλλιά την έσυρε έξω απο την αποθήκη και κατόπιν άρχισε να την περι΄φερει γυμνή στους δρόμους του χωριού αφήνοντας του κατοίκους με ανοιχτό στόμα οι οποίοι δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν μπροστά στο θέαμα.

Απο την αυριανή ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...