Απίστευτη ανθελληνική προπαγάνδα μέσω Youtube!

Η προπαγάνδα μέσω του Ίντερνετ είναι γεγονός καθότι όσοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτό μπορούν, εκτός από το να εκφράζουν ελεύθερα την γνώμη τους, να λασπολογούν χωρίς να έχουν την απαραίτητη γνώση.

Στο βίντεο (από το Youtube) που ακολουθεί η Ελλάδα χαρακτηρίζεται ως η χώρα των ομοφυλοφίλων, ενώ ο δημιουργός του βίντεο (που δεν κρύβει την ανθελληνική του στάση) προσβάλει και το εθνικό σύμβολο της χώρας μας: Την ελληνική σημαία αντικαθιστώντας το σταυρό με σβάστικα.

Ανεπίτρεπτο και σοκαριστικό το οπτικοακουστικό υλικό που παρατίθεται. Μάλιστα, ο δημιουργός έχει «δανειστεί» σκηνές από αμερικάνικο gay show που αναφέρει πως «δεν μπορεί να βρει κάποιος περισσότερους ομοφυλόφιλους απ’ ό,τι στη Μύκονο».

Ακόμα, πλάνα από άλλο αμερικανικό… σόου προβάλλουν τους Στρατιώτες της Προεδρικής Φρουράς (Εύζωνες) και ο παρουσιαστής σχολιάζει τις… «φούστες» τους όπως λέει χαρακτηριστικά. Στην προκειμένη περίπτωση, η θυσία στο βωμό της τηλεθέασης και η ασχετοσύνη πάνε πακέτο.

Η αξιοπρέπεια χάνεται πίσω από τα πληκτρολόγια και τις οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών και ο καθείς μπορεί να λέει το μακρύ του και το κοντό του με όσο εγκέφαλο τον έχει προικίσει η μητέρα φύση. Αξίζει πάντως, να ρίξει κανείς μία ματιά στο προφίλ του προσώπου που ανάρτησε το συγκεκριμένο Video στο Youtube. Τότε, θα γίνει εύκολα αντιληπτό πως η έννοια «φανατισμός» περνάει σε άλλη διάσταση. Εξ’ όσων φαίνεται, ο εν λόγω «κύριος» έχει γαλουχηθεί-ποτιστεί με ανθελληνικά αισθήματα και προφανώς δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος το γιατί.

Αυτό φαίνεται πολύ καλά από την φωτογραφία που έχει θέσει ως προφίλ: Ο κινηματογραφικός Ρόκι Μπαλμπόα με την σημαία της ΠΓΔΜ στο μπράτσο. Μη φας αγαπητέ φίλε… "puncyy" , έχουμε γλάρο-σούπα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...