ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΣΕΧΙΑ

Σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τη Σπάρτα Πράγας ζει ο Παναθηναϊκός. Γκολ ζήτησε ο Τεν Κάτε. Το contra.gr βρέθηκε στην αναχώρηση του τριφυλλιού για Τσεχία.

Ο Χενκ τεν Κάτε δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για ένα καλό αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε στο εκτός έδρας γκολ που πρέπει να πετύχει ο Παναθηναϊκός.

"Πρέπει να θυμηθούμε τις ωραίες περσινές αναμνήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντα πιστεύω στην ομάδα μου και είμαι αισιόδοξος. Πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα στην Πράγα. Πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρουμε, αν σκοράρουμε τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με πέρυσι. Η ομάδα είναι έτοιμη και την πιστεύω. Τα πράγματα φέτος είναι πιο δύσκολα αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά", ήταν τα λόγια του Ολλανδού τεχνικού.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Αντωνιάδης είπε: "Ο Παναθηναϊκός αν φορέσει το καλό του ευρωπαϊκό κοστούμι θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Τώρα ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις και πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει".

Ο Σιμάο είπε: "Είναι διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με πέρυσι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικού. Δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ".

Τέλος, ο Σεντρίκ Καντέ τόνισε: "Ειναι το πρώτο μας παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε τις ικανότητες να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στόχος μας είναι η νίκη".

ΠΗΓΗ: WWW.CONTRA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...