ΜΑΚΗΣ-ΣΕΡΙΑΤΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΣΤΑΣΗ Α.Ε ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

Στο ΦΕΚ της 3ης Ιουνίου 2008 περί Α.Ε. και Ε.Π.Ε. με αριθμό φύλλου 3496 δημοσιεύτηκε η σύσταση εταιρίας με την την επωνυμία Φιντέλ Α.Ε. Εκμετάλλευση Ακινήτων με ορισμένο μετοχικό κεφάλαιο στις 100.000. Σύμφωνα με αυτό, μέλη του είναι ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος του Ευθυμίου, η Κιμ Βίβιαν Κίλιαν του Γκερντ και της Αγγελικής (σύζυγος Ευθυμίου Τριανταφυλλόπουλου), ο Γιώργος Αγιοστρατίτης και η Αλεξάνδρα Καπελετζή (σύζυγος Γεράσιμου Σεριάτου). Όταν δεν προσέχεις με ποιους συνεργάζεσαι και μετά δηλώνεις άγνοια σημαίνει ή ότι είσαι αφελής ή ότι έχεις αλλάξει τόσο πολύ ,που δεν σε νοιάζει πλέον τι λέει ο κόσμος. Με τι ηθικό ανάστημα θα επιτίθεται στο Θέμο, όταν συνεργάζεται με τον κρατικοδίαιτο Μάκη Σεριάτο και τι θα λέει όταν θα αρχίσουν να γράφονται σε εφημερίδες τα κατορθώματά του; Ακόμα και ο Ρέστης τον έχει καταλάβει τον Μάκη Σεριάτο και παρότι είναι "αφελής" ο Βίκτωρας θα τον απομακρύνει, γιατί του είπαν τι "αρπακτικό" είναι. Το ΦΕΚ Τ.Α.Ε-Ε.Π.Ε 3496/03.06.2008 με ημερομηνία κυκλοφορίας 17.06.2008 βρίσκεται στο Εθνικό Τυπογραφείο και αποτελείται από 8 σελίδες, γνωρίζουμε ότι είναι προσωπικά δεδομένα και δεν θα ήταν νόμιμη η δημοσίευση αλλά εάν αμφισβητηθούμε θα δημοσιεύσουμε και τις 8 σελίδες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα ΦΕΚ δεν μπορεί να είναι προσωπικό δεδομένο! Αυτό ακριβώς είναι το νόημα της δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης: δημοσιοποίηση και διαφάνεια. Ο νόμος υποχρεώνει στη δημοσίευση, άρα οτιδήποτε είναι σε ΦΕΚ μπορεί να αναπαραχθεί άφοβα.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...