ΒΛΑΚΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Θα ήθελα αυτή την περίοδο να κάνω διακοπές όχι για τα Χριστούγεννα αλλά πάνω από ένα μήνα. Δεν ξέρω γιατί αλλά έμπλεξα πάλι σε περιπέτειες. Ίσως είναι στο αίμα μου η περιπέτεια αλλά δεν θεωρώ ότι κάθε περιπέτεια θα έχει και την καλύτερη κατάληξη. Σίγουρα δεν θα περίμενε κανείς από μένα ότι θα έκανα πίσω σε οτιδήποτε κάνω στην ζωή μου, αλλά αυτή την περίοδο θα το ήθελα πάρα πολύ. Δεν υπάρχει λόγος για κάποιον που έχει μάθει στην ζωή να τα κερδίζει όλα με πολύ κόπο, να αρχίσει ξαφνικά να κλείνετε στο "καβούκι" του όμως σε μένα αυτή την περίοδο αυτό έχει συμβεί. Και πάμε τώρα στα καθημερινά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να πιστεύει κάποιος ότι όλα θα λυθούν ως δια μαγείας με την παραίτηση του Μαγγίνα από την θέση του Υπουργού Απασχόλησης, δεν λέω ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί, αλλά το ζήτημα της κοινωνικής ασφάλισης δεν θα λυθεί με την συγκεκριμένη απομάκρυνση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

when your dumb you have to suffer!

Ανώνυμος είπε...

...................................MUTATIS MUTANDIS......

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις το πιό δύσκολο σ'αυτές τις κάταστάσεις είναι οι επιστροφές... όταν για πολύ καιρό από το παιχνίδι έχεις αποτραβηχτεί.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...