47% ΜΕΣΟ ΟΡΟ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Και όμως ο Λάκης Λαζόπουλος καθήλωσε εμπρός από τις οθόνες των τηλεοράσεων 2.400.300 τηλεθεατές στην χθεσινή του εκπομπή. Στο τέταρτο 22:15-22:30 έκανε 24,3 στα μικρά και 50,6 στα μεγάλα. Πραγματικά τρελά νούμερα τηλεθέασης. Εμείς τι να πούμε αφού ο κόσμος παρακολουθεί τέτοια προγράμματα λογικό είναι ότι θα καταγράφουμε την πραγματικότητα που συμβαίνει γύρω μας. Αφού ο κόσμος γουστάρει τσαντίρια και γύφτους εμείς τι να πούμε; Θα λέγαμε την άποψη μας για το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί είναι δύσκολες μέρες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λαζοπουλος, ο τηλεδιασκεδαστης που στο τελος θα κανει συμπαθη την Αντζελα και τον Κακετση. Ο αριστερος που διεκοψε τις διακοπες του για να προσφερει δεκανικι στον Καραμανλη. Ο σατιρικος που ειναι ικανος να σαρκασει τον κουτσο θεωρωντας οτι περπαταει περιεργα και αστεια. Ξεχναει πως αν ασχολεισαι συνεχως με τα σκατα στο τελος δεν ξεχωριζεις απο αυτά.
Βρε ουστ!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...