Βάλαμε διαφήμιση google πιο πάνω και από τον τίτλο του ιστολογίου μας μπας και καταλάβετε επιτέλους γιατί σταματήσαμε

Αυτό εδώ το ιστολόγιο έχει κοστίσει πολύ περισσότερα από όσα θα φαντάζονταν κανείς. Κάποτε η δική σας στήριξη αλλά πρωτίστως η δική μου "τρέλα" το είχαν φτάσει ανάμεσα στα πρώτα ιστολόγια στην Ελλάδα.
Το τροφοδότησα θεωρώντας πως έπρεπε να πληρώνω για να διαμορφώσω ένα κοινό που θα μάθαινε όσα οι άλλοι του έκρυβαν για δεκαετίες. Από εδώ βγήκαν πολλές "βρωμιές" επιχειρηματιών και μάθατε από το 2007 πως η χώρα θα χρεοκοπήσει.

Μετά αρνούμενο να υποστηρίξει επιχειρηματικά συμφέροντα που ήθελαν την χώρα εκτός ευρώ, βάλθηκα να το χρηματοδοτώ και να έχω προσωπικό που πλήρωνα όχι από τα κέρδη του αλλά από την τσέπη μου.

Όλοι οι άλλοι τα έπαιρναν από δεξιά και κυρίως αριστερά για να σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ανώνυμα αρχικά και μετά αφού τους έμαθαν και οι πέτρες άρχισαν να χτίζουν τα site τους εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως είχαν αποκτήσει αναγνωρισιμότητα.

Οι περισσότεροι "παιδιά" του Λαυρεντιάδη προσπαθούσαν να σας πείσουν για το πόσο καλός επιχειρηματίες ήταν. Οι περισσότεροι επιβίωσαν και ατυχώς κάποιοι άλλοι πλήρωσαν με την ζωή τους το γεγονός πως χαρακτηρίστηκαν ανεξέλεγκτοι.

Την ίδια τύχη θα είχα και εγώ εάν προσδενόμουν σε κάποιο άρμα όπως ήταν η μόδα της εποχής. Αλλά φυσικά δεν μου το επέτρεπαν οι αρχές μου , ιδίως όταν έβλεπα όλη αυτή την δυσωδία γύρω μου. Τι δουλειά μπορεί να είχα εγώ με τα τσιράκια του Λαυρεντιάδη;

Έτσι χωρίς οικονομικά κίνητρα και κυρίως εξαιτίας της προπαγάνδας εναντίον όποιου αντιστέκονταν πραγματικά έμεινα μακριά από τα "ταμεία" που συντηρούν και σήμερα την τάχα ανεξάρτητη διαδικτυακή σας ενημέρωση.

Είχα από τότε επισημάνει τις παθογένειες της διαδικτυακής ενημέρωσης και την θεωρούσα όπως και την θεωρώ εξαρτώμενη σε ποσοστό 99% από τους οικονομικά ισχυρούς.

Έτσι όσοι δεν προσκυνήσαμε τότε τους ισχυρούς μείναμε να τα βλέπουμε μόνοι μας τα ιστολόγιά μας που σε αυτά είχαμε επενδύσει όλα μας τα όνειρα για κάτι εντελώς διαφορετικό και ανεξάρτητο.

Ήμασταν και μικρότεροι και πιστεύαμε πως θα αλλάξουμε τον κόσμο. Τελικά απλώς καταφέραμε να μην χαλάσουμε μαζί του.

Όσοι λοιπόν θυμήθηκαν τώρα την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και με μέμφουν που δεν διατηρώ ενεργό το ιστολόγιο ας κάνουν κάνα κλικ στην διαφήμιση της προμετωπίδας πάνω και από τον τίτλο μας. Και την βάλαμε εκεί στο ανενεργό πλέον ιστολόγιο για να μας θυμίζει πως χωρίς  να υπάρχει κέρδος καμία δραστηριότητα δεν διαρκεί για πάντα ιδίως όταν σου τρώει 10 έως και 20 ώρες την ημέρα.

Γιατί το να διατηρείς ενημερωτικό ιστολόγιο προϋποθέτει 24ωρη παρουσία στο διαδίκτυο και όχι χαβαλέ όπως κάνουν πολλοί.

Ιστολόγιο ΑΠΟΨΗΣ θα μπορούσε να διατηρηθεί αλλά για ποιους να γράφω; Για αυτούς που πιστεύουν ακόμα και τώρα πως μας ψεκάζουν;


Σ.Μ 

Σχόλια

Ο χρήστης Maria Hugo είπε…
Ο Μπέντζαμιν Μπριέλ Λι ήταν πολύ επαγγελματίας ανά πάσα στιγμή, με ενημέρωσε για όλα όσα συνέβαιναν, Αν είχα οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ήταν πάντα διαθέσιμος να απαντήσει. Αυτή ήταν η πρώτη μου αγορά σπιτιού, δεν ήξερα πολλά για τη διαδικασία δανεισμού, το έκανε πολύ εύκολο να καταλάβω τα πράγματα για τα οποία είχα ερωτήσεις. Μου άρεσε πολύ να δουλεύω μαζί του. "
Είναι υπάλληλος δανείου που συνεργάζεται με μια ομάδα επενδυτών που είναι πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν οποιοδήποτε έργο ή να σας δανείσουν οποιοδήποτε ποσό με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Επικοινωνήστε με τον Benjamin Briel Lee E-Mail: 247officedept@gmail.com Αριθμός Whats-App: + 1-989 -394-3740.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νέο βίντεο με όργια στο νοσοκομείο Ελπίς