ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η επιλογή Πατούλη για την Περιφέρεια και οι δικαιολογημένες αντιδράσει στα social media - Ένα ακόμα λάθος της ηγεσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018

Η επιλογή Πατούλη για την Περιφέρεια και οι δικαιολογημένες αντιδράσει στα social media - Ένα ακόμα λάθος της ηγεσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη


Ανακοίνωσε η ΝΔ την στήριξή της στον Γιώργο Πατούλη για την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας την Αττική.

Αμέσως είχαμε αντιδράσεις και ειρωνείες στα social media για αυτή την επιλογή. Πριν από λίγους μήνες ο Πατούλης είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας και είχε μάλιστα φτιάξει και ένα σωματείο που ενδιαφέρονταν τάχα για την πρωτεύουσα ξαφνικά βρέθηκε υποψήφιος Περιφερειάρχης με την στήριξη της ΝΔ και μόνο αυτής, αφού τόσο το ΚΙΝΑΛ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν άλλους υποψήφιους. Θα κατέβουν ακόμα υποψήφιοι από ΚΚΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, και πολλά άλλα κόμματα. 

Οι περισσότεροι στα social media μαζί τους και εγώ αναρωτιόμαστε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρήκε έναν από το Μητρώο Νέων Στελεχών του κόμματος που διαφημίζει σε κάθε ευκαιρία να κατεβάσει για Περιφερειάρχη και προτίμησε τον νυν  Δήμαρχο Αμαρουσίου για αυτή την θέση. Τις επόμενες μέρες και όσο θα βγαίνουν στην φόρα λεπτομέρειες για το παρασκήνιο αυτής της επιλογής εμείς θα τονίσουμε απλώς πως ετοιμάζουν για την Αθήνα τον κ. Μπακογιάννη και αυτοί που τον ετοιμάζουν εκτός που θα εκθέσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα του στερήσουν και  ένα 5% από τις προσεχείς βουλευτικές  εκλογές. 

Γιατί να επιλέγεις τον ανιψιό σου για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας δεν σε νομιμοποιεί  σε καμία περίπτωση την ίδια ώρα που κατηγορείς τον ΣΥΡΙΖΑ για την Μπαζιάνα , τον Καρανίκα , την Νοτοπούλου κ.α. 

Η δική μου λοιπόν εκτίμηση είναι πως και χωρίς Πατούλη η υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο της Αθήνας είναι μια υποψηφιότητα που δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη. Και την ΗΤΤΑ αυτή θα την χρεωθεί η πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα του στερήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές

Όσο λοιπόν είναι ακόμα καιρός και αφού έκαναν ήδη το λάθος της επιλογής Πατούλη για την Περιφέρεια ας δουν πως θα προστατέψουν το κόμμα από μία ΗΤΤΑ στις δημοτικές εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. 

Γιατί την Περιφέρεια με Πατούλη απλώς την παραχωρείς σε όποιον περάσει μαζί του στον δεύτερο γύρο γιατί είναι τέτοια η διαπλοκή που τον στηρίζει που θα πετύχει τουλάχιστον τον δεύτερο γύρο και ποντάρει σε συνδιοίκηση με τον κ. Σγουρό. Βλέπετε ο Πατούλης είναι μανούλα στο να μαγειρεύει συνεργασίες ακόμα και με όσους στο παρελθόν έχει βρεθεί απέναντι. 

Είναι πολιτικός κοπής Πάνου Καμμένου και ποντάρει σε έναν άκρατο λαϊκισμό που δεν έχει καμία σχέση με όσα τάχα πρεσβεύει η φιλελεύθερη ΝΔ που μας παρουσιάζει το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Το έργο του μάλιστα στο Δήμο Αμαρουσίου θα έπρεπε να είναι αποτρεπτικό στο να στηριχθεί μια τέτοια υποψηφιότητα. 

Γιατί εάν συνεχίσουν τις επιλογές οικογενειοκρατίας θα στείλουν πολλούς δεξιούς ψηφοφόρους στην ΑΠΟΧΗ ή ακόμα και στην στήριξη άλλων υποψηφίων. 

Όσοι λοιπόν ειρωνεύονται τον νεοπλουτισμό της οικογένειας Πατούλη στο διαδίκτυο και τις πολλές γκάφες του υποψήφιου Περιφερειάρχη θα κάνουν πάρτι, και τα καθαρά και έντιμα στελέχη της ΝΔ δεν θα έχουν και πολλά να τους απαντήσουν. 

Εγώ π.χ πλέον δεν έχω κίνητρο να ταλαιπωρηθώ για να πάω να βγάλω τον Πατούλη Περιφερειάρχη δεν τον θεωρώ ικανό για την θέση αυτή και σίγουρα δεν θέλω να πληγώσω και το κόμμα μου ψηφίζοντας έναν άλλο υποψήφιο. 

Ελπίζω σε μια καλή επιλογή για τον δήμο που κατοικώ αλλιώς για μένα τελειώσαν πρόωρα οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2019. 

Γιατί στη ΝΔ κ. Μητσοτάκη τα "γίδια" που ακολουθούν τις λάθος επιλογές είναι λιγότερα από τα υπόλοιπα κόμματα και αυτό έχει φανεί πολλές φορές και στο παρελθόν, όταν π.χ  ο πατέρας σας είχε κατεβάσει τον απίστευτο κ. Τζανετάκο για Νομάρχη Αττικής η ΗΤΤΑ ήρθε γιατί οι Νεοδημοκράτες δεν τον ψήφισαν. Έτσι θα γίνει και τώρα. 

Όπως και τότε έτσι και τώρα θα χαθεί ακόμα μια μάχη και με τέτοιες επιλογές σίγουρα θα χάσετε και τον "πόλεμο" και η Ελλάδα μας θα πρέπει να αναζητήσει άλλον ηγέτη για να την βγάλει από την κρίση. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: