ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτησή μας για το καθεστώς αδήλωτης εργασίας που επικρατεί στο Kontra Channel

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτησή μας για το καθεστώς αδήλωτης εργασίας που επικρατεί στο Kontra Channel


Αίσθηση δημιούργησε στους απλούς πολίτες η ανάρτησή μας για την αδήλωτη και "απλήρωτη" εργασία στο Kontra του κ. Κουρή. Για τους δημοσιογράφους το καθεστώς αυτό ήταν γνωστό εδώ και χρόνια. Ένα καθεστώς που θα ίσχυε και στο Alter εάν δεν υπήρχε ο Κώστας Γιαννίκος.


 Όσο για τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη  ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μας για να μας εξηγήσει για ποιους λόγους στηρίζει οικονομικά και επιλέγει το συγκεκριμένο κανάλι για τα γυρίσματα των εκπομπών τηλεπώλησης, που κάνει πλέον κυρίως  ο αδελφός του Λεωνίδας.

Έχει φαίνεται σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί και κυρίως να προστατέψει τον εαυτό του από δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στην υπόθεση Novartis. 

Μια υπόθεση που θα χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση σε όλη την προεκλογική περίοδο. Μάλιστα η εφημερίδα Kontranews του ομίλου Κουρή έχει αναφερθεί με συνεχή δημοσιεύματά της σε υπουργό την γραμματέα του που βρέθηκαν με εκατομμύρια ευρώ στις Ελβετικές Τράπεζες φωτογραφίζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο ίδιος ενώ διέψευσε τα εν λόγω πονηρά  δημοσιεύματα δεν κατέφυγε στη Δικαιοσύνη γιατί οι συκοφάντες δεν ανέφεραν το όνομα του υπουργού. Οι γνωστές "καταγγελίες" των εκβιαστών του Ταύρου που λασπώνουν επί δεκαετίες ευυπόληπτους πολιτικούς και εξυψώνουν με το αζημίωτο όλα τα γνωστά λαμόγια της πολιτικής ζωής του τόπου.

Μάλιστα την τακτική της σπίλωσης πολιτικών προσώπων ακολουθεί και το site του σταθμού αλλά και η "Κυριακάτικη Κontranews" που παρόλο που έχει διευθυντή τον καλό συνάδελφο Αιμίλιο Λιάτσο υπηρετεί σε μικρότερο βέβαια βαθμό την απόλυτη κιτρινίλα και ξεπεσμό κάθε έννοιας αντικειμενικής και αδέσμευτης δημοσιογραφίας.

Γιατί ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας  βρέθηκε διευθυντής σε αυτό το κίτρινο έντυπο είναι μια απορία ανάλογη με αυτή του πως πείστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου να συνεργαστεί με τους Κουρήδες για την Real News αλλά και τον Real FM ακυρώνοντας στην ουσία μια επαγγελματική πορεία γεμάτη επιτυχίες. 

Πλέον το συγκρότημα οφείλει και αυτό αρκετά χρήματα σε πρώην εργαζομένους του και εάν δεν ήταν εκεί ο Νίκος το καθεστώς μισθοδοσίας δεν θα διέφερε καθόλου με ότι συμβαίνει από το 2014  έως και σήμερα στο κανάλι του Ταύρου.

Για τον λόγο αυτό και η εφημερίδα Realnews δεν διαβάζεται πλέον από πολλούς  κεντροδεξιούς πολίτες και δεν ακολουθεί την ανοδική πορεία στις κυκλοφορίες που έχουν άλλα έντυπα στον χώρο της κεντροδεξιάς όπως η "Καθημερινή" και ο "Ελεύθερος Τύπος". 


Γιατί μπλέξαμε τώρα την πολιτική με τα επιχειρηματικά- εκδοτικά συμφέροντα μα γιατί απλά εμείς είμαστε από την αρχή και χρόνια τώρα κατά της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που οδήγησε πάνω από ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας να ψηφίσουν κόμματα διαμαρτυρίας όπως η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ , η ΛΑΕ και άλλα που δεν έχουν να προτείνουν καμία εναλλακτική που μπορεί να εφαρμοστεί για το καλό της πατρίδας μας.

Και σε αυτές τις εκλογές τα κόμματα αυτά θα έχουν ψηφοφόρους ικανούς σε μέγεθος να βγάλουν μια για πάντα την χώρα μας από την Ευρωπαϊκή της πορεία ,αλλά και να βάλουν σε περιπέτειες την χώρα μας όσον αφορά την γεωστρατηγική της  θέση. 

Γιατί μπορεί η Ε.Ε να οδεύει προς διάλυση αλλά οι πρώτοι που θα την πληρώσουν είναι τα μικρά κράτη όπως εμείς που εξαρτιόμαστε σε ποσοστό πάνω από 90% από τους οικονομικούς πόρους της.

Γιατί οι αγορές για εμάς θα ανοίξουν και πάλι όταν απαλλαγούμε από το 50% του χρέους μας κάτι που με τους ρυθμούς που κινούμαστε δεν θα συμβεί μέσα στην επόμενη δεκαετία. 

Πολλοί διαπρεπείς οικονομολόγοι λένε πως δεν θα συμβεί ΠΟΤΕ και για αυτό το Ελληνικό Χρέος χρειάζεται κούρεμα της τάξεως του 80%! Αλλά ποιος θα δεχθεί να μας χαρίσει τόσα πολλά χρήματα; Και τι αντάλλαγμα θα ήθελε για να το πράξει αυτό;

Όσο λοιπόν τα ΜΜΕ της πατρίδας μας διοικούνται από τζαμπατζήδες κρατικοδίαιτους τόσο η κρίση θα βαθαίνει η ενημέρωσή μας θα είναι κακή και οι δημοσιογράφοι θα απαξιώνονται περισσότερο για τις "εκπτώσεις" που κάνουν.

Εμείς όσο ακόμα μας αντέχει το διαδίκτυο και κυρίως αντέχουμε εμείς οικονομικά και κυρίως ψυχολογικά θα σας γράφουμε όλα όσα οι άλλοι δεν θα ήθελαν ποτέ να μαθαίνει ο μέσος πολίτης. 

Άλλωστε για αυτό ξεκινήσαμε το 2007 δειλά- δειλά τα πρώτα διαδικτυακά μας βήματα και "μπουσουλώντας" αλλά όχι κυλιόμενοι στην "λάσπη" θα εξακολουθούμε παρά τις διώξεις εναντίον μας να σας ενημερώνουμε. 


Γιατί όπως έλεγε  ο Πλάτωνας "Ουδέποτε ελέγχεται η αλήθεια" 

2 σχόλια:

Clipping είπε...

Nice article as well as whole site.Thanks.

Υδραυλικος υδραυλικοι είπε...

μπράβο πολύ κάλο ποστ