ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Καλά από τους Κουρήδες δεν περιμέναμε αλλαγή αλλά "σιγή ιχθύος" και από τον Άδωνι Γεωργιάδη;

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018

Καλά από τους Κουρήδες δεν περιμέναμε αλλαγή αλλά "σιγή ιχθύος" και από τον Άδωνι Γεωργιάδη;


Μας ρωτάνε πολλοί πως τόσα χρόνια επιβιώνουμε βγάζοντας στην σέντρα γνωστούς επιχειρηματίες και καναλάρχες. Δεν έχουμε κάποιο μυστικό και δεν επιβιώνουμε αγαπητοί "φίλοι", απλώς κλείνουμε πόρτες για εμάς και ξεμπροστιάζουμε  όσους επιχειρηματίες  θεωρούν τους Έλληνες πολίτες τρίτης κατηγορίας. Η ανάρτησή μας για το κανάλι Kontra και το καθεστώς που επικρατεί δεν προκάλεσε καμία αλλαγή στους ιθύνοντες του καναλιού. Απλώς από ότι πληροφορηθήκαμε "έκλεισαν" την πρόσβαση στο ιστολόγιό μας λες και έτσι θα λυθεί το πρόβλημα. Από την πλευρά της ΝΔ και την "εμπλοκή" του Αντιπροέδρου Άδωνι Γεωργιάδη είχαμε "ενόχληση" προς την σωστή κατεύθυνση αφού ο Αντιπρόεδρος το τελευταίο διάστημα προβληματίζει το Μοσχάτο ποικιλοτρόπως. 

Η δική του μη αντίδραση μας προβλημάτισε δυσάρεστα μια και είμαστε από αυτούς που τον έχουμε στηρίξει γιατί συμφωνούμε με πολλές από τις απόψεις του. Επειδή όμως ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του κάθε απατεώνα (ελπίζουμε πως ο κ. Γεωργιάδης δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία) ευελπιστούμε πως δεν πληροφορήθηκε καν την δική μας ανάρτηση και για αυτό και δεν αντέδρασε.

Σε κάθε περίπτωση εμείς όσο παραμένουν οι ίδιες συνταγές αποτυχίας στο κανάλι του Ταύρου θα τους υπενθυμίζουμε πως δεύτερο ALTER είναι δύσκολο να στήσουν και να το χρεώσουν σε κάποιον μπροστινό.

Η ανοχή της παρούσας κυβέρνησης έχει προφανώς να κάνει και με την φιλοκυβερνητική γραμμή του καναλιού αλλά ως γνωστόν οι κυβερνήσεις πέφτουνε και ένας Αντιπρόεδρος δεν θα τους σώσει.

Παρακολουθήσαμε μάλιστα με ενδιαφέρον την απόπειρα του Αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Γεωργιάδη  μέσω της Real News (συμφερόντων Α. Κουρή)  να απεμπλακεί από το σκάνδαλο Novartis με αγωγές που κάνει κατά της εταιρείας!!

Με λίγα λόγια η μια εφημερίδα του ομίλου τον φωτογραφίζει ως "σκανδαλιάρη" και "μιζαδόρο" Kontranews και ο κ. Γεωργιάδης επιλέγει την άλλη εφημερίδα του συγκροτήματος Κουρή για να αποδείξει την αθωότητά του!! 

Περίεργα πράγματα ειλικρινά που δεν έχουν καμία λογική. Για να μην φανεί πως έχουμε καμιά αμφιβολία για τον κ. Γεωργιάδη να τονίσουμε πως για εμάς το σκάνδαλο Novartis αφορά μόνο γιατρούς και δεν έχουμε καμία απόδειξη πως εμπλέκονται σε αυτό πολιτικά πρόσωπα.

Θεωρούμε μάλιστα πως επιχειρείται από την κυβέρνηση μια δολοφονία χαρακτήρων των πολιτικών της αντιπάλων και κάπου εκεί κόλλησε και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Γιατί δεν ενέπλεξαν και τον μετέπειτα υπουργό Υγείας  Μάκη Βορίδη είναι κάτι που ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί. Μάλλον γιατί ο τελευταίος δεν θεωρείται "εύκολος" στόχος και κυρίως γιατί δεν μπορούσαν να βρουν κάποιον συνεργάτη του να είναι επίσης "καλός στόχος".

Το ιστολόγιό μας μπορεί να είναι ιδεολογικά προσανατολισμένο στο χώρο της δεξιάς αλλά είναι αμείλικτο σε σκάνδαλα από όπου και εάν προέρχονται. Εάν λοιπόν κάποιοι θεωρούν πως έχουν στοιχεία για την υπόθεση γιατί ακούμε για βίντεο και ηχητικά και τέτοια δεν βλέπουμε μπορούν να τα στείλουν σε εμάς που έχουμε την "τρέλα" και τα ανεβάζουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αρκεί να πρόκειται για ντοκουμέντα και όχι ανώνυμες μαρτυρίες ανθρώπων μειωμένης αξιοπιστίας.
Και βέβαια οποιαδήποτε συνομιλία μεταξύ υπουργού και υπαλλήλου της Novartis που μέσω αυτής είναι φανερός ο χρηματισμός καλό είναι να έρθει σε εμάς γιατί οι Βαξεβάνηδες δεν είναι μαθημένοι για τέτοια ζόρια!

Με δεδομένο λοιπόν πως ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ένας καλός υπουργός Υγείας καλό θα είναι να μην συναναστρέφεται ανθρώπους όπως οι Κουρήδες γιατί η λάσπη λερώνει φίλε Άδωνι και οι συνδιαλλαγές μαζί τους μάλλον θα σου δείξουν την πόρτα εξόδου από το κόμμα της ΝΔ.

Άλλωστε το κόμμα αυτό το έβριζες μέχρι και το 2009 και καλά έκανες αφού έβλεπες τα στραβά. Το θέμα είναι πως τώρα κάποιοι βουλευτές της ΝΔ στην φυλάνε και σε θεωρούν ξένο σώμα για το κόμμα. Εγώ δεν συμφωνώ μαζί τους αλλά άμα έχουν αποδείξεις πως κάπου είσαι λάθος εμείς θα σε "εκτελέσουμε". 

Πολιτικά εννοώ για να μην θεωρηθεί πως σε απειλούμε κιόλας, άλλωστε οι παλιές αγάπες πάνε σίγουρα στον Παράδεισο όπως λέει και το γνωστό άσμα.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: