ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Μας φτώχυναν και συνεχίζουν να μας δουλεύουν - Ξυπνάτε γιατί θα χρεοκοπήσουμε εκ νέου

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

Μας φτώχυναν και συνεχίζουν να μας δουλεύουν - Ξυπνάτε γιατί θα χρεοκοπήσουμε εκ νέου

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ; ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ;
Πολλά τα μηνύματά σας στην "δειλή" μας καθημερινή επανεμφάνιση στο διαδίκτυο. Όμως το ιστολόγιο αυτό δεν μπορεί να διατηρηθεί παρά ως χόμπι. Γιατί δεν έχουμε την δυνατότητα να αφιερώσουμε πάνω από 2-3 ώρες καθημερινώς έτσι ώστε να μην χάνουμε ειδήσεις που πρέπει εσείς να μάθετε.
Άλλωστε υπάρχουν αρκετοί τους οποίους εσείς επιλέξατε και πορευθήκατε μαζί τους για πάνω από μία πενταετία. Τους κάνατε μέχρι και εκδότες εφημερίδων και τώρα που είδατε πως σας πούλαγαν σανό και ψέματα αναζητάτε πάλι την ενημέρωση χωρίς όρια με αλήθεια και σεβασμό στον αναγνώστη. 

Στον αναγνώστη βέβαια που δεν θέλει να του χαϊδεύεις τα αυτιά μπας και σε ακολουθήσει και κάνεις και εσύ την "τρέλα" σου επάγγελμα. Για αυτό και όταν αναγκαστικά δουλεύουμε σε άλλους ακολουθούμε (όσο μπορούμε) την γραμμή του μέσου που εργαζόμαστε. Και επειδή δεν μπορούμε πάντα μένουμε άνεργοι και πάντα αναζητούμε την επόμενη επιχείρηση με την οποία θα συνεχίσουμε. Έχοντας πλέον γυρίσει πολλά "μαγαζιά" έχουμε διαπιστώσει πως καλά πάνε μόνο όσα σας φλομώνουν στα ψέματα. 

Τα κλικ σε αυτά είναι πολλαπλάσια από τους "κακομοίρηδες" που παλεύουν με την ΑΛΗΘΕΙΑ να βγάλουν μεροκάματο. Γιατί η κοινωνία μας παραμένει βαθιά νυχτωμένη στα σοβαρότερα ζητήματα που την απασχολούν. Για αυτό και έχουμε αυτούς τους πολιτικούς για αυτό μένουμε συνεχώς από χρήματα και οδηγούμαστε σε χρεοκοπίες. Έχουμε εκτός από ένα Δημόσιο που μας παιδεύει και ιδιωτικό τομέα που δεν σέβεται τα στοιχειώδη δικαιώματα των εργαζομένων. Για αυτούς τους ιδιώτες εάν παλεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι μία σύντομη παρένθεση στα πολιτικά μας πράγματα. 

Γιατί το να μειώνει τους φόρους σε όσους κατέκλεψαν το Ελληνικό Δημόσιο επί τέσσερις δεκαετίες δεν το αντέχει ουδείς Έλληνας. Όσοι δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα γνωρίζουμε ποιοι μας έφαγαν τις εισφορές μας προς τα ασφαλιστικά ταμεία και ποιοι μας πληρώνουν όποτε και όταν το θυμηθούν!! Και βέβαια μέσα στην κρίση τα κέρδη πολλών επιχειρηματιών αυξήθηκαν εις βάρος όλων μας. Εάν λοιπόν αυτοί δεν πληρώσουν φόρους και εισφορές τι περιμένει πως θα πάρει το Κράτος από πολίτες που βγάζουν 6000- 12000 ευρώ τον χρόνο. Όταν αφήνουν επιχειρήσεις με κέρδη άνω του 1.000.000 ευρώ να δηλώνουν 10.000 ευρώ τότε το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ. Όταν δεν δίνουν κίνητρα για να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή τι περιμένουν. Αυτά που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ είναι ακοστολόγητα όπως και αυτά του Τσίπρα και τα παλιότερα και τα φετινά. 

Γιατί μπορεί για μερικούς μήνες να μην περικοπούν οι συντάξεις αλλά θα έρθει σύντομα η στιγμή που το Κράτος θα αδυνατεί να τις πληρώσει. Με ασφαλιστικό που δουλεύουν 2 για να πληρώσουν πέντε ο λογαριασμός δεν βγαίνει όπως δεν βγαίνει και όταν κάνεις τα στραβά μάτια στην αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία. Επειδή λοιπόν εμείς εδώ δεν έχουνε ούτε τον χρόνο ούτε την διάθεση να σας ανοίγουμε τα μάτια. Λέμε σε εσάς τους βολεμένους πως σύντομα δεν θα μπαίνει στην Τράπεζα ούτε ο δικός σας μισθός. 

Γιατί τα έσοδα που τάχα είναι υπεραρκετά δεν φτάνουν για να πληρώσουμε τα χρέη μας. Και τα χρέη μας με το Αγγλικό Δίκαιο θα πληρωθούν ή θα εκποιηθεί όλη η Δημόσια περιουσία που και αυτή εάν εκποιηθεί όλη δεν επαρκεί για τα χρέη μας!!! Κρατείστε λοιπόν όσο μπορείτε και στηρίξτε τις οικογένειές σας γιατί τα χειρότερα δεν πέρασαν αλλά είναι μπροστά και εμείς μπορεί να μην ζούμε για να σας γράφουμε το πόσο ανεύθυνα πέφτετε από τον έναν άχρηστο πολιτικό στον άλλο. Η αποχή για εμάς δεν είναι λύση και το λέμε σε όλους τους τόνους. Ψηφίστε όποιον θεωρείτε εσείς καλύτερο για να σώσει την παρτίδα. 

Γιατί θα χάσουμε τα πάντα με τον εφησυχασμό μας. Ήδη φτωχύναμε και υποθηκεύσαμε το μέλλον των επόμενων γενιών. Ας αλλάξουμε , ας σοβαρευτούμε και ας ψηφίσουμε με βάση το συμφέρον του Τόπου. Γιατί εάν ο καθένας κοιτάει πως θα διασωθεί θα βουλιάξουμε όλοι μαζί εμείς οι μικροί. Οι μεγάλοι ήδη έχουν κάνει τις καβάτζες τους έξω.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: