ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ελάχιστοι μας στήριξαν όταν το είχαμε ανάγκη

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Ελάχιστοι μας στήριξαν όταν το είχαμε ανάγκηΔεν πρόκειται ποτέ να φτάσουμε πάλι στις 9.000 και πλέον αναρτήσεις του 2010, και αυτό γιατί εσείς δεν μας στηρίξατε με τις επισκέψεις σας όταν σας είχαμε ανάγκη. Με ρωτάνε πολλοί φίλοι πως είναι δυνατόν εγώ που ξεκίνησα από το 2007 να έχω σχέση με το διαδίκτυο και να είμαι από τους πρώτους blogger που παρείχαν δημοσιογραφική ενημέρωση και ΟΧΙ fake news ΔΩΡΕΑΝ στους πολίτες να μην έχω καταφέρει να κάνω επάγγελμα προσοδοφόρο την αγάπη μου για την δική σας ενημέρωση με άποψη."Μα επειδή είχα πάντα άποψη" τους λέω. Και είναι αλήθεια πως όσες εκπτώσεις και εάν έκανα σε αυτό εδώ το ιστολόγιο έμεινα σταθερός σε Αρχές και Αξίες που η κοινωνία δεν εκτίμησε. Έτσι βρέθηκαν με sites σαπρόφυτα του χώρου που πέτυχαν μάλιστα να πάρουν και κρατική διαφήμιση και εγώ βρέθηκα πολύ γρήγορα στο να μην μπορώ να τρέξω αυτό εδώ το ιστολόγιο αλλά να κάνω άλλες δουλειές για να επιβιώσω. Άλλωστε όταν στην αρχή της κρίσης το ιστολόγιο αυτό απασχολούσε κόσμο έγινε με δική μου χρηματοδότηση και εκποίηση περιουσιακών στοιχείων.

Η ελάχιστη οικονομική βοήθεια που είχαμε έφυγε γρήγορα αφού είδε πως σε καμία περίπτωση δεν ήμουν διατεθειμένος να υπερασπίσω επιχειρηματικά συμφέροντα εις βάρος της αλήθειας. Αυτή την αλήθεια που εσείς δεν εκτιμήσατε , φάγατε το παραμύθι του αντιμνημονίου που απλόχερα σας "κερνούσαν" Έλληνες επιχειρηματίες και καταλήξαμε στην σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Έτσι 8 χρόνια και έχοντας ταλαιπωρηθεί αφάνταστα και διαλυθεί οικονομικά από την κρίση έχω κάθε δικαίωμα να ισχυρίζομαι πως σας αξίζει αυτή η ενημέρωση που σας παρέχεται, Άλλωστε εσείς κλικάρετε και κάνετε μάγκες όλους αυτούς που σας ταΐζουν σανό όλα αυτά τα χρόνια. Θέλατε να διαβάζετε ΧΩΝΙ , σας αρέσει και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και περιμένετε να σας λύσουν τα προβλήματα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , το ΚΚΕ , η ΛΑΕ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τόσο ανόητοι δηλαδή είσαστε που θεωρείτε πως αυτοί οι γελοίοι μπορούν να φέρουν μια Νέα Ελλάδα που θα ζούμε όλοι καλύτερα.

Έτσι πιστεύατε και για τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα το παίζετε όλοι κοψοχέρηδες. Άλλωστε τα εσείς στηρίξατε όλα αυτά τα αντιμνημονιακά σκουπίδια και θεωρείτε πως οι "κακοί" ξένοι μας οδήγησαν στην καταστροφή αγνοώντας πως ήρθαν να λύσουν (με χείριστο τρόπο) ένα πρόβλημα χρεοκοπίας που οι ίδιοι δημιουργήσαμε με τις επιλογές μας. Εάν και εφόσον μπορώ (γιατί και η υγεία μου έχει επιδεινωθεί αυτά τα χρόνια) θα διατηρήσω αυτό το ιστολόγιο για τα 100-300 άτομα που μας στήριξαν πραγματικά και μας στηρίζουν ακόμα και τώρα που δεν έχουμε πολλές αναρτήσεις. Γιατί όταν βλέπεις πως με μία-δύο αναρτήσεις την ημέρα μπαίνουν να σε διαβάσουν 100 άτομα κάπου στεναχωριέσαι που δεν έχεις την δυνατότητα να αφιερώσεις 7-8 ώρες και να τους έχεις έστω αυτούς τους λίγους πλήρως ενημερωμένους για ότι λαμογιά γίνεται.

Γιατί σήμερα που δεν υπάρχουν χρήματα για τους περισσότερους υπάρχουν για παρακμιακά ΜΜΕ που δίνουν μάχη για να παραμείνει αυτή η ανίκανη κυβέρνηση στην Εξουσία. Ο Θεός και η αρρώστια να μας αφήσει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και το 2019 να μας βρει "ζωντανούς" διαδικτυακά γιατί αυτές οι εκλογές θα κρίνουν την πορεία της χώρας για την επόμενη 10ετία τουλάχιστον.

Η χρεοκοπία είναι κοντά εάν κάποιοι θελήσουν να ξαναγυρίσουμε πάλι σε ότι μας οδήγησε εδώ. Σε ένα πολιτικό σύστημα που μας διατήρησε και μας έχει ακόμα ως την τελευταία Σοβιετία του Δυτικού κόσμου. Γιατί η χώρα μας ποτέ δεν εφάρμοσε τον καπιταλισμό ότι και εάν σας λένε οι αριστεροί προπαγανδιστές που εσείς εξακολουθείτε και διαβάζετε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: