ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Όποιος δέχεται την ΒΙΑ και δεν την αποδοκιμάζει είναι συνένοχος τελεία και παύλα

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Όποιος δέχεται την ΒΙΑ και δεν την αποδοκιμάζει είναι συνένοχος τελεία και παύλα

Συνεχίζεται στα social  media το "πανηγύρι" με τις αντεγκλήσεις για το εάν το λιντσάρισμα είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη που απειλείται! Λες και ο τοξικομανής που ίσα-ίσα στεκότανε στα πόδια του και ήταν εγκλωβισμένος μέσα στο κοσμηματοπωλείο κρατούσε καμία ατομική βόμβα και απειλούσε να τινάξει τα πάντα στον αέρα.Σύμφωνα με την αστυνομία είχε μαχαίρι στην κατοχή του ήταν δηλαδή ένοπλος σύμφωνα με την νομοθεσία αλλά ο ιδιοκτήτης κατάφερε να τον εγκλωβίσει μέσα στο μαγαζί πατώντας το ειδικό μπουτόν που είχε στα κλειδιά του. Ο ιδιοκτήτης ήταν εκτός καταστήματος (πήγε να πάρει εφημερίδα σύμφωνα με μαρτυρίες) και γυρίζοντας κατάφερε να εγκλωβίσει τον τοξικομανή- ληστή μέσα στο κατάστημα. Μετά σύμφωνα με το βίντεο που όλοι είδαμε άρχισαν όλα τα λάθη. 


Η αστυνομία αργούσε ο ληστής προσπαθούσε να το σκάσει σπάζοντας την τζαμαρία του μαγαζιού και οι κλωτσιές από τον ιδιοκτήτη και έναν ακόμη άνδρα έπεφταν βροχή. Θεωρώ πως εάν δεν κλωτσούσαν με τόση μανία τον δράστη πως αυτός θα είχε καταφέρει να πάει καμιά διακοσαριά μέτρα παρακάτω πριν τον συλλάβει η ομάδα ΔΙΑΣ. Κοσμήματα δεν πρόλαβε να πάρει μέσα στον πανικό του και ούτε και χρήματα και τώρα ένας 72χρονος δεν θα είχε όλη αυτή την ταλαιπωρία και τις τύψεις πως σκότωσε έναν τοξικομανή.

Και ενώ ο ιδιοκτήτης έχει ένα σωρό ελαφρυντικά για την απαράδεκτη και δολοφονική συμπεριφορά του , το εξοργισμένο πλήθος (όχι όλοι υπήρχαν και ψύχραιμοι που έλεγαν στους άλλους να σταματήσουν να κλωτσάνε τον πεσμένο στο πεζοδρόμιο ληστή) δεν έχει καμία δικαιολογία. Και επειδή εδώ τα γράφουμε και τα λέμε όλα πρόκειται για φασίστες με δολοφονικά ένστικτα. Γιατί με ποια λογική γιατί ηθική δεν έχουν έτσι και αλλιώς κλοτσάς κάποιον που είναι εμφανώς αδύναμος ακόμα και να σταθεί στα πόδια του.

Όσοι πάλι από το διαδίκτυο υποστηρίζουν το λιντσάρισμα σίγουρα δεν ανήκουν στον Δυτικό κόσμο και δεν σέβονται τις βασικές αρχές και αξίες της Αστικής μας Δημοκρατία/

Και για να μην μασάμε τα λόγια μας είναι απλώς φασίστες!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: