ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: To site της εφημερίδας "Η ΑΥΓΗ' έχει διαφήμιση της Fraport!!!

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

To site της εφημερίδας "Η ΑΥΓΗ' έχει διαφήμιση της Fraport!!!

Ο ΚΑΡΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ  "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
Το πόσο διεφθαρμένοι είναι οι αριστεροί παγκοσμίως το γνωρίζουν και οι πρωτοετείς φοιτητές Ιστορίας. Άλλωστε όπου επικράτησε η Αριστερά έφερε έλλειψη ή κατάργηση Ελευθεριών , πείνα και δυστυχία. Στην Ελλάδα τα απολιθώματα του Μαρξισμού εξακολουθούν να καταδυναστεύουν 10.000.000 Έλληνες επειδή  (η πλειοψηφία 36% ΣΥΡΙΖΑ  + ΚΚΕ+ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπά) τους εμπιστεύθηκαν το 2015.Μπαίνοντας σήμερα στο site της εφημερίδας "Η ΑΥΓΗ" όπου αθρογραφούσε ο Σταλινικός κ. Καρτερός αντίκρισα μια διαφήμιση της εταιρείας Fraport αυτής που πήρε τα 13 αεροδρόμια και που οι αριστεροί κατσαπλιάδες της εφημερίδας " Η ΑΥΓΗ" θεωρούσαν ξεπούλημα.

Βλέπετε νομίζουν πως μπορούν να επιβιώσουν μέσα σε μια Αστική Δημοκρατία πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ούτε 1000 φύλλα δεν πουλάνε με τις ανοησίες που αναδημοσιεύουν αυτούσιες από τα υπόγεια του Μαξίμου.

ΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ FRAPORT
Ο κ. Καρτερός ο οποίος είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ (άρα γιατί να γίνει κάποιος μέλος αυτής της Ένωσης) απειλεί και εγκαλεί τους συντρόφους του να φιμώσουν τις εφημερίδες που ευτυχώς ακόμα αγοράζονται παρά την δεινή οικονομική θέση που έχουν φέρει την Ελλάδα όλα αυτά τα σούργελα της κεντροαριστεράς που διέλυσαν τον Τόπο. 

Τις επόμενες μέρες από αυτό εδώ το ιστολόγιο πολλά ακόμα παραδείγματα να πούμε και θα δώσουμε και ένα θέμα που δεν δέχεται να το αναδείξει κανένα μεγάλο site. Μέχρι τότε χαρείτε την συνέπεια όλων αυτών που πλούτισαν εις βάρος σας και θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια την χώρα μας σε εθνικό νόμισμα. 

Γιατί δεν αντέχει κανένας Ευρωπαίος να πληρώνει για να τρώνε τα κομματόισκυλα του Δημοσίου. Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί ή να κόψει μισθούς και συντάξεις σε επίπεδα Ρουμανίας και Βουλγαρίας ή να εγκαταλείψει την ζώνη του ευρώ.

Άλλωστε ένα κράτος παρίας είμαστε ότι και εάν σας γράφουν όλοι αυτοί που ζουν πουλώντας σας παχιά λόγια και πράγματα που δεν ισχύουν.

Ας βοηθήσει τουλάχιστον η Παναγία να διαλύσει όλη η Ευρωζώνη και να μην αναγκαστούμε να εγκαταλείψουμε μόνο εμείς. Γιατί τότε η Τραγωδία θα καταστρέψει τρεις γενιές Ελλήνων τουλάχιστον.

Για το ποιος είναι ο Θανάσης Καρτερός που απειλεί να μας φιμώσει μπορείτε να διαβάσετε κάποια στοιχεία για αυτό το κείμενο.

Μαύρος Γάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: