ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ο Βαξεβάνης, ο Καρτερός και οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τον διαβάζουν ακόμα

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018

Ο Βαξεβάνης, ο Καρτερός και οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τον διαβάζουν ακόμαΟ Κώστας Βαξεβάνης θεωρεί τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ηλιθίους. Γιατί αλλιώς δεν θα τολμούσε να μας αποκαλεί έτσι επειδή γνωρίζουμε πως η χώρα μας δεν βγαίνει από κανένα μνημόνιο στις 20 Αυγούστου.
Είναι ο ίδιος δημοσιογράφος που τα χρόνια της παντοκατορίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν βολεμένος σε αυτά που σήμερα αποκαλεί συστημικά ΜΜΕ , είναι ο ίδιος που και επί ΝΔ (του Κωστάκη του Καραμανλή) είχε τις ανέσεις του και τα φιλοδωρήματά του από ανδρείκελα που δεν τολμούν να πουν σήμερα πως είναι δεξιοί γιατί δεν υπήρξαν και ποτέ τους!!!


Το ιστολόγιό μας που δεν είναι ανώνυμο και που φυσικά από το 2008 σας έγραφε για την χρεοκοπία της χώρας γνωρίζει πολύ καλά την "δημοσιογραφία" που ασκεί ο κ. Βαξεβάνης. Γνωρίζει πως ξεκίνησε την "δημοσιογραφία" από τον Ριζοσπάστη που υμνούσει και υμνεί κάθε κόκκινο δικτάτορα και αποτελεί όνειδο για την Αστική μας Δημοκρατία. Άλλωστε ακόμα και σήμερα η εφημερίδα αυτή υμνεί δικτατορικά καθεστώτα όπως αυτό της Βόρειας Κορέας ,και παράλληλα προσπαθεί να μας πείσει πως  τάχα νοιάζεται για την Δημοκρατία στην χώρα μας!!!

Μετά δούλεψε από το 1991 σε ΝΕΤ και Mega και ξαφνικά μας έγινε "αντιστασιακός" την περίοδο των μνημονίων. Θυμήθηκε δηλαδή τις αριστερές καταβολές του και είπε να κονομήσει πουλώντας σανό στους ατυχείς αναγνώστες που τον διάβαζαν τότε. Έτσι τον Απρίλιο του 2012 με χρήματα που δεν εξήγησε ποτέ την προέλευσή του έγινε εκδότης περιοδικού!!

Το Hot Dog έκανε την εμφάνιση του και πουλώντας ψεύτικες και συκοφαντικές κατά το πλείστον "ειδήσεις" κατάφερε να γίνει η φωνή της αριστερής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης των "προσκυνημένων δοσιλόγων" όπως αποκαλούσε την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου.  Μετά την επικράτησει του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε και με εβδομαδιαία εφημερίδα το "Documento"Τον τελευταίο μάλιστα τον έχει συκοφαντήσει κατά επανάληψη χωρίς ποτέ να προσκομίσει τα απαραίτητα στοιχεία που θα οδηγούσαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώπιων της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Συκοφαντίες χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο αφού ο τύπος είναι κατσαπλιάς από τους αρκετούς αριστερούς του είδους. Τι μνημόνια θα έσκιζε τάχα η αριστερή κυβέρνηση , τι αγκαλιές με την άχρηστη την Δούρου, τι λίστες Λαγκάρντ που έβγαζε τα ονόματα που δεν τον σύμφεραν και δημοσιοποιούσε τα υπόλοιπα , μιλάμε για "επαγγελματία" ολκής.

Αυτός λοιπόν ο τύπος  έφτασε στο σημείο να βάλει στο στόμα του το Antinews.gr και να τους αποκαλέσει ακροδεξιούς!! Αυτός που η μόνη σχέση που έχει με την Δημοκρατία είναι να θαυμάζει δικτάτορες τύπου Τσαουσέσκου , Μαδούρο και Φιντέλ Κάστρο!! Αυτός που υπάρχει επειδή η Αστική μας Δημοκρατία δεν εμποδίζει την ελεύθερη έκφραση και η Δικαιοσύνη μας είναι επιεικής και διαπλεκόμενη  με "δημοσιογράφους" - επιχειρηματίες  που έχουν κάνει επάγγελμα την διαστρέβλωση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Αυτός λοιπόν ο τυπάκος θεωρεί πως εμείς που αγαπάμε την Αστική Δημοκρατία θα φοβηθούμε επειδή προσπαθεί να επιβληθεί και στη χώρα μας ένα ιδιότυπο καθεστώς Ανατολικού Τύπου Διακυβέρνησης με την ανοχή της διεφθαρμένης Ελληνικής Δικαιοσύνης που είναι πραγματικά για φτύσιμο. Ξεφτυλισμένοι δικαστές που έφτασαν την χώρα στην σημερινή της κατάντια και άφησαν επί δεκαετίες να επικρατεί ο οικονομικά ισχυρός έναντι του αδυνάτου.

Με τις πλάτες λοιπόν της διεφθαρμένης αυτής Δικαιοσύνης ο κύριος Βαξεβάνης κατασυκοφαντεί όποιον στέκεται εμπόδιο στην πληρωμένη "δημοσιογραφία" που κάνει. Γιατί ο Βαξεβάνης δεν είναι τόσο μαλάκας και αφελής για να πιστεύει πως στις 20 Αυγούστου η χώρα μας θα βγει από τα Μνημόνια. Απλά είναι "βολεμένος" και καλοταϊσμένος και γράφει με το αζημίωτο  κείμενα που δεν θα έγραφε ούτε πρωτοετής φοιτητής δημοσιογραφίας (για τον δυτικό κόσμο πάντα μιλάμε) γιατί για τον ανατολικό που αγαπάει και λατρεύει ο Βαξεβάνης αυτό που κάνει θεωρείται λειτούργημα! Βλέπετε είναι της σχολής Καρτερού που μας συνιστούσε να τρώμε  άφοβα μαρούλια όταν είχαμ μολυνθεί στο Τσερνομπίλ μιλώντας για Δυτική προπαγάνδα! Τόσο πωρωμένοι , τόσο ανθέλληνες , τόσο μικροί.
Οι βαλίτσες με τις μίζες ένα ακόμα μυθιστόρημα του Κώστα Βαξεβάνη και του Μαξίμου. Χωρίς ονόματα  με μάρτυρες αναξιόπιστους και πολύ φαντασία ο Βαξεβάνης και η αριστερή παρέα του προσπαθούν να καλύψουν την ανικανότητα μιας κυβέρνησης επί των ημερών της οποίας βιώνουμε ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ
Όχι οι Καρτερός - Βαξεβάνης δεν είναι αφελείς,  είναι επικίνδυνοι για την Αστική μας Δημοκρατία. Είναι γεννημένοι να υπηρετούν αστείους δικτάτορες. Για αυτό στις επόμενες εκλογές το δίλημμα δεν είναι ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΠΟΤΑΜΙ , Ένωση Κεντρώων κ.λπ  ή ΣΥΡΙΖΑ αλλά Αστική Δημοκρατία ή Σοβιετία "ηλίθιε" Κώστα Βαξεβάνη. 

Και στο δίλημμα αυτό ο Ελληνικός Λαός θα δώσει απάντηση που δεν θα αρέσει στα Σταλινικά απολιθώματα του Μαξίμου.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: