ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Μας καίνε ζωντανούς και εμείς ακόμα τους στηρίζουμε - Πάνω από 100 θα φτάσουν τα θύματα της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Μας καίνε ζωντανούς και εμείς ακόμα τους στηρίζουμε - Πάνω από 100 θα φτάσουν τα θύματα της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική

Τα θύματα από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική θα ξεπεράσουν κατά πολύ τους 100 αλλά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αντί να ζητήσουν μια συγγνώμη ανακοινώνουν μέτρα ανακούφισης.

Μέτρα δηλαδή για τους πληγέντες από μια ακόμα ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην οποία οι ίδιοι μας οδήγησαν. Και μπορεί διαχρονικά να καίγονταν δάση και να είχαμε και νεκρούς όμως κανείς δεν ανέλυσε και κυρίως δεν ξύλωσε ένα ΚΡΑΤΟΣ που είναι παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟ να διαχειριστεί μια κρίση. Πυροσβεστική , λιμενικό , τοπική αυτοδιοίκηση αφημένες στις νεφελώδεις και επιζήμιες Ιδέες της Αριστεράς θεωρούν πως θα σωθούμε επειδή είμαστε "εκλεκτοί" .


Όμως αυτό δεν συμβαίνει και η νωθρότητα που έχουμε ως Κράτος στοιχίζει και σε ανθρώπινες ζωές. Πάμε να δούμε τώρα γιατί καταλήξαμε να φτάσουμε σε ακόμα ΜΙΑ τραγωδία με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες. Και όσοι θεωρούν πως θα βρεθούν ζωντανοί οι εκατοντάδες αγνοούμενοι μάλλον είναι αφελείς. Καταστράφηκαν πάνω από 3.500 οικήματα σε περιοχές που απέχουν μόλις μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας.
Είναι και αυτό ένα επίτευγμα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που συνεργάζεται με τους μαϊμού πατριώτες και κυρίως πατριδοκάπηλους ΑΝ.ΕΛ που έχουν πετύχει να διαλύσουν εδώ και τρία χρόνια ότι δομή υπάρχει. Το Κράτος έχει παραλύσει και είναι εμφανές αυτό αφού ουδείς θεωρεί πως μπορεί να εμπιστευθεί οποιαδήποτε ΔΟΜΗ του.

Και όμως όλους αυτούς τους τσαρλατάνους στηρίζουν παρακμιακά ΜΜΕ με δημοσιογράφους που ενημερώνονται από τα υπόγεια του Μαξίμου για να μας κρατήσουν ως χώρα πίσω εγκλωβισμένους σε μια συνεχόμενη μιζέρια.

Το θετικό είναι πως πλέον οι περισσότεροι πολίτες είναι έτοιμοι να στείλουν με την ψήφο τους στα σπίτια τους όσους μας κατάντησαν σε αυτά τα χάλια.

Τα ΜΜΕ μάλιστα που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο δεν τα παρακολουθούν παρά μερικές χιλιάδες κολαούζοι του καθεστώτος.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: