ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Βαρεθήκαμε να πληρώνουμα τα δικά σας λάθη

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Βαρεθήκαμε να πληρώνουμα τα δικά σας λάθη

Ο ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΕΔΕΣΕ ΚΟΜΠΟ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ
Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ υπήρξε από τα πρωτοπόρα ιστολόγια στη χώρα μας. Για πάνω από μία δεκαετία σας κρατούσε ενημερωμένους για όσα έρχονταν και μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια.


Τότε όπως και σήμερα αρέσκεστε στο να διαβάζετε ότι σας είναι ευχάριστο στα αυτιά και κυρίως αναζητάτε άλλοθι για τις τεράστιες μ@λ@κίες που έχετε διαπράξει με την ΨΗΦΟ σας. Βλέπετε μετά την απομάκρυνση από την κάλπη θα τον φορτωθείς τον μ@λ@κ@ για μία ολόκληρη τετραετία. Στην Ελλάδα όμως της κρίσης και των  μνημονίων τα οποία μας επιβλήθησαν εξαιτίας της "ελαφρότητας" μας επί δεκαετίες ελάχιστοι καταλαβαίνουν τι καταστροφή συντελείτε.

Για αυτό και στην παρακάτω φωτογραφία της ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ μπορείτε να δείτε τι μας στοίχισε η γραβάτα που περήφανα φόρεσε για κάποια λεπτά ο πρωθυπουργός στο Ζάππειο. Σε μια φιέστα που θύμιζε Τσαουσέσκου με τον στενό του συνεργάτη Πάνο Καμμένο να μας λέει ξεδιάντροπα πως ο Αλέξης είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης. Αυτός δηλαδή που ξεπούλησε την Μακεδονία μας την οποία τάχα ο Πάνος Καμμένος αγαπάει! Συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσους ψηφίσατε αυτόν τον εθνικό μειοδότη για πρωθυπουργό μα πιο πολύ συγχαρητήρια σε όσους απλήρωτοι στηρίζετε ακόμα τον καταληψία Κνίτη που ανακάλυψε τον καπιταλισμό και τον δυτικό κόσμο στα σαράντα του.


Η Ελλάδα στενάζει και οι κυβερνώντες με την ανοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας και μιας Δικαιοσύνης που αποφυλακίζει εγκληματίες και κυνηγάει μεροκαματιάρηδες εδραιώνουν ένα καθεστώς με την ΑΝΟΧΗ όλων μας. Γιατί μετά το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας θα έπρεπε εάν είχαμε ελάχιστη εθνική συνείδηση να είμαστε κάθε μέρα στους δρόμους.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: