Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Περίμενε ακόμα έναν χρόνο ηλίθιε λαέ να διορθώσεις την ψήφο σου. Είσαι αυτός που ευθύνεται για τα χάλια μας και που οδήγησες τους άχρηστους στην Εξουσία

Το πράγμα έχει βαλτώσει από πολλού. Η χώρα δεν μπορεί να βγει από τα μνημόνια, ο περισσότερος κόσμος χρωστάει σε τράπεζες, ΔΕΚΟ και Εφορία όμως κάποιοι πολιτικοί θεωρούν πως η ανάπτυξη που θα έρθει θα οδηγήσει όλους μας σε μέρες προ του 2010.

Η αντίφαση είναι πως αυτός ο λαός που αγκομαχά βλέπει μανιωδώς survivor μια τουρκική παραγωγή των γειτόνων μας που κάθε μέρα προκαλούν και κάνουν πάρτι στο Αιγαίο. Η χώρα γεμίζει πρόσφυγες και λαθρομετανάστες και η εγκληματικότητα έχει βαρέσει προ πολλού κόκκινο. 

Στην κυβέρνηση η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνομιλούν με εμπόρους ναρκωτικών, ψηφίζουν μέτρα που θα βαραίνουν την χώρα έως και το 2060 και οι αντιμνημονιακές φωνές έγιναν μετακλητοί υπάλληλοι και τώρα βλέπουν τα καλά της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας. Αυτοί που σας φούσκωναν τα μυαλά και σας έστειλαν να ψηφίσετε Τσίπρα γελάνε τώρα εις βάρος σας παίρνουν το 1000άκι τους και γλεντούν εις υγείαν των κορόιδων που τους έκαναν από απλά τρολ του διαδικτύου σε δημοσίους υπαλλήλους περιωπής! Σαβουροσελίδες όπως το ΧΩΝΙ, το olympia.gr , αλλά και πολλές άλλες μιλάνε πλέον για την σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και οι ιδιοκτήτες τους έχουν γίνει κολλητοί με τους κυβερνώντες. 

Και εσύ ο μαλάκας αναγνώστης του διαδικτύου εξακολουθείς και τους διαβάζεις και τους χαρίζεις κλικ λες και τα έχουν ανάγκη. Αυτοί βολεύτηκαν από την δική σου ηλιθιότητα και τώρα που έφεραν την καταστροφή περιμένουν να ασκήσουν σκληρή κριτική στον επόμενο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που το 2020 θα κληθεί να πάει και πάλι σε εκλογές αφού πρόεδρος Δημοκρατίας θα είναι δύσκολο να εκλεγεί με τις ψήφους των κομμάτων που θα συγκυβερνούν. Ποια θα είναι αυτά. Εσύ  θα αποφασίσεις με την ψήφο σου στα τέλη από ότι δείχνει το πράγμα του 2018. 

Μέχρι τότε πανηγύριζε μαζί με τον Πολάκη την Σοβιετία που έχεις και άσε μας εμάς τους υπόλοιπους να πολεμάμε την καταστροφική αριστερά. Την αριστερά που όπουι κυβέρνησε οδήγησε τους λαούς σε πείνα δυστυχία και έλλειψη δημοκρατίας. Γιατί αριστερά και δημοκρατία είναι έννοιες ασυμβίβαστες.

Σ.Μ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ωραίο να λέτε ηλίθιο τον Ελληνικό Λαό . Ο Τσίπρας είπε τα ψέματα στον Ελληνικό Λαό του προεκλογικά και ο κόσμος τον πίστεψε . Ο Τσίπρας έκανε ότι έκανε προεκλογικά για να ανεβεί στην εξουσία και τα κατάφερε . " Ο Τσίπρας έκανε ότι έκανε προεκλογικά για να ανεβεί στην εξουσία και τα κατάφερε " με αυτήν την φράση μου εννοώ ότι είπε ψέματα στον Ελληνικό λαό και τα κατάφερε με ψέματα . Στις επόμενες εκλογές πρέπει όλοι μας να ψηφίσουμε ένα κόμμα που δεν έχει βγει ποτέ του στην εξουσία . Τα κόμματα και τους πολιτικούς που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνάει τα δοκιμάσαμε και τους δοκιμάσαμε . Θέλουμε κάποιο φρέσκο κόμμα στην εξουσία και πολιτικούς μου με όρεξη για την πατρίδα και Δημοκρατικούς .


Ανώνυμος είπε...

http://perimajestic.blogspot.com/