Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν θέλατε; Πάρτε τώρα τα μνημόνια δύο -δύο και μέχρι το 2060! 2% πλεονάσματατα

Όταν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 για πρώτη φορά στην εξουσία παρόλο που εμείς εδώ είμαστε δεξιοί χωρίς εισαγωγικά και αστερίσκους είπαμε πως για το καλό του τόπου έπρεπε στην αρχή να μην τον προβοκάρουμε.
Γνωρίζαμε από την αρχή πως τα στελέχη του στην μεγάλη τους πλειοψηφία ήταν ανίκανα να κουβαλήσουν το βάρος μια χώρας. Γνωρίζαμε πως είχαν ινδάλματα στυγνούς δικτάτορες και ήμασταν απολύτως σίγουροι πως θα αποδεικνύονταν περισσότερο κλέφτες και από τα "αδέλφια" τους του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Αφήσαμε λοιπόν τους δεξιούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να γλιτώσουν τον ΕΝΦΙΑ , αλλά και τους ψευτοπατριώτες που ψήφισαν Πάνο Καμμένο να πανηγυρίζουν. Ξέραμε από τότε πως η χώρα θα δεινοπαθούσε με αυτούς τους αλήτες στην εξουσία, γνωρίζαμε πως η διαπλοκή θα ξεσάλωνε , βλέπαμε πως η κοινωνία θα γίνονταν ένα απέραντο μπουρδέλο!

Όταν μετά από 5 μήνες αρχίσαμε να γράφουμε και να λέμε το αυτονόητο, όταν το περίφημο ΟΧΙ του 62% του ελληνικού λαού έγινε ένα ΝΑΙ σε όλα τότε θεωρούσαμε πως ακόμα και οι πλέον αφελείς και αμόρφωτοι συμπολίτες μας θα καταλάβαιναν πως τέτοιοι ψεύτες δεν έχουν ξαναπεράσει από την ελληνική πολιτική σκηνή, Άξιοι απόγονοι του Αρχιψεύτη Ανδρέα Παπανδρέου τα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ και οι μαϊμού πατριώτες των ΑΝΕΛ έφεραν capital controls στις συναλλαγές μας, έφεραν δύο μνημόνια και με την τελευταία συμφωνία τους επιτήρηση και επιτροπεία μέχρι το 2060 και κατέστρεψαν κάθε παραγωγική μονάδα που είχε μείνει ανοιχτή. Λουκέτα παντού, φόροι ΜΟΝΟ για την μεσαία τάξη και κυρίως προπαγάνδα πως παλεύουν για μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ χώρα και όχι για μια αποικία χρέους!

Και τελικά βάζουν για 99 χρόνια σε ένα Υπερταμείο όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της χώρας και προσπαθούν να την ξεπουλήσουν έναντι ενός πινακίου φακής. Οι επενδυτές τους βέβαια θα είναι από τα προσφιλή σε αυτούς κράτη της ανατολής αφού συνεχίζουν το αποτυχημένο δόγμα του Κώστα Καραμανλή που μας κουβάλησε τους Κινέζους στην Ελλάδα.

Το τίμημα θα το πληρώσουν οι επόμενες γενιές αφού ο Κινέζος επενδυτής λειτουργεί χωρίς να υπολογίζει πως η επένδυσή του είναι σε δυτικό κράτος με λογικές που ενισχύουν μορφές εργασίας που είναι μεν διαδεδομένες στα κράτη παρίες όπως η Κίνα και εξαπλώνονται δυστυχώς και στον δυτικό κόσμο. Μόνη ελπίδα στην "κίτρινη λαίλαπα" η νέα ηγεσία των ΗΠΑ και ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ που διαφωνεί με τις κινεζικές μεθόδους που αποτελούν κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας υγιούς ανταγωνισμού.

Όσο λοιπόν στην κυβέρνηση θα βρίσκονται οπαδοί και θαυμαστές δικτατόρων τύπου Μαδούρο δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα παρά μόνο όταν χιονίζει. Γι' αυτό λοιπόν και επειδή δεν φαίνεται φως και από την πλευρά της αντιπολίτευσης καλούνται όσοι πιστεύουν ακόμα στον δυτικό πολιτισμό να δημιουργήσουν μια νέα πολιτική δύναμη με έχει σαφή γεωστρατηγικό προσανατολισμό για την χώρα και δεν θα παίζει ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση όπως κάνουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην χώρα μας.

Γιατί οπαδοί της Ανατολής έχει πολλούς και το κόμμα της αξιωματικές αντιπολίτευσης και αυτοί είναι που στήριξαν τον Αλέξη Τσίπρα να έρθει στην Εξουσία. Είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας γιατί αυτοί επέβαλλαν επί δεκαετίες μέσα στη ΝΔ την ΑΝΟΧΗ στην βία της αριστεράς την οποία και σήμερα ακόμα υμνούν την ώρα που σε όλο τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο δεν υπάρχουν θετικές αναφορές για αυτήν.

Δεν έχει σχέση η ΝΔ με τα υπόλοιπα κεντροδεξιά κόμματα ή τους Ρεπουμπλικανούς στις ΗΠΑ γι΄ αυτό άλλωστε και τα στελέχη της ουδέποτε έκαναν έστω και μια θετική αναφορά για τις τομές που επιχειρεί ο Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ και φυσικά και δεν επισκέφθηκαν τις ΗΠΑ αφού θεωρούν πως η θέση τους είναι δίπλα στην Γερμανία της Άνγκελα Μέρκελ.

Αυτή λοιπόν η ΝΔ δεν έχει καμία τύχη ακόμα και εάν γίνει κυβέρνηση να βγάλει την χώρα από την επιτροπεία. Θα παραμείνει εγκλωβισμένη σε μια αποτυχημένη Ε.Ε που αργά ή πολύ γρήγορα θα συγκρουστεί με τις ΗΠΑ αφού οι θέσεις τους σε βασικά ζητήματα διαφέρουν πάρα πολύ. Όσοι νομίζουν λοιπόν πως η ΕΕ χωρίς την Μεγάλη Βρετανία είναι σε θέση να παίξει ηγετικό ρόλο στο παγκόσμιο στερέωμα , μάλλον δεν διαβάζουν καλά τα νέα δεδομένα και δεν βλέπουν τις ραγδαίες εξελίξεις.

Και φυσικά ουδείς περιμένει πως μια Ε.Ε που έχει στην "αγκαλιά" της εκατομμύρια μουσουλμάνους εκπροσωπεί καλύτερα τον δυτικό πολιτισμό από τις ΗΠΑ που έχουν δει το πρόβλημα και το επιλύουν με δραστικά μέτρα μείωσης πληθυσμών που θα μπορούσαν να επιφέρουν βαρύτατο πλήγμα στον πολιτισμό μας.

Εσείς εκεί έξω που πιστεύετε ακόμα πως η Δύση φταίει για την εγκληματική δράση των εξτρεμιστών σας εύχομαι να μην ζήσετε ποτέ να σας δολοφονεί κάποιος ο οποίος σας θεωρεί απίστους, ή να μην βιάσει την γυναίκα ή την κόρη σας κάποιος που νομίζει πως ο Αλλάχ είναι το μέλλον του κόσμου.

Το κείμενο φυσικά θα έχει και την ανάλογη εικόνα από ένα Γαλλικό περιοδικό που σε πείσμα των καιρών και παρόλο που δέχθηκε την τρομοκρατία των μουσουλμάνων κυριολεκτικά στο πετσί του εξακολουθεί και πιστεύει πως η Ελευθερία της έκφρασης είναι κάτι ιερό για όλους εμάς που πιστεύουμε στην Δύση.
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: