ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Καθυστερούν υπονομεύοντας το μέλλον των παιδιών μας

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Καθυστερούν υπονομεύοντας το μέλλον των παιδιών μας

Στις μέρες μας είναι "βάρος" να έχεις παιδιά. Η χαρά του να κάνεις απογόνους , η οικογένεια ως θεσμός , η ίδια η δική μας πεποίθηση πως τα δύσκολα είναι μπροστά μας οδηγούν σε μια νέου είδους μορφή απομόνωσης και αντικοινωνικότητας. Θεωρητικά μετέχουμε στα κοινά , αλλά πλέον η δική μας συμμετοχή σε αυτά περιορίζεται σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στην παθητική στάση που από τον καναπέ μας περιμένουμε να αλλάξει ξαφνικά όλος ο κόσμος. Όσοι ασχολούνται με το διαδίκτυο θα έχουν ήδη αντιληφθεί τις τεράστιες κωλοτούμπες των αριστερών και ακροδεξιών τρολ που πουλώντας αντιμνημόνιο έχτισαν καριέρες. Το αντιμνημονιακό Μακελειό, το επίσης αντιμνημονιακό Χωνί και δεκάδες άλλα ΜΜΕ σας δουλεύουν καθημερινά πουλώντας σας ελπίδες που δεν υπάρχουν. Αφού κατάφεραν και έδιωξαν τους γερμανοτσολιάδες από την Εξουσία και έπαιξαν ουσιαστικά το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ προχωράνε τώρα στο δεύτερο μέρος του σχεδίου τους. Τώρα επιζητούν την επιστροφή μας στο εθνικό νόμισμα αφού οι ξένοι που κατά αυτούς μας ζηλεύουν αρνούνται να μας δανείζουν εσαεί και εμείς να μην κάνουμε καμιά ουσιαστική μεταρρύθμιση. Οι "κακοί" λοιπόν δανειστές μας πρέπει να τιμωρηθούν και να καταλάβουν πως εμείς άλλο δεν αντέχουμε! 


Και φυσικά ένας λαός που όντως έχει υποστεί τα πάνδεινα θεωρεί αγαθές τις προθέσεις όλων αυτών που του γράφουν αυτά. Αγνοεί πως οι ίδιοι είναι εκείνοι που συνεργάστηκαν με επιχειρηματίες που μας έφεραν έως εδώ. Αγνοεί ή θέλει να αγνοεί πως το Χωνί συγκυβερνάει αφού οι ΑΝ.ΕΛ είναι η ουρά της αριστερής μας κυβέρνησης. Και να τα λεφτά από τις διαφημίσεις των τραπεζών και να τα λεφτά από επιχειρηματίες που ποντάρουν  στην χρεοκοπία της χώρας για να μας αγοράσουν πιο τζάμπα με τα λεφτά που έχουν σε τράπεζες του εξωτερικού. 


Αυτοί που έχουν ζήσει καλά την δεκαετία του 1950 και του 1960 κατανοούν πως τα μεγαλεία της δραχμής είναι μόνο οι φαντασίες όσων επιθυμούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των λίγων εις βάρος των πολλών. Προσωπικά δεν με αφορά καθόλου να πάμε στην δραχμή. Δεν έχω να χάσω απολύτως τίποτα και σίγουρα μετά από την απόλυτη καταστροφή θα δικαιωθούν όσα σας γράφαμε κατά καιρούς εδώ μέσα. Άλλωστε είναι και ο μόνος τρόπος για να ηττηθεί για δεκαετίες ο λαϊκισμός τόσο της δεξιάς όσο και της αριστεράς. 


Γιατί δυστυχώς και κάποιοι πατριώτες θεωρούν πως το συμφέρον της χώρας είναι στην δραχμή. Είναι αυτοί που νικάνε τους Τούρκους μέσω facebook , που εξολοθρεύουν Αλβανούς , μαύρους και λοιπούς φουκαριάρηδες βλέποντας πως αυτοί είναι οι μεγάλοι εχθροί της Ελλάδος. Την ίδια ώρα χειροκροτούν και επευφημούν δημόσια εφοπλιστές που διώκονται για κακουργηματικές πράξεις , και προωθούν συστηματικά τις ρατσιστικές και μισαλλόδοξες  απόψεις της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής. 


Και μπορεί βέβαια και η δική μας άποψη να είναι πως η χώρα μας δεν μπορεί να φιλοξενεί χιλιάδες μετανάστες αλλά αυτό για να μην γίνεται θα πρέπει επιτέλους να επιλέξουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε. Οι απόψεις που θέλουν την χώρα μας εκτός Ε.Ε και ΝΑΤΟ δεν είναι μόνο μη πραγματοποιήσιμες αλλά και επικίνδυνες για την ίδια την ύπαρξη του κράτους μας. Το γνωρίζει αυτό και ο τελευταίος φοιτητής αλλά δεν το γνωρίζουν βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου; Μπορεί να σκεφτεί κανείς από εσάς πως θα ήμασταν εάν δεν ανήκαμε στον δυτικό κόσμο με τα προβλήματα και τις ελλείψεις του; 


Μπορεί να φανταστεί κανείς πως θα ήμασταν εάν επικρατούσαν οι απόψεις αυτών που έκαναν τον συμμοριτοπόλεμο; Γνωρίζει κανείς από εσάς τους δραχμιστές τα δις ευρώ που έχουμε πάρει μέσω προγραμμάτων από την Ε.Ε; Γνωρίζει κανείς να μας πει πόσα χρήματα έχουμε πάρει από γεννήσεως του ελληνικού κράτους από κράτη μη δυτικά; Γνωρίζει κανείς να μας πει πόσους δημοσίους υπαλλήλους ταΐζει η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε; Απαντήσεις στα απλά αυτά ερωτήματα μην περιμένετε να σας δώσουν άλλωστε για αυτούς και δυστυχώς για πολλούς από εσάς εκεί έξω για όλα φταίει η Δύση. 


Πριονίζουμε το κλαδί στο οποίο καθόμαστε χρόνια τώρα. Δαγκώνουμε το χέρι που μας ταΐζει. Πιστεύουμε σε δικτατορίες που καταδυναστεύουν τους λαούς τους και τους έχουν οικονομικά εξαθλιωμένους.


 Όχι συνέλληνες όσο κάνουμε όλα αυτά δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας. Ναι είμαι "δυτικόδουλος" αφού έτσι το θέτετε αφού αυτό επιτάσσει το καλό της χώρας μου. Μια χώρα που εκτός του δυτικού κόσμου θα είναι μια Βενεζουέλα των Βαλκανίων. Ας μην κλείσουν από τώρα την αξιολόγηση άλλωστε όταν ξεμείνουν το καλοκαιράκι από ευρώ θα τα υπογράψουν όλα για να συνεχίσουν να κάνουν τα επαναστατικά τους μπάνια στην Μύκονο εις υγείαν των κορόιδων που τους πιστεύουν ακόμα. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: