ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Έρχονται τα χειρότερα Χριστούγεννα των τελευταίων δέκα ετών

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Έρχονται τα χειρότερα Χριστούγεννα των τελευταίων δέκα ετών

Καθώς πλησιάζουμε στις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων αναπολώ παλιές γιορτές όταν τα πράγματα στην πατρίδα μας ήταν πολύ διαφορετικά. Τα φετινά Χριστούγεννα για εμένα θα είναι τα χειρότερα των τελευταίων χρόνων.
 Όχι πως είχα καμιά ψευδαίσθηση πως από εδώ και εμπρός έχω να περιμένω κάτι καλύτερο από όσα θα επακολουθήσουν αλλά να δεν υπάρχει πια και ούτε η προσμονή για κάτι καλύτερο. Χάθηκε και αυτή στις ατέρμονες προσπάθειες να "προσαρμοστώ" σε μια "εποχή" που δεν ταιριάζει σε μένα. Τα χρόνια της απαξίωσης της Ελλάδας σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς , τα χρόνια της τεράστιας ανεργίας, τα χρόνια τα οποία δουλεύεις και δεν πληρώνεσαι δεν ήταν κάτι που θα ήθελα να ζήσω. Βέβαια θα μου πείτε και ποιος ήθελε;


Καλή ερώτηση αλλά η απάντηση είναι γραμμένη με μεγάλα γράμματα πάνω στους τοίχους της Αθήνας! Είναι πάρα πολλοί όσοι κυκλοφορούν και βλέπουν πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουμε επιλέξει ως λαός εδώ και χρόνια να ζούμε με αριστερές αυταπάτες. Εγώ βέβαια δεν ζούσα αλλά εγώ δεν αποφασίζω μόνος μου σε μια δημοκρατία αστικού τύπου που κοντεύει να μετατραπεί σε κομμουνιστική τυραννία. Βλέπετε η "δεξιά" του Κυρίου δεν ενόχλησε ποτέ όλα αυτά τα κωλόπαιδα που καίνε και σπάνε τις περιουσίες μας για να σπάσουν πλάκα. Η "δεξιά" ουδέποτε είπε πως κράτη όπου επικρατεί ο κομμουνισμός είναι το ίδιο τυραννικά με αυτά όπου επικρατεί ο φασισμός. Η "δεξιά" ήταν σε εισαγωγικά χρόνια ολόκληρα και υμνούσε τους κατσαπλιάδες της αριστεράς. Ήταν τόσο κακή αυτή η δεξιά που στην ουσία έθετε στο περιθώριο τους δικούς της νέους και νέες που είχαν όρεξη για εργασία και δημιουργία για να υμνήσει και δώσει θέσεις και αξιώματα στα σκουπίδια της αριστεράς. Όχι δεν φταίει ο Τσίπρας και οι Καρανίκες του.Η ΝΔ είχε διορίσει στο δημόσιο χιλιάδες απάτριδες, ρωσόφιλους και κυρίως νοητικά καθυστερημένους που δεν γνωρίζουν καν τι εστί δυτικός πολιτισμός. Όλοι αυτοί πανηγύριζαν όταν ο Βούδας της Ραφήνας ξεπουλούσε το λιμάνι του Πειραιά στους Κινέζους και προσπαθούσε (ευτυχώς ανεπιτυχώς) να οδηγήσει την πατρίδα μας στην Ρωσική Βαρβαρότητα. Ο ίδιος τώρα νιώθει καλύτερα να συνομιλεί με τον Τσίπρα παρά με έναν Σαμαρά. Άλλωστε τι έχει να πει ο Βούδας στον Αντώνη που πάλεψε να κρατήσει την χώρα όρθια την ώρα που η μισή ΝΔ έκανε ραντεβού σε σουβλατζίδικα και μιλούσε για τον ρωσικό παράγοντα που μπορεί να μας σώσει!


Όλοι αυτοί οι μαλάκες και πολλοί ακόμα που ευτυχώς έφυγαν από τη ΝΔ και έφτιαξαν δικά τους κόμματα νομίζουν πως αποτελούν μια εναλλακτική επιλογή! Είναι τόσο ηλίθιοι που ακόμα και τώρα μπορούν να σου μιλάνε με άνεση για τα επιτεύγματα του ξανθού γένους που περιορίζονται βέβαια σε αυτοκίνητα τύπου LADA και μαχητικά αεροσκάφη για να γελάς και όχι για να κάνεις πόλεμο. Ακόμα και σήμερα θεωρούν πως η Ρωσία και η Κίνα είναι υπερδυνάμεις! Ακόμα και σήμερα σας παραμυθιάζουν θεωρώντας σας για τελείως μαλάκες. Βέβαια υπάρχουν και πολλοί εκεί έξω που είναι. Άλλωστε εάν δεν ήταν δεν θα έβγαζαν τον Τσίπρα Πρωθυπουργό ούτε θα ζητωκραύγαζαν σαν τις πουτάνες κάθε φορά που θα έβλεπαν ένα κείμενο υμνητικό για τον δικτάτορα Κάστρο! Υμνούν Κάστρο , Πούτιν και Κιμ Γιούνγκ αλλά φορανε τζιν, βλέπουν αμερικανικές ταινίες και φυσικά οδηγούν αυτοκίνητα ευρωπαϊκού τύπου.


Σιγά μην αγοράσουν κινέζικα ή ρωσικά αυτά είναι για τους φτωχούς και αυτοί είναι απλώς μαλάκες αλλά όχι ακόμα φτωχοί όπως οι "αδελφοί" Ρώσοι.


Συνεχίζεται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: