ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Τελικά πότε θα επιλέξουμε το σωστό;

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Τελικά πότε θα επιλέξουμε το σωστό;

Σε έξι μέρες έχουμε Χριστούγεννα αλλά φέτος δεν περιμένω απολύτως τίποτα. Τις άλλες χρονιές όλο και έτρωγα το παραμύθι πως η γέννηση του Κυρίου θα άλλαζε τον κόσμο. Όμως 2016 χρόνια μετά την γέννηση του και οι άνθρωποι παραμένουν δέσμιοι των παθών τους.


Ακούς ειδήσεις για βιασμούς ανηλίκων , για κατασχέσεις σπιτιών, για ανέργους που ζουν με την βοήθεια των δικών τους, για πολέμους όπου σκοτώνονται άμαχοι και αναρωτιέσαι γιατί μας άφησε τόσο αβοήθητους.

Είναι βλέπετε η ελευθερία που μας έδωσε να επιλέγουμε οι ίδιοι το σωστό ή το λάθος και όπως βλέπετε οι περισσότεροι επιλέγουν το δεύτερο.

Δεν είναι σωστό τέτοιες μέρες να μην έχεις να γράψεις κάτι αισιόδοξο. Όμως όλα τα προηγούμενα χρόνια εξαντλήθηκαν τα πάντα. Ακόμα και τα πιο όμορφα όνειρα κατέληξαν σε εφιάλτη και όλα αυτά μέσα σε μια πενταετία. Ευτυχώς λέει ένας φίλος γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας καθόλου δεν με ανακουφίζει το γεγονός πως τα έχω προς το παρόν αποφύγει.

Πλέον κάθε κείμενό μου αποπνέει έναν "ρεαλισμό" που δημιουργεί την αίσθηση στον αναγνώστη πως όλα μου φταίνε. Η αίσθηση αυτή δημιουργείται επειδή πολλοί από εσάς εκεί έξω δεν έχετε αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει. Γιατί εάν είχατε αντιληφθεί η πατρίδα μας δεν θα ήταν σε καμιά περίπτωση έτσι.

Εμείς αποφασίσαμε να κάνουνε "πειράματα" , εσείς φέρατε την αριστερά στην εξουσία και εσείς πάλι περιμένετε πως θα σας σώσει η επάρατη δεξιά που πάντα βοήθησε στο να μην βουλιάξει αυτός ο τόπος. Σας έφαγε η αριστεροσύνη σας και μαζί σας βουλιάξαμε και όλοι εμείς που μαχόμασταν και θα μαχόμαστε όσο ζούμε τις καταστρεπτικές Ιδέες της αριστεράς. Γιατί μην παραμυθιάζεστε άλλο. Αυτή είναι η αριστερά και υπάρχει και η χειρότερη!


 Η χειρότερη είναι αυτή που εκπροσωπεί στην πατρίδα μας το ΚΚΕ. Μια χούντα τύπου Βόρειας Κορέας όπου όλοι μας θα υπηρετούμε το "κράτος", τον "ηγέτη" και φυσικά το κόμμα! Και όμως κοντά στο μισό εκατομμύριο συμπολίτες μας ψηφίζουν ακόμα ένα τέτοιο κόμμα.


Όπως ακόμα ένα άλλο μισό εκατομμύριο ψηφίζει τα "αδελφάκια" τους τους Ναζιστές της Χρυσής Αυγής που περιμένουν πως και πως να καταλύσουν την αστική μας δημοκρατία. Είναι τόσο κυνικοί στις δηλώσεις τους που δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα. Θεωρούν πως η δημοκρατία απέτυχε και θέλουν να εφαρμόσουν και εδώ ότι ο Χίτλερ στην Ναζιστική Γερμανία. Βλέπετε η κρίση έφερε στην επιφάνεια και όλα τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που ήταν καλά κρυμμένα στα χρόνια της ψεύτικης και χωρίς βάση ευδαιμονίας μας.


Το μίσος για τους ξένους, η ανοχή στη βία, αλλά κυρίως το γεγονός πως αδιαφορούμε ΠΛΗΡΩΣ για τον συνάνθρωπό μας. Κοιτάζουμε πως να σωθούμε λες και ξαφνικά ανακαλύψαμε μια "χρυσή" συμβουλή που λέει: "ζήσε και άσε όλους τους άλλους να πεθάνουν". Βέβαια η φιλανθρωπία μας δεν πρέπει να βασίζεται σε πράγματα που δεν μπορούν να συμβούν.


Δεν μπορούμε π.χ ως κράτος να παράσχουμε φιλοξενία σε ξένους. Αυτό η κυβέρνηση αλλά και η αντιπολίτευση δεν δείχνει να το κατανοεί. Έτσι από την μια έχουμε τους μισάνθρωπους της Χρυσής Αυγής να βρίζουν τους πρόσφυγες και από την άλλη έχουμε μια κυβέρνηση που τους έχει εγκλωβισμένους μέσα σε κέντρα κράτησης και τους ταΐζει χωρίς να τους δίνει καμιά προοπτική για το μέλλον. Αργά η γρήγορα όταν αντιληφθούν και αυτοί πως η πολιτισμένη δύση δεν θέλει και δεν μπορεί να τους αφομοιώσει θα στραφούν εναντίον μας.


Σε αυτά τα χάλια μας έφερε η ανεύθυνη πολιτική της κ. Μέρκελ που αντί να πει την αλήθεια έχει την φαντασία πως μπορεί να γεμίσει την Ε.Ε με φθηνά εργατικά χέρια από τις χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και την Αφρική. Η πολιτική αυτή οδηγεί σε πλήρη διάλυση της Ε.Ε όπως την ξέραμε και θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο γκρέμισμα ενός πολιτισμού που χτίστηκε με αγώνες εναντίον όλων αυτών που σήμερα τάχα μου κάποιοι θέλουν να τους κάνουν κομμάτι του. Ο δυτικός πολιτισμός όμως δεν μπορεί να ανεχθεί πολιτισμούς όχι μόνο κατώτερους αλλά και δεν μπορεί να ενσωματώσει τις πρωτόγονες συνήθειες τους.


Δεν μπορούμε ευτυχώς να καταλάβουμε ούτε τους ζουλού ούτε τους Ινδιάνους και για το λόγο αυτό εξολοθρεύονται! Τι να συζητήσεις π.χ για ανθρώπινα δικαιώματα με έναν Άραβα; Τι να του πεις για την θέση της γυναίκας στην κοινωνία; Και όμως την ώρα που απειλείται η ίδια η Δημοκρατία μας κάποιοι μας κουβαλάνε τους τζιχαντιστές μέσα στα σπίτια μας.


Δεν περιμένω από κανέναν αριστερό να καταλάβει το λάθος δρόμο που έχει πάρει η Ε.Ε άλλωστε αυτοί να την διαλύσουν θέλουν. Πίστευα όμως και εξακολουθώ να πιστεύω πως ο δυτικός πολιτισμός θα επικρατήσει ακόμα και εάν χρειαστεί να εξαφανιστούν ολόκληρα κράτη από τον χάρτη. Δεν φοβάμαι για το ποιος τελικά θα επικρατήσει. Φοβάμαι για τους πόσους θα χαθούν μέχρι την ΝΙΚΗ που για ακόμη μια φορά θα δικαιώσει το γεγονός της επικράτησης του πολιτισμού που χτίσθηκε από τους προγόνους μας.


Η Λευκή Φυλή θα παραμείνει κυρίαρχη όσο υπάρχει πολιτισμός, όσο υπάρχει ακόμα η ελπίδα να μην ξαναγυρίσουμε σε καλύβες και να τρώμε ανθρώπους! Δυσάρεστα ακούγονται όλα αυτά στα αυτιά πολλών ακόμα και αποκαλούμενων "δεξιών" όμως ας είναι η δική μας αλήθεια είναι αυτή που επικρατεί για αιώνες και δεν θα αλλάξουμε την ροή της Ιστορίας επειδή κάποιοι αγαπάνε στο να ζούνε στο μεσαίωνα! Κράτη όπου δεν υπάρχει Δημοκρατία δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να υπάρχουν εν έτη 2016.


Αναρωτήθηκα πολλές φορές τι κρατάει επιτέλους όλους αυτούς τους ανθρώπους εγκλωβισμένους σε φασιστικά καθεστώτα. Ο φόβος αλλά ο ελεύθερος άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να φοβάται! Για αυτό και εμείς πρέπει πάντα να υπερασπιζόμαστε τον πολιτισμό μας, και να μην έχουμε αυταπάτες πως μπορούμε να κερδίσουμε τίποτα εάν κάνουμε ανακάτεμα των πολιτισμών!

Αυτά και ελπίζω να σας κούρασα λιγότερο από ό,τι εγώ νιώθω κάθε φορά που προσπαθώ να γράψω κάτι που στο τέλος το αφήνω πάντα στην μέση!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: