Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Οι μύθοι κατέρρευσαν για ακόμη μια φορά

Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΔΥΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΡΟΛΕΞ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΡΑ LADA AYTOKINHTA KAI ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" 
Σε αυτή την ζωή πολλοί συμπολίτες μας διατηρούν στις "ντουλάπες" τους κάποιους "σκελετούς" και τους αναγάγουν σε "μυθικά" πρόσωπα. Ο καθένας από εμάς έχει την ανάγκη να πιστεύει πως συμμετέχει σε κάτι σημαντικό που βοηθάει την ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει τις καθημερινές της δυσκολίες.


Έτσι πολλοί από αυτούς που σήμερα σας μιλάνε για τον "καλό" δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο έχουν πλάσει ένα ανατολικού τύπου παραμύθι στο μυαλό τους και με αυτό θέλουν αφελώς να δικαιολογήσουν όλη την δυτική τους παρουσία!!!
Δεν έχουν αγοράσει ποτέ οτιδήποτε από πρώην ανατολικό κράτος ένα Lada βρε παιδί μου αλλά εξακολουθούν να υμνούν τα δήθεν επιτεύγματα της πρώην ΕΣΣΔ! Εάν τους ρωτήσεις θα σου πουν αόριστα και ασαφή πράγματα για το δήθεν καλό σύστημα Υγείας που είχαν αυτά τα πρώην ανατολικά κράτη. Όμως όταν οι ίδιοι ή ένα συγγενικό τους πρόσωπο αρρωστήσει θα καταφύγουν σε κάποιο νοσοκομείο του δυτικού κόσμου αφού ναι μεν το παίζουν αριστεροί αλλά δεν είναι και μ@λ@κες. Φιλορώσους , φιλοκουβανούς, υποστηρικτές στυγνών δικτατοριών δεν θα βρεις μόνο στο φάσμα της αριστεράς.

Ατυχώς οι "φαντασίες" και οι μύθοι γύρω από φαντασιακά επιτεύγματα του Κάστρο , του Μαδούρο, του Κορρέα αλλά και του πρώην πράκτορα της KGB Πούτιν θα βρεις και σε αυτούς που κάποτε αποκαλούσαμε νοικοκυραίους. Βλέπετε η επικράτηση  της αριστερής μπουδρολογίας είχε πολλά θύματα. Ακόμα και πρώην Πρωθυπουργοί είχαν δει πως η καλυτέρευση των σχέσεων μας με κράτη όπως η Ρωσία και η Κίνα θα μας οδηγούσε σε άλλους δρόμους πιο δημιουργικούς. Τελικά αυτές οι εμμονές τους μας οδήγησαν στα μνημόνια , στην παγκόσμια απαξίωση και εάν συνεχίσουμε να τρώμε αυτόν τον σανό γρήγορα ίσως αποτελέσουμε πρώην κομμάτι του δυτικού κόσμου!! Ποιοι εμείς που τον δημιουργήσαμε, και του δώσαμε τα "φώτα" μας.


Ξαφνικά από την πολύ μαλακία της αριστεράς πάθαμε Black out και γυρνάμε σαν ζόμπι ψελλίζοντας ασυναρτησίες για το δήθεν ξανθό γένος που θα μας σώσει, και την διάλυση της αμερικανικής αυτοκρατορίας που όπου να είναι έρχεται!!

Τα ίδια σενάρια διακινούσαν και πριν 70 χρόνια κάποιοι άλλοι "προοδευτικοί" πολίτες που διαφήμιζαν καθεστώτα όπως αυτά του Χότζα και του Τσαουσέσκου. Τελικά η "κακιά" Αμερική δεν διαλύθηκε αλλά διαλύθηκαν η μη δημοκρατική ΕΣΣΔ και κατέρρευσαν μαζί και όλες οι κόκκινες χούντες που είχαν επιβληθεί δια της βίας σε όλα σχεδόν τα Βαλκάνια πλην ημών των δυτικόδουλων όπως μας κατηγορεί ο Κυριάκος Βελόπουλος από τηλεοράσεως για την στάση μας να υπερασπιζόμαστε την Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα που φυσικά δεν προστατεύσει σε καμιά περίπτωση η "φίλη" Ρωσία αλλά οι ΗΠΑ και ο δυτικός κόσμος.


Όπως θα δείτε στο αυριανό αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ από το υπουργείο εσωτερικών όλα δείχνουν πως θα στηθούν κάλπες μέχρι το καλοκαίρι ίσως και μέσα στην άνοιξη. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ και οι διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι που την στηρίζουν θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν κάθε ικμάδα χυδαιότητας για να επιτεθούν σε ελεύθερα ιστολόγια όπως το δικό μας. Μας ήθελαν ανενεργούς γιατί τα ψέματα τους χωνεύονται πιο εύκολα όταν δεν υπάρχει αντίλογος. Όμως αυτή την φορά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απέναντί του και ΜΜΕ που κατά παράδοση στήριζαν την αριστερά και το κέντρο.


Είναι πλέον και αυτοί σε απόγνωση γιατί η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θα τους βρει σε κάποια χώρα του δυτικού κόσμου να μιλάνε για τα εγκλήματα που και οι ίδιοι έκαναν όταν έκαναν πρωτοσέλιδο τον Κνίτη που θα μας έσωζε από τα μνημόνια. Επειδή εδώ λέμε αλήθειες δεν μας ενδιαφέρει καθόλου εάν κλείσουν εφημερίδες όπως τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ δεν μας νοιάζουν όχι γιατί δεν λυπόμαστε τους εργαζομένους τους αλλά γιατί για εμάς ο εργαζόμενος δεν πρέπει να είναι άβουλο ον και να υπερασπίζετε κάθε χούντα! Τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ διαφήμιζαν τον παπατζή και διεφθαρμένο Ανδρέα Παπανδρέου που ήθελε να μας βγάλει από το ΝΑΤΟ και συνομιλούσε με δικτάτορες και καθάρματα όπως ο Φιντέλ Κάστρο και ο Καντάφι.

Όλη αυτή η σαβούρα του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ μόλυνε τον Έλληνα για δεκαετίες και η "αρρώστια" καλά κρατεί μέχρι και σήμερα. Όμως ο σοφός λαός μας λέει πως θα πάνε όλα δεξιά και εδώ είμαστε εμείς για να πάνε. Με την ευλογία του Θεού που ταλαιπωρεί αλλά δεν εγκαταλείπει ποτέ τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ξεκινάμε το γκρέμισμα και αυτής της κόκκινης "χούντας". Γιατί η Δημοκρατία και ο δυτικός μας πολιτισμός θα συντρίψουν κάθε μορφή δικτατορίας. Δεν είμαστε απλώς αγωνιστές Ιδεών , είμαστε στρατιώτες και θα φτάσουμε μέχρι και την Βόρειο Κορέα για να υψωθεί και εκεί το λάβαρο της Δημοκρατίας. Ας θυμούνται πάντα πως το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ δεν ήταν για αυτούς μια νίκη αλλά η μεγάλη τους ΗΤΤΑ που κράτησε την Ελλάδα μας στον δυτικό κόσμο.


Οι Έλληνες με τους δημοκρατικούς συμμάχους τους θα συντρίψουν για ακόμη μια φορά όσους επιβουλεύονται την αστική μας δημοκρατία. Όχι δεν θα την διαλύσουμε θα την διορθώσουμε γιατί είναι "άρρωστη" και αυτή από τις Ιδέες τους αλλά δεν θα την αντικαταστήσουμε με καμιά χούντα. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Είμαστε εδώ , είμαστε οι περισσότεροι και δεν θα αφήσουμε τα ορφανά του Στάλιν και του Φιντέλ να διαλύσουν την πατρίδα μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: