Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Ο θάνατος ενός δικτάτορα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς στην χώρα μας

Πριν μερικές μέρες κάποιοι διαδήλωναν έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία κατηγορώντας την για όλα τα δεινά που έχει υποστεί η χώρα μας. Το παραμύθι αυτό της αριστεράς βέβαια δεν πιάνει και έτσι κάθε χρόνο όλο και λιγότερα γίδια συμμετέχουν στην πορεία προς την Πρεσβεία των ΗΠΑ. Βλέπετε ακόμα και ένας αναλφάβητος γνωρίζει, πως εάν σήμερα αντέχουμε ακόμα είναι από την "ειδική" μεταχείριση που είχαν οι ΗΠΑ στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, προς την Πατρίδα μας.ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
Μας έδωσαν οικονομική βοήθεια (ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ αναζητεί και το ορφανό του Στάλιν και πρόσφατα και του Φιντέλ Κάστρο Τσίπρας για να σώσει την χώρα) όμως την ίδια ώρα πηγαίνει στην Κούβα για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την κηδεία ενός στυγνού δικτάτορα που καταδίκασε τον λαό του σε πλήρη φτώχεια και εξαθλίωση. Το ίδιο θα έκανε και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, εάν δεν γνώριζε πως το 80% του ελληνικού λαού επιθυμούν να είναι κομμάτι του δυτικού κόσμου και δεν ανέχονται πειράματα τύπου Κούβας ή Βενεζουέλας.

Το ξέρει καλά πως εάν αποφάσιζε να θέσει την χώρα εκτός ΝΑΤΟ ή Ε.Ε ο λαός θα κατέβαινε στους δρόμους. Γιατί ακόμα και ο μαλάκας ο Καρανίκας γνωρίζει πως τα λεφτά από τα ΕΣΠΑ κρατάνε ακόμα όρθια αυτή την χώρα που έχει παραμείνει η τελευταία Σοβιετία στην Ε.Ε. Παντού στην Ε.Ε είναι έκδηλη πλέον η αντιπάθεια στον κομμουνισμό και σε όσα αυτός πιστεύει. Εδώ στην Ελλάδα ακόμα υπάρχει το ΚΚΕ, αλλά και κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν τα κομμουνιστικά θαύματα και θεωρούν πως η Βόρεια Κορέα μπορεί να αποτελέσει κράτος σύμμαχό μας.


Η Ρωσία του Πούτιν για ακόμη μια φορά έδειξε πως θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να αποτελέσει δημοκρατικό κράτος αφού οι συνεργασίες της με Βόρεια Κορέα , Κούβα, Τουρκία, και Βιετνάμ δείχνουν ξεκάθαρα πως δεν μπορεί ο δυτικός κόσμος να περιμένει τίποτα καλύτερο από ένα Κράτος που επί 70 και πλέον χρόνια δολοφονούσε όλους του αντιφρονούντες και εξακολουθεί και επί Πούτιν να παραβιάζει στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα. Αυτά ας τα δουν και κάποιοι που θα κατέλθουν και στις εθνικές μας εκλογές υπερασπιζόμενοι την Ρωσική Βαρβαρότητα.

Ο ελληνικός λαός θα τους αφήσει εκτός κοινοβουλίου αφού από φασιστικά κόμματα κόκκινου ή μαύρου χρώματος υπάρχει μεγάλη ποικιλία και οι ψηφοφόροι θα μοιραστούν. Βλέπετε η οικονομική κρίση οδηγεί πολλούς νέους στο να πετάνε την ψήφο τους σε φασιστικά μορφώματα που εάν τελικά ανέβαιναν στην εξουσία θα καταργούσαν αυτόματα και τις εκλογές!!

Ένα τέτοιο κόμμα είναι το ΚΚΕ το οποίο έτρεξε να δηλώσει πρώτο-πρώτο την λύπη του για την απώλεια του στυγνού δικτάτορα Κάστρο όπως είχε κάνει αντίστοιχα για τον Χότζα στην Αλβανία , τον Τσαουσέσκου στην Ρουμανία, και φυσικά τον "πατερούλη" Στάλιν που δολοφόνησε εκατομμύρια Ρώσους για να εγκαθιδρύσει την τυραννία του.

Η Χρυσή Αυγή από την πλευρά της δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση για να πανηγυρίσει για τον θάνατο του κομμουνιστή ηγέτη Φιντέλ μη τυχόν και στεναχωρήσει την φίλη και σύμμαχο Ρωσία και τον "δημοκράτη" Πούτιν.

Τόσο εθνικιστές είναι αυτοί οι μπολσεβίκοι με τις μαύρες μπλούζες όπως σας είχαμε γράψει εδώ και μια δεκαετία σχεδόν που όλες οι επιθέσεις τους είναι εναντίον του δυτικού κόσμου. Δηλαδή της ίδιας της Δημοκρατίας. Είναι λογικό εάν αναλογιστεί κανείς πως το μόνο που τους χωρίζει από τον κόκκινο φασισμό είναι το χρώμα στα άλλα δεν έχουν καμιά διαφορά.Άλλωστε το κόμμα είναι έτσι δομημένο που δεν έχει καμιά επαφή με τα μεγάλα εθνικιστικά κινήματα της Ε.Ε όπως το κόμμα της Λεπέν στη Γαλλία.

Άλλωστε υπάρχει ήδη κόμμα ΛΕΠΕΝ και στην Ελλάδα που έχει ισχυρούς δεσμούς και με το γαλλικό κόμμα αλλά και με όλα τα σοβαρά εθνικιστικά κόμματα της Ε.Ε


Γιατί ο εθνικισμός δεν πρέπει να μπερδεύεται με τον ΦΑΣΙΣΜΟ και τον ΝΑΖΙΣΜΟ που υπηρετεί το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε είναι το μοναδικό ρωσόφιλο εθνικιστικό κόμμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!!

Αλλά ας γυρίσουμε στον καραγκιόζη Αλέξη Τσίπρα που ενώ δεν έχει κλείσει την αξιολόγηση και κινδυνεύει η χώρα να χρεοκοπήσει και στα χαρτιά -γιατί ουσιαστικά χρεοκοπημένη χώρα είμαστε- πάει να βγάλει επικήδειο λόγο στην Αβάνα!!

Μιλάμε τα γίδια που τον ψήφισαν θα πρέπει να νιώθουν πολλοί περήφανοι που θα αρχίσει πάλι τις αντιαμερικανικές του κορώνες μια εβδομάδα μετά από την επίσκεψη στην Ελλάδα του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα που μίλησε για Δημοκρατία!!


Ο Πρωθυπουργός της χώρας που γέννησε την Δημοκρατία στην κηδεία ενός στυγνού δικτάτορα που την κατέλυσε!!!!!

Αλλά έτσι και αλλιώς ο ελληνικός λαός έχει ήδη επιλέξει πως στις επόμενες εκλογές δεν θα ψηφίσει τα παραμύθια της αριστεράς.
ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΔ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ 

Όλες οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν , όλη η κοινωνία αναμένει πως και πως να έρθει η ώρα της κάλπης.

Χρειάστηκαν μόλις δυο χρόνια αριστεράς για να καταλάβει και το τελευταίο γίδι πως εκτός από ανίκανη η αριστερά ήταν και θα είναι πάντα επικίνδυνη.

Μας το δείχνουν οι αριστερές χούντες της λατινικής Αμερικής. Το είδαμε στη Λιβυή, το είδαμε στο Ιράκ , το βλέπουμε στο Ιράν, ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει στην Κίνα , στο Βιετνάμ, αλλά και στην Βόρειο Κορέα.

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ σεβόμενο κυρίως τις Ιδέες του που επικρατούν ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ δεν θα κάνει την χάρη στα ορφανά του Στάλιν , και στους Ρωσόφιλους πράκτορες του Κρεμλίνο να κλείσει.
Άλλωστε οι ποινικές διώξεις τόσων και τόσων επιχειρηματιών με πρόσβαση στον "ανατολικό" κόσμο δεν κατάφεραν παρά να μας κάνουν φτωχότερους σε χρήματα αλλά όχι σε Αξίες και Ιδανικά.

Αυτά τα Ιδανικά και τις Αξίες του Δυτικού Κόσμου θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε με το ίδιο πάθος με το οποίο μας γνωρίσατε.

Δεν θα κάνουμε καμιά έκπτωση σε  αξίες όπως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .

Ενστερνιζόμαστε την μεγάλη ιδέα του ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ  και θα παραμείνουμε σε αυτή μέχρι την τελευταία μέρα που θα φεύγουμε από τον μάταιο τούτο κόσμο.

Γιατί άνθρωπος που δεν πιστεύει στα Έθνη είναι τετράποδο για εμάς.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: