Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Τα παραμύθια της αριστεράς και οι δικές σας ευθύνες

Ακούω τελευταία πως διάφοροι "συνάδελφοι" δημοσιογράφοι αρχίζουν να γράφουν και να καταγγέλλουν  δημόσια την επικινδυνότητα της παρούσας κυβέρνησης. Είναι βέβαια οι ίδιοι που με κείμενά τους ανέλυαν την αναγκαιότητα να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά η οποία ξεπουλούσε την χώρα επειδή το ήθελε!! και ήταν ξενόδουλη.
Είναι οι ίδιοι που έλεγαν πως δεν μπορεί να συνεχιστεί το ξεπούλημα και αμέσως μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσαν για αλλαγή πορείας της χώρας.

Μάλιστα πολλοί από αυτούς προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα και μιλούσαν για αλλαγή του γεωστρατηγικού προσανατολισμού της χώρας!! Πρότειναν συμμαχίες με τους δήθεν ισχυρούς Ρώσους που παρόλο που οι Τούρκοι τους κατέρριψαν μαχητικό αεροσκάφος βρέθηκαν αγκαλιά με τον Σουλτάνο Ερντογάν αφού η διεθνή τους απομόνωση δεν τους επιτρέπει τίποτα περισσότερο από το να συνδιαλέγονται με δικτάτορες. Βλέπετε ο δυτικός κόσμος δεν θέλει ούτε μπορεί να υιοθετήσει απόψεις που έχουν από χρόνια ξεπεραστεί στις δυτικές κοινωνίες.


Η Ρωσική Βαρβαρότητα είναι και πάλι μπροστά μας μετά την εισβολή στην Ουκρανία στους βομβαρδισμούς αμάχων και παιδιών στο μαρτυρικό Χαλέπι και όλα αυτά για να στηρίξουν έναν ακόμη δικτάτορα όπως είναι ο Άσαντ. Εξολοθρεύει τον λαό του πιστεύοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα κρατηθεί στην Εξουσία. Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και στην Ελλάδα οι ιδεοληπτικοί κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ που αφού στην αρχή προσπάθησαν να μας βγάλουν εκτός ευρωζώνης αλλά και Ε.Ε στην συνέχεια συμβιβάστηκαν με την σκληρή πραγματικότητα και άρχισαν τα ταξίδια σε Ρωσία , Κίνα και Βενεζουέλα.

Είδαν όμως πως λεφτά δεν υπήρχαν για εμάς σε αυτά τα κράτη και έτσι για να κρατηθούν στην Εξουσία προτίμησαν να δηλώνουν λάτρεις του δυτικού κόσμου αλλά παράλληλα να υμνούν και όλα τα σκουπίδια της αριστεράς τα οποία αποκαλούν μεγάλους ηγέτες!!

Ένας από αυτούς ο Μαδούρο έχει τον λαό του να πεινάει αλλά δεν το σκέφτεται καν να παραιτηθεί. Το ίδιο και ο Άσαντ ένας δικτάτορας που έχει εξολοθρεύσει χιλιάδες Σύρους πολίτες που δεν συμφωνούν με το απολυταρχικό καθεστώς του.

Ένα καθεστώς όπου δεν υπάρχουν ιδιωτικά ΜΜΕ και η καθεστωτική προπαγάνδα πάει σύννεφο. Αυτά θέλησαν να κάνουν και στην Ελλάδα αλλά το ΣτΕ τους χάλασε τα σχέδια και έτσι τώρα μετράνε τις δυνάμεις τους για να κατορθώσουν να εξαντλήσουν την τετραετία τους αδιαφορώντας πλήρως για την καταστροφή που έχουν φέρει στην χώρα μας.

Μαζί τους διαδικτυακά ΜΜΕ που το παίζουν ουδέτερα ή φανατικά προσκείμενα σε αυτούς όπως το Olympia , το Χωνί της παραπληροφόρησης , η Αυγή και δεκάδες άλλα που θεωρούν πως θα κρατηθούν στην Εξουσία παραπληροφορώντας καθημερινώς τους πολίτες.


Η κρατική μάλιστα ΕΡΤ έχει γίνει ΥΕΝΕΔ και παρέχει συστηματική προπαγάνδα που όμως δεν πείθει την πλειοψηφία του λαού μας. Εάν δείτε το γεγονός πως μέχρι και ο μέχρι πρότινος γελωτοποιός τους  Λάκης Λαζόπουλος έχει αρχίσει και τους αδειάζει θα καταλάβετε σε τι αδιέξοδο έχουν βρεθεί. Για τον λόγο αυτό προσπαθούν εκ νέου με νέα σχήματα να ρίξουν τις ευθύνες για την κατάντια μας σε όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις και κυρίως στους κακούς ξένους που δεν μας κάνουν κούρεμα του χρέους μας. Λες και άμα μας το χαρίσουν με την κομμουνιστική νοοτροπία που έχουν μέσα σε μερικά χρόνια θα έχουμε δημιουργήσει ένα ισάξιο του!! Είναι λυπηρό αλλά αληθινό πως είμαστε πλέον το μόνο κράτος της Ε.Ε όπου υπάρχουν πολίτες που ξεπερνάνε το 20% που πιστεύουν στα κομμουνιστικά παραμύθια και τον υπαρκτό σοσιαλισμό!!


Ειλικρινά σε κανένα άλλο πρώην κομμουνιστικό κράτος δεν υπάρχουν τόσοι ηλίθιοι όσοι σε αυτήν εδώ την χώρα όπου η ρωσοφιλία τείνει να γίνει μόδα και που ο δυτικός πολιτισμός χλευάζεται καθημερινά από πιθήκους και μαϊμούδες διαδικτυακών μέσων που θέλουν να μετατρέψουν την ελληνική κοινωνία σε μια απόλυτη αριστερή "ζούγκλα" όπου θα τους εξουσιάζει κάποιος "πατερούλης" και θα τους ταΐζει σανό γιατί η αριστερά και οι ιδέες της δεν παράγουν πλούτο αλλά φτώχεια και δυστυχία. Θα είχε χαβαλέ εάν μαζί με όλους αυτούς τους ταρζάν δεν την πληρώναμε και όλοι εμείς οι πολίτες που πιστεύουμε στον δυτικό πολιτισμό και δεν θέλουμε να δούμε την χώρα μας να εξακολουθεί να πιστεύει σε Ιδέες που κρίθηκαν και καταδικάστηκαν από τον πολιτισμένο κόσμο. Όμως οι ευθύνες όλων εσάς εκεί έξω είναι μεγάλες.

Πολλές φορές έχω νιώσει μεγάλη αμηχανία όταν ακούω για τις φοβερές και τρομερές κομμουνιστικές κοινωνίες και όταν ακόμα και σήμερα κάποιοι ανόητοι μιλάνε για τους κομμουνιστικούς παραδείσους του Χότζα και του Τσαουσέσκου!!

Βλέπετε άμα εσύ πέρναγες καλά εδώ την ώρα που άλλοι βαλκανικοί λαοί είχαν υποστεί τα πάνδεινα από την Ρωσική Βαρβαρότητα βγάζεις λογύδρια υπέρ της ΕΣΣΔ . Αλλά μεγάλε εσύ δεν πείναγες γιατί η "κακή" Δύση είχε φροντίσει για σένα . Επειδή πλέον έχω βαρεθεί να εξηγώ τα αυτονόητα θα παρακαλούσα να μην μου μιλάνε καν όσοι έχουν κομμουνιστικές Ιδέες άλλωστε δεν έχουμε να πούμε και τίποτα. Εγώ γεννήθηκα στον Δυτικό Κόσμο είμαι υπερήφανος για αυτό και δεν θα τον άλλαζα με κανέναν κομμουνιστικό "παράδεισο" ούτε με κανέναν φασιστικό "παράδεισο" το μόνο που παλεύω πλέον και μέσα από εδώ είναι να μην έχουμε την ατυχία να τον ζήσουμε.

Και για το λόγο αυτό θα είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ καυστικοί με όσους δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία. Θα σκληρύνουμε λοιπόν την στάση μας και όποιος αντέξει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: