ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Τελικά αθετήσαμε την υπόσχεση μας για οριστικό κλείσιμο του ιστολογίου σας

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Τελικά αθετήσαμε την υπόσχεση μας για οριστικό κλείσιμο του ιστολογίου σας

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ; 
Σε μια χώρα που κινδυνεύει να βυθιστεί στο χάος. Σε μια χώρα που σέρνεται στο να αποχωρήσει από την ζώνη του ευρώ. Σε μια χώρα που η αριστερή λαίλαπα έχει φέρει την χώρα στο χείλος του γκρεμού. Σε μια χώρα που μετά από τρία μνημόνια είμαστε ακόμα χειρότερα από πριν.Σε μια χώρα που εμείς πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει για την χρεοκοπία που έρχεται. Ε είναι πολυτέλεια να σας αφήσουμε να "ενημερώνεστε" από όσους ποντάρουν στην επιστροφή στην δραχμή που δήθεν θα μας λύσει όλα μας τα προβλήματα.

Όλα αυτά τα χρόνια καταστραφήκαμε οικονομικά, κάναμε ανείπωτες θυσίες για να παραμείνουμε πιστοί σε αρχές και αξίες που φαντάζουν για πολλούς το δικό μας μειονέκτημα. Καταφέραμε να κερδίσουμε μια ικανή μερίδα του αναγνωστικού κοινού, τα βάλαμε με μουγκάθηκαν, Κυριακίδηδες, Λαυρεντιάδηδες, κομιστές, Μαρινάκηδες , Βαρδινογιάνηδες και όλους όσους έχουν ευθύνες για την πορεία της χώρας. Τα βάλαμε σχεδόν με το σύνολο του πολιτικού κόσμου που δεν θέλει με τίποτα η χώρα μας να συνεχίσει να ανήκει εκεί που πραγματικά ανήκει με βάση την Ιστορία της.
ΑΔΕΙΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ" ΜΑΔΟΥΡΟ 

Η πολιτισμένη Δύση δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης ούτε μπορεί να αντικατασταθεί από σαθρές συμμαχίες που οδηγούν την χώρα πιο κοντά στην πλήρη διάλυσή της. Γίναμε κακοί ακόμα και με φίλους επειδή ξαφνικά ξεπουλήθηκαν σε οικονομικά συμφέροντα που οδηγούν την Πατρίδα στην καταστροφή. Τα βάλαμε πρώτοι με τους μαϊμού εθνικιστές και σας αποκαλύψαμε πως απλώς είναι μπολσεβίκοι με μαύρες μπλούζες και διακατέχονται από τα ίδια αντιδημοκρατικά αισθήματα που έχουν και οι κομμουνιστές.
ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"-ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ 


Και πάλι θα είμαστε εδώ για να σας γράφουμε όσα γίνονται και οι άλλοι ή σας κρύβουν ή σας παραποιούν τα γεγονότα. Όχι η κυβέρνηση αυτή δεν είναι χούντα εκλέχθηκε από την δική σας αφέλεια να νομίζετε επειδή έτσι σας είπαν πως υπάρχει και άλλος δρόμος. Σαε δούλεψαν με βοήθειες από Ρωσία , Κίνα , Βενεζουέλα. Σας μίλησαν για δήθεν συμμαχίες του Νότου. Σας κατήργησαν στα λόγια τον άδικο ΈΝΦΙΑ και όταν έγιναν κυβέρνηση σας κυνήγησαν που δεν τον πληρώνετε. Σας μιλούσαν για δημοκρατία και πλουραλισμό στην ενημέρωση και πήγαν να κλείσουν τα κανάλια και να αφήσουν μόλις τέσσερα.
ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΥΣΉ!!!!!

Βλέπετε η αγαπημένη τους στάση είναι στα τέσσερα και προσπαθούν μέσω της ανερμάτιστης και καταστροφικής τους πολιτικής να "ασελγήσουν" εναντίον κάθε Έλληνα που στέκεται όρθιος απέναντί τους. Θέλουν να διαλύσουν λένε την διαπλοκή και έδωσαν άδεια τηλεοπτικού σταθμού στον Βαγγέλη Μαρινάκη!!! Μα καλά για πόσο μαλάκες σας περνάνε; Αποφασίσαμε για τους επόμενους μήνες που θα γίνουν απίθανα πράγματα προκειμένου να κρατηθούν στην Εξουσία, να είμαστε δίπλα σας καθημερινά και να κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα.

Να σας δίνουμε ειδήσεις που σας κρύβουν όσοι τάχα νοιάζονται για την δική σας ενημέρωση. Θα είμαστε εδώ για να σας τονίζουμε την υποκρισία των Χωνιών της διαπλοκής και των μακελάρηδων που πρωτοστάτησαν στο να οδηγηθεί η Πατρίδα σε αυτή την δύσκολη θέση.
ΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ "ΚΑΜΜΕΝΕΣ" ΙΔΕΕΣ 
ΟΤΑΝ ΜΑΣ "ΕΣΩΣΕ" Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ 

Οι διαπλεκόμενοι είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν και την επόμενη κυβέρνηση για να σβήσουν μια για πάντα τα όνειρά μας. Εμείς θα το παλέψουμε όσο αντέχουν οι φυσικές μας αντοχές. Σε εμάς λοιδορίες και εκβιασμοί δεν περνάνε. Οι απειλές τους ηχούν στα αυτιά μας ως γνώριμος ήχος . Κάθε εξουσία που πέφτει βγάζει μίσος , κακία και ενίοτε περνάει σε απειλές.
ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ "ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ" ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ 

Με ένα κομμάτι της Δικαιοσύνης που εξακολουθεί και δεν σέβεται το λειτούργημα που κάνει προσπαθούν να επιβάλλουν σε κάθε που σηκώνει κεφάλι μια σιωπή που θα τον σώσει από δικαστικές περιπέτειες. Η δική μας αδυναμία να επιβιώσουμε δεν μας καθιστά ανεύθυνους απέναντι σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας και πέφτει στην αντίληψή μας. Η δική μας διαστροφή δεν είναι να σας πουλάμε ψεύτικα αφηγήματα για να γεμίσουμε τις άδειες τσέπες μας.
Η ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ 

Η δική μας υπέροχη διαφορετικότητα είναι να σας κάνουμε πολίτες και όχι άβουλα όντα που ψάχνουν έναν "ηγέτη" για να τους σώσει. Η πατρίδα δεν θα σωθεί από τους απάτριδες της αριστεράς αλλά ούτε από τους κατά επάγγελμα πατριώτες. Η πατρίδα θα σωθεί εάν πρυτανεύσει η κοινή λογική. Και εάν συνεχίζουν να σας "ψεκάζουν" με ψεύτικες ειδήσεις που αποκαλούν "αποκαλυπτικά" ρεπορτάζ τότε θα βουλιάζουμε ακόμα περισσότερο. Δεν θα σας σώσει ούτε το ξανθό γένος , ούτε φυσικά θα σας δώσουν λεφτά απατεώνες επιχειρηματίες που θησαυρίζουν εις βάρος σας.
Ο "ΣΕΒΑΣΜΟΣ" ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΟΥΣ 

Ο ιδιωτικός τομέας όπως και ο δημόσιος χρειάζονται έλεγχο και όχι ασυδοσία. Και για να αλλάξουν τα πράγματα χρειάζονται καθαρές κουβέντες από όλους. Όχι όπως πριν να φύγουν οι προηγούμενοι και ξέρουμε εμείς. Τελικά τίποτα δεν ήξεραν!!! Στο πρώτο πλάνο θα έχουμε όλους αυτούς που σας κορόιδεψαν και σας έστειλαν να ψηφίσετε Τσίπρα.
Ο "ΣΕΒΑΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ 

Για εμάς δεν συγχωρούνται όσοι αποκαλούσαν δοσίλογο τον προηγούμενο Πρωθυπουργό και μουγκάθηκαν ξαφνικά όταν βγήκε ο Αλέξης. Αυτοί οι δήθεν αντιμνημονακοί που δεν έχουν να προτείνουν τίποτα αλλά θέλουν σώνει και καλά να μας βάλουν σε νέες περιπέτειες για να γλιτώσουν τα αφεντικά τους από τα χρέη που δημιούργησαν εις βάρος μας. Ο δικός μας αγώνας δεν είναι για μερικά ευρώ αλλά για να σταθεί και πάλι η Πατρίδα στα πόδια της.
Ο ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ "ΗΓΕΤΗ" ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 

Εμείς άλλωστε πληρώσαμε και τα λάθη μας και τις επιλογές μας. Μένουμε εδώ απόλυτα καθαροί απέναντί σας και η δική μας οικονομική ανέχεια είναι και ο μόνος λόγος για τον οποίο θα έπρεπε να μας λατρεύετε!!!
ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ Ο "ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ" ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 

Αλλά σε μια κοινωνία που πρότυπα είναι οι κομιστές με τα 5.000.000 ευρώ, οι υβριστές χωρίς στοιχεία και οι "ψεκασμένοι" εσείς είσαστε και οι μόνοι υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Στο δικό μας ιστολόγιο πλέον δεν έχουμε κανένα άλλο περιθώριο από το να πολεμήσουμε με πάθος όσους σας κρύβουν την αλήθεια.

Βαρεθήκαμε πραγματικά την υποκρισία γύρω μας είμαστε ακόμα ζωντανοί μπορεί "λαβωμένοι" αλλά δεν θα παραδοθούμε ΠΟΤΕ!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: