ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Είμαστε ιστολόγιο άποψης δεν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε πλέον πολλές αναρτήσεις

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Είμαστε ιστολόγιο άποψης δεν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε πλέον πολλές αναρτήσεις

Όταν εμείς κάναμε την εμφάνισή μας στο διαδίκτυο το 2007 πολλοί από αυτούς που πλέον έχουν έσοδα από την διαδικτυακή τους δραστηριότητα δεν ήξερα καν να ανοίξουν το pc τους. Αλλά έτσι είναι η ζωή.
Το δικό μας "λάθος" ήταν πως τότε εμείς απασχολούμασταν με πλήρες ωράριο σε δημοσιογραφική εκπομπή και είδαμε αυτή μας την ενασχόληση ως χόμπι. Όπως τα έχουμε ξαναπεί "παίζαμε" εδώ ό,τι δεν μας άφηναν εκεί. Κυρίως ασχολούμασταν με το τι συμβαίνει στα ΜΜΕ και κυρίως προσπαθούσαμε να σας ξυπνήσουμε για το κακό που έρχεται. Η χρεοκοπία της χώρας το 2009 μας βρήκε ακόμα εργαζόμενους.


 Έτσι όταν το 2011 είχαμε ξεμπλέξει πλέον με όλα πολλοί ήταν εκείνοι οι πονηροί που είχαν μεταφέρει στο διαδίκτυο τις επιχειρήσεις τους , με την λογική όμως πως ο κόσμος θα μαθαίνει μισές αλήθειες ή ψέμματα που θα ευνοούν τα συμφέροντά τους. Κάπως έτσι τα ψέμματα του ΣΥΡΙΖΑ και ο τυχοδιωκτισμός  των ΑΝ.ΕΛ έριξαν μια κακή κυβέρνηση αυτή των Σαμαρά-Βενιζέλου για να μας έρθει μια ίδια που τα πάει εξίσου χάλια. Η ιστορία όλη θα καταλήξει πάλι σε μνημόνιο-αντιμνημόνιο και βέβαια το δίλημμα αυτό θα είναι επίκαιρο όσο εμείς βασανιζόμαστε να τετραγωνοποιήσουμε τον κύκλο!!!


 Όταν δηλαδή σας έρθει πάλι ο νέος ΕΝΦΙΑ , όταν κλείσουν και οι υπόλοιπες μικρομεσαίες επιχειρήσεις , όταν δυστυχήσουν και άλλοι συνάνθρωποί μας , όταν δηλαδή μείνει ένα 5% πάμπλουτο και εμείς όλοι να μην μπορούμε ούτε να πάμε διακοπές μια εβδομάδα, τότε το δίλημμα θα επανέλθει και πάλι αλλά πλέον δεν θα έχουμε επιλογή!!


Ο μονόδρομος του μνημονίου θα γίνει ξαφνικά στα νέα συστημικά ΜΜΕ αντιμνημονιακός μονόδρομος. Πάμε να φύγουμε θα λένε τότε και φυσικά η καταστροφή για την χώρα και για όλους εμάς που δεν έχουμε λεφτά στο Εξωτερικό θα είναι πλέον απόλυτη. Δεν θα έχουμε ούτε κωλόχαρτο, ούτε φάρμακα και κυρίως δεν θα έχουμε έστω αυτή την υποτυπώδη Δημοκρατία. Βλέπετε ήδη μη δημοκρατικά κόμματα όπως το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή έχουν χιλιάδες ψήφους από απογοητευμένους πολίτες. Και ενώ όλοι ξέρουν πως ο Κασιδιάρης είναι μόνο για να δέρνει και δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ καλύτερο από όλους τους άλλους τον ψηφίζουν για να καταστραφούν όσοι ακόμα έχουν έστω και ένα ευρώ.


Λέει η Χρυσή Αυγή πως μπορούμε να επιβιώσουμε εάν γυρίσουμε στην πρωτογενή παραγωγή. Μα καλά δεν έμαθαν τίποτα τόσα χρόνια από τα πρώην κομμουνιστικά κράτη; Δεν είχαν δει πως η Αργεντινή και η Βενεζουέλα με τέτοια παραγωγή και τέτοιο μέγεθος οικονομίας διαλύθηκαν όταν οι ισχυροί τους στραγγάλισαν; Μα είναι δυνατόν να είναι τόσο ηλίθιος ο Κασιδιάρης που δεν βλέπει πως ο Πούτιν είναι ένας δικτάτορας που δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για να βγάλει περισσότερα χρήματα ο ίδιος.


Τι έχει να πει η Χρυσή Αυγή για τις σημερινές του δηλώσεις και τις αγκαλιές με τον Σουλτάνο Ερντογάν; Τελικά μήπως εμείς φταίμε που ψηφίζουμε όλους τους απίστευτους για να μας σώσουν; Δηλαδή ο Κουτσούμπας και παλιότερα η Παπαρήγα και ο Φλωράκης εάν επικρατούσαν τι θα ήμασταν σήμερα Βόρεια Κορέα; Όχι βέβαια γιατί οι ΗΠΑ θα αποκαταστούσαν την ΤΑΞΗ ή με μια Χούντα όπως το 1967 ή αφήνοντας τους Τούρκους να μας καταλάβουν εάν τους έλεγχαν πλήρως. Για αυτό και εδώ δεν θα διαβάσετε τι πρέπει να γίνει αλλά τι μπορεί και με πιο κόστος.


Εάν παίρναμε την ανθρωπιστική βοήθεια και φεύγαμε όπως έλεγε ο Σόϊμπλε από την ευρωζώνη θα ήμασταν καλύτερα. Όταν αναγκαστούμε αργά ή γρήγορα να φύγουμε θα φάει ο ένας τον άλλο. Ούτε ανθρωπιστική βοήθεια θα υπάρχει ούτε τίποτα η Ελλάδα πλέον είναι η μικρή εικόνα. Στην μεγάλη εικόνα είναι η Μεγάλη Βρετανία , η Γαλλία και κράτη τα οποία η δική τους αποχώρηση θα σηματοδοτήσει και την διάλυση της Ε.Ε .


 Αφού μείναμε λοιπόν Ευρώπη επιλέξαμε να δυστυχήσουμε για τα επόμενα σαράντα χρόνια και αφήστε να σας λένε μαλακίες για ανάπτυξη. Ποιος θα την φέρει βρε την ανάπτυξη ο Κουτσούμπας , ο Μιχαλολιάκος ή ο Λεβέντης γιατί μόνο αυτούς δεν έχουμε βάλει στην κυβέρνηση ακόμα. Εάν πιστεύετε πραγματικά πως μπορούν να τα πάνε καλύτερα τρέξτε να τους ψηφίσετε άλλωστε η καταστροφή μας είναι προδιαγεγραμμένη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: