ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Οριστικό διαζύγιο με τους δεξιούς ψηφοφόρους της παίρνει η ΝΔ που ψήφισε υπέρ της ανεγέρσεως Μουσουλμανικού Τεμένους στο Βοτανικό

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

Οριστικό διαζύγιο με τους δεξιούς ψηφοφόρους της παίρνει η ΝΔ που ψήφισε υπέρ της ανεγέρσεως Μουσουλμανικού Τεμένους στο Βοτανικό

ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ 
Τελικά είχαμε δίκιο , η ΝΔ που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μας θέλει. Μπορεί να θέλει τις ψήφους μας αλλά δεν μας κάνει κανένα χατήρι. Περιμένει πάλι από εμάς να τρέξουμε από γειτονιά σε γειτονιά και να πείσουμε τους εξαθλιωμένους πολίτες από τις πολιτικές της Ε.Ε και των μνημονίων πως με τον Κυριάκο θα έρθει επιτέλους η Ανάπτυξη!! Όχι φίλες και φίλοι με τον Κυριάκο δεν θα έρθει καμιά ανάπτυξη γιατί είναι αδύνατον να έρθει εάν πρώτα δεν γίνει κούρεμα του χρέους της Χώρας μας ή επιμήκυνση και κυρίως εάν δεν μειωθούν οι φορολογίες στα χαμηλά κοινωνικά στρώματα και να αυξηθούν στα μεγάλα. Χρόνια τώρα η ΝΔ μας έχει για τελείως ιθαγενείς. Η πενταετία του Κώστα Καραμανλή με τις ανεξέλεγκτες προσλήψεις στο Δημόσιο και τον υπέρμετρο δανεισμό παρέδωσε την χώρα πλήρως χρεοκοπημένη στα χέρια του ΓΑΠ. Τα λεφτά που έλεγε ο Παπανδρέου πως υπήρχαν ήταν ο ιδιωτικός πλούτος και τα υπερκέρδη στις Τράπεζες του Εξωτερικού που είχαν και έχουν όσοι επί δεκαετίες όχι μόνο έκαναν φοροδιαφυγή αλλά μας κουνάνε τώρα και το δάχτυλο πως μαζί τα φάγαμε. Αυτοί που δεν πλήρωσαν ποτέ , αυτοί που η σημερινή ΝΔ τους αγκαλιάζει και πάλι και που δίνει μάχες υπέρ τους στη Βουλή για να μην χάσουν τις τηλεοπτικές άδειες που παράνομα κατέχουν την ώρα που όλοι εμείς αναζητούμε μια δουλειά των 400 ευρώ για να βγάλουμε τον μήνα!!!


Αυτή η ΝΔ λοιπόν αντί να δώσει μάχη μέσα στη Βουλή για να μην γίνει το Τέμενος των Μουσουλμάνων στο Βοτανικό δίνει μάχες για να διατηρηθεί η ασυδοσία των τηλεοπτικών καναλιών. Και μπορεί να έχει στις τάξεις της και έναν Μάκη Βορίδη ή έναν Άδωνι Γεωργιάδη όμως δεξιά δεν είναι ό,τι και εάν σας λένε. Υπήρχε λέει κομματική πειθαρχία στο θέμα του Τέμενους και έτσι δεν ακούστηκαν οι άλλες φωνές που υπάρχουν στο εσωτερικό της.

Μα τι λέτε εδώ το κόμμα δεν βγάζει κουβέντα για το θέμα Γεωργίου , αλλά ασχολείται μονίμως με τον Πολάκη μπας και χάσει κανένας μιζαδόρος προμηθευτής Νοσοκομείων την αργομισθία του. Δεν γνωρίζει η ΝΔ πως οι ιδιώτες που μπήκαν στα νοσοκομεία πούλαγαν μια γάζα σε τιμή χρυσού; Δεν γνωρίζει πως οι καθαρίστριες του ιδιώτη δεν έπαιρναν ούτε 500 ευρώ το μήνα ενώ ο ιδιώτης θησαύριζε; Ακόμα να καταλάβουν γιατί τότε με τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών ο κόσμος τους σιχάθηκε και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ;

Θεωρούν πως και πάλι ο κόσμος θα τους ψηφίσει για τα ωραία τους τα μούτρα; Κάνουν μεγάλο λάθος εάν νομίζουν πως θα νικήσουν και θα κυβερνήσουν πάνω από δύο χρόνια. Ο κόσμος έχει καταλάβει πως για να τελειώνουμε με τα βάσανά μας θα πρέπει πρώτα να τελειώσουμε με την "ορθή πολιτική" ή την πολιτική ορθότητα εάν προτιμάτε που μας πλασάρουν επί δεκαετίες. Η πολιτική αυτή ορθότητα αμφισβητείτε ακόμα και στις ΗΠΑ που είναι το κέντρο του Καπιταλισμού στην ψωροκώσταινα δεν θα αμφισβητηθεί πιστεύουν;  Αλλά ας μην πλατιάζουμε πάμε στο θέμα του μουσουλμανικού Τεμένους.


Είναι δυνατόν με όλα αυτά που γίνονται από τους Τζιχαντιστές σε όλο τον Δυτικό κόσμο εμείς να τους ανοίγουμε εδώ και μεγάλο Τζαμί; Είναι δυνατόν την ώρα που κόβουν κεφάλια στην Ε.Ε φανατικοί μουσουλμάνοι εμείς να τους χτίζουμε χώρους λατρείας; Πως θα γίνει η περίφημη ενσωμάτωσή τους στις δυτικές κοινωνίες φορώντας εμείς μπούρκα; Λένε πως υπάρχουν ανεξέλεγκτα τζαμιά στην Αθήνα και πως όταν γίνει το μεγάλο Τέμενος θα κλείσουν. Ψέμματα σας λένε θα υπάρχει και το μεγάλο και όλα αυτά. Ποιος θα τα κλείσει άραγε ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης; Αυτοί έχουν βαλθεί να συμφωνούν στα βασικά , να μας ξεζουμίζουν οικονομικά , και να μας λένε υπομονή μέχρι να σας πάρουμε και τα σπίτια σας. Εάν όπως λένε οι Νεοδημοκράτες οι επόμενες εκλογές κριθούν στο δίλημμα Τσίπρα ή Μητσοτάκης ας μην έχουν αυταπάτες θα κερδίσει και πάλι ο Αλέξης τις εκλογές. Κανείς δεν πιστεύει ούτε δεξιός μα ούτε φυσικά αριστερός πως μια Κυβέρνηση Μητσοτάκη-Φώφης θα είναι καλύτερη από την σημερινή. Κανείς πλέον δεν τρέφει αυταπάτες πως θα έρθει η ανάπτυξη.


 Κανείς δεν πιστεύει πως θα βγούμε από τη επιτήρηση των μνημονίων για τα επόμενα δέκα τουλάχιστον χρόνια. Επομένως εκεί στη ΝΔ θα έπρεπε να δείχνουν ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα που θα τους έκαναν να ξεχωρίζουν από τους αλληλέγγυους της αριστεράς. Όταν η συντηρητική παράταξη κάνει τα χατίρια των gay και των μουσουλμάνων κάτι δεν πάει προφανώς καλά.

Όλα δουλεύουν όμως ρολόι για τα κόμματα της Χρυσής Αυγής και των ΑΝ.ΕΛ που για ακόμη μια φορά θα καρπωθούν ψήφους από την στάση τους στη Βουλή εναντίον της ανεγέρσεως Τεμένους στο Βοτανικό. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ας το μάθουν πως επικοινωνιακά ο Πάνος Καμμένος δεν παίζεται. Με βάση λοιπόν το γεγονός πως είναι στον κρατικό μηχανισμό και πως βολεύει κόσμο μαζεύει ψήφους που θα τον ξαναβάλουν στη Βουλή για να συνεχίσει απτόητος αυτός ο δεξιός να συγκυβερνά με τον αριστερό Τσίπρα.


 Άλλωστε πολλοί Καραμανλικοί βουλευτές έχουν άριστες σχέσεις μαζί του. Και κάτι τελευταίο ο Βούδας της Ραφήνας που ψήφισε πρώτος για το Τζαμί θα πρέπει να νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανος που τελικά θα γίνει. Γιατί με Σαμαρά εάν και το ψήφισε και αυτός όταν ήταν στην Κυβέρνηση, τζαμί οι μουσουλμάνοι δεν θα έβλεπαν ποτέ.

Μάλιστα  προχθές δεν πήγε στη Βουλή να το ψηφίσει , γιατί να το κάνει άλλωστε για να στηρίξει την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Η πολιτική του ώριμου φρούτου θέλει υπομονή Κυριάκο περίμενε μέχρι το 2019 και μην φωνάζεις γιατί έτσι και σε σύρει το Φθινόπωρο σε εκλογές θα τις χάσεις και πάλι.

Το 2019 θα δοθεί η μεγάλη μάχη σε μια Πατρίδα εκτός ευρωζώνης και με τις δυνάμεις που είναι ευρωσκεπτικιστικές να βλέπουν την είσοδο τους στη Βουλή.

Εάν κάποιοι πιστεύουν πως αυτή είναι η χειρότερη Βουλή που είχαμε ας περιμένουν η επόμενη θα είναι πολύ χειρότερη.

Τώρα εμείς οι δεξιοί τι θα ψηφίσουμε ένας Θεός ξέρει , βλέπω στο τέλος να μην πηγαίνουμε και καθόλου για να κάνει ο Τσίπρας έναν ακόμη περίπατο!!!!!!

Υπομονή από Φθινόπωρο θα σας έχουμε πολλές εναλλακτικές και θα δώσουμε αγώνα  ώστε να ενωθούν επιτέλους όλες οι δεξιές δυνάμεις ,-πλην ΝΔ- που αυτή την στιγμή ξεπερνούν άνετα το 15%!!!!

Μήπως εάν είχαμε Προεδρική Δημοκρατία αυτό το θέμα θα είχε λυθεί; Δηλαδή για να γίνει Πρόεδρος κάποιος θα ήθελε το 50,01% επομένως αναγκαστικά θα συνεργάζονταν όλοι οι δεξιοί αλλιώς Πρόεδρος γιοκ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: