ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ας το προσέξουν εκεί στη ΝΔ όταν υπερασπίζονται την ιδιωτική πρωτοβουλία να ξέρουν πως ξεφτιλίζονται

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Ας το προσέξουν εκεί στη ΝΔ όταν υπερασπίζονται την ιδιωτική πρωτοβουλία να ξέρουν πως ξεφτιλίζονται


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Συνέχεια η ΝΔ μιλάει για την επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική πρωτοβουλία που πρέπει να αφεθεί ελεύθερη!! Πόσο ελεύθερη δηλαδή να αφεθεί ακόμα. Είναι τουριστική περίοδος και τα ξενοδοχεία μας είναι γεμάτα.
Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας όμως αυτό το γεμάτα σημαίνει κέρδος μόνο για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Οι αποδείξεις που δεν κόβονται δεν είναι το μόνο τους αμάρτημα όπως θέλουν να το παρουσιάσουν οι φιλελέδες του Μοσχάτου πλέον από τις 18 του μήνα -αφού ως γνωστόν αφού βούλιαξαν οικονομικά το κόμμα- αναγκάστηκαν να αναζητήσουν εκεί νέα γραφεία με ενοίκιο γύρω στα 10.000 ευρώ από 90000 και κάτι ψιλά που έδιναν στην Συγγρού.

 Ακούστε λοιπόν τι άλλο σημαίνει για χιλιάδες εργαζόμενους η ιδιωτική σας πρωτοβουλία που στηρίζετε επί δεκαετίες. Σημαίνει ανασφάλιστη-μαύρη εργασία ή στην καλύτερη περίπτωση να δουλεύεις δώδεκα ώρες και να σε δηλώνουν για τετράωρη εργασία, σημαίνει μισθούς 400-600 ευρώ χωρίς ρεπό και φυσικά για περισσότερες από οκτώ ώρες, σημαίνει ο παραλογισμός ενός ιδιώτη που προκειμένου να βγάλει περισσότερο κέρδος κόβει από τους εργαζόμενους , αγοράζει προϊόντα ευτελής αξίας και τα πουλάει για "χρυσό" και κυρίως δυσφημεί την φιλόξενη πατρίδα μας στα πέρατα της γης.

Μιλάμε τώρα πως η Ελλάδα έχει τουρισμό μόνο και μόνο για τους αρχαίους της προγόνους και για το θαυμάσιο περιβάλλον της όλα τα άλλα δεν θα οδηγούσαν κανέναν τουρίστα να επισκεφθεί δεύτερη φορά την πατρίδα μας. Αυτούς λοιπόν τους ιδιώτες με τα απλήρωτα δάνεια στις Τράπεζες μας καλεί όλους εμάς η ΝΔ να λυπηθούμε.

Αυτούς που δεν έκοβαν αποδείξεις επί δεκαετίες, αυτούς που έδιναν μισθούς 1200 ευρώ όταν έβγαζαν "μαύρα" 50.000 έως και 400.000 ευρώ τον μήνα. Αυτούς που ενοικίαζαν ένα δωμάτιο χωρίς ανέσεις 120-180 ευρώ την ημέρα και που έδιναν ένα πρωϊνό που περιορίζονταν στο καφέ , το τσάι και σε κανένα παξιμάδι!!!

Την ώρα λοιπόν που ο τουρισμός είναι η βαριά μας βιομηχανία καλό θα ήταν και οι εργαζόμενοι σε αυτόν Έλληνες ή μη να μην αντιμετωπίζονται ως ιθαγενείς ή πολίτες δεύτερης κατηγορίας αλλά ως άνθρωποι που θα συμβάλλουν στο να έχουμε και του χρόνου τουρίστες.

Γιατί όταν δουλεύεις 12 ώρες την ημέρα δεν μπορείς ούτε χαρούμενος να είσαι ούτε εξυπηρετικός σε όσους σου ζητάνε το αυτονόητο. Αυτό το αυτονόητο που η ΝΔ , το ΠΟΤΑΜΙ , το ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά και κόμματα όπως το ΚΚΕ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχουν χάσει.

Ουδείς από αυτά τα κόμματα δεν λέει κουβέντα για τον εργασιακό μεσαίωνα της Πατρίδας μας. Ουδείς από αυτά τα κόμματα άρθρωσε λόγο τώρα που ο Έλληνας Εσκομπάρ ετοιμάζεται να πάρει από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ τηλεοπτικό κανάλι. Είναι μέρος του προβλήματος και όχι η λύση για μια πιο δίκαιη κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ψέμματά του κατάφερε μόνο να πάρει με το μέρος του εκατομμύρια δημοσίους υπαλλήλους εν ενεργεία ή συνταξιούχους σε αυτούς ποντάρει να κερδίσει και πάλι τις εκλογές. Όλοι οι άλλοι που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα έχουν αφεθεί στην τύχη τους και στο κάθε αφεντικό που νομίζει πως είμαστε ακόμα στην εποχή των Αφρικανών εργατών στις αμερικανικές φυτείες του Νότου!!


 Και είμαστε δεν είναι μόνο η Μανωλάδα που μας το θυμίζει. Δεν είναι μόνο η ατιμωρησία όλων αυτών που εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση για να πλουτίσουν. Είναι η πάγια θέση αρκετών από εσάς πως μόνο ο ιδιωτικός τομέας παράγει πλούτο.

Βέβαια αυτός ο πλούτος αφορά μόνο λίγους αφού ούτε οι εργαζόμενοι καλυτερεύουν τις ζωές τους , ούτε η χώρα μας βγαίνει πιο ισχυρή. Χρόνια τώρα ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα με πρώτες τις Τράπεζες είχε υπερκέρδη όμως ως χώρα εμείς βουλιάξαμε στα χρέη.

Βλέπετε πολλοί είναι αυτοί που ξεχνάνε πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πήρε πίσω την Ολυμπιακή Αεροπορία από τον διεφθαρμένο και ανώμαλο Αριστοτέλη Ωνάση. Δεν άντεξε ούτε αυτός την κοροϊδία ενός γκάνγκστερ που οι Αμερικανικές Αρχές αποκαλούσαν μαφιόζο. Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη θα ήταν στη φυλακή πολλά χρόνια.

Όμως ο Θεός βλέποντας όχι μόνο την απληστία του αλλά και την βαναυσότητα του τον τιμώρησε!! Βέβαια καλό θα ήταν να μην περιμένουμε από τον Θεό να μας απαλλάξει από τέτοιους επιχειρηματίες αλλά να έχουμε ως Κράτος την υποχρέωση να διαφυλάξουμε τους πολίτες μας από τέτοια ανθρώπινα περιττώματα.

 Εμείς ακόμα και σήμερα έχουμε το Ίδρυμα Ωνάση για να μαθαίνουμε στις επόμενες γενιές πως άμα είσαι Εσκομπάρ στην Ελλάδα σε τιμάνε όλοι. Άμα δεν αλλάξουμε , άμα δεν κάνουμε την Δημοκρατία μας να έρθει πιο κοντά στην μοναδική Δυτική Δημοκρατία που έχει την λιγότερη διαφθορά ,αυτή της Αμερικής τίποτα δεν θα γίνει. Για όσους θέλουν να μάθουν τι ήταν για την Ελλάδα ο Ωνάσης ας περιμένουν την ταινία που θα βγει σε λίγους μήνες.

Άλλωστε στις ΗΠΑ η τέχνη δεν "Αγιοποιεί" όπως εδώ που θέλουν να μας παρουσιάσουν τον Μαρινάκη ως έντιμο και επιτυχημένο επιχειρηματία.

Για όσους θυμούνται ο πατέρας του είχε εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ το 1989!!

Αφού απέτυχε να εκλεγεί την πρώτη φορά που κατέβηκε το 1985. Όμως όταν ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος το 1986 έγινε Δήμαρχος Πειραιά ο Μιλτιάδης Μαρινάκης στις 20 Δεκεμβρίου του 1986 κατέλαβε την βουλευτική του έδρα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για όσους δεν το γνωρίζουν έχει ήδη εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και στην ουσία είναι ο Δήμαρχος αφού ο Μώραλης μόνο ως μπροστινός του μπορεί να θεωρηθεί.

Έχει σχέση με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στην οποία παρουσιάζεται ως εκδότης ένας Κουρτάκης, με τι λεφτά άραγε; και σύντομα θα έχει και το δικό του κανάλι.

Ελπίζουμε να μας πάρει για δουλειά αφού σέβεται τις αντίθετες απόψεις από ό,τι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε!!!

Και βέβαια η επιτυχία δεν είναι να μην σε συλλαμβάνουν για ό,τι κάνεις , ούτε να σε απαλλάσσουν διαρκώς με βουλεύματα.

Η επιτυχία είναι να  συμμετέχεις σε διαγωνισμό να κερδίζεις τηλεοπτική άδεια με τα λεφτά σου και να έχεις καμιά χιλιαριά δημοσιογράφους να σε αγιοποιούν και την Χρυσή Αυγή στην Βουλή μαζί με την μισή ΝΔ να σε υπερασπίζει.

Άλλωστε τέτοιον επιχειρηματία που θα ξαναβρεί η Ελλάδα; Τα μισά του και πλέον πλοία δεν έχουν Ελληνική Σημαία αλλά ως πατριώτης συγχωρείται!!! όταν θα βγει κόμμα στην Εξουσία (Χρυσή Αυγή) που δεν θα του βάζει φόρους θα υψώσει και πάλι την γαλανόλευκη.

Άλλωστε είναι έξυπνος δεν είναι κανένα κορόιδο σαν και εμάς.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: