ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ελπίζουμε να φωτίσει η Παναγία τους πολιτικούς μας μήπως και βγούμε ποτέ από αυτή την κρίση

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Ελπίζουμε να φωτίσει η Παναγία τους πολιτικούς μας μήπως και βγούμε ποτέ από αυτή την κρίση


Έχουμε πάρει απόφαση εδώ και πολύ καιρό πως ο Έλληνας δεν αλλάζει. Δεν περιμένουμε δηλαδή από αυτόν να σκεφθεί κάτι δημιουργικό , ούτε περιμένουμε να ψηφίσει τους ικανούς που θα μας βγάλουν από αυτή την κρίση. Το λέμε καθαρά πως όπως είναι διαμορφωμένος ο λαός ελπίδα σωτηρίας δεν υπάρχει.Στους 300 πάλι της Βουλής δεν μπορείς να ποντάρεις πως δεν θα συνεχίσουν να μαλώνουν για το πάπλωμα και την κουτάλα. Όλοι θέλουν την Εξουσία για να γεμίσουν τις μισογεμάτες ή άδειες τσέπες τους και ουδείς ενδιαφέρεται για το ποια Ελλάδα θα παραδώσει.

 Έτσι ο Σαμαράς δεν έκλεισε την συμφωνία το 2015 περιμένοντας να γίνει η αριστερή παρένθεση ο Τσίπρας αλλά τελικά έγινε ο ίδιος. Αυτοί εδώ πάλι αφού έκαναν ένα σωρό ανοησίες προχώρησαν τελικά σε μια συμφωνία χειρότερη από την προηγούμενη και τώρα θέλουν να τους χρωστάμε και ευγνωμοσύνη. Το θέμα είναι πως έχουμε κουραστεί κάθε χρόνο να αναπολούμε τα προηγούμενα. Έχουμε βαρεθεί να θρηνούμε χαμένες ευκαιρίες , να βλέπουμε συνανθρώπους μας να πεινάνε , να μαζεύουμε τρόφιμα για όσους δεν έχουν.

Αυτή η Ελλάδα η μνημονιακή δεν μας αρέσει. Και φυσικά για να περιμένουμε να βγούμε από τα μνημόνια με όλους αυτούς που μπλέξαμε θα γεράσουμε!!! Λέμε λοιπόν μην φωτίσει η Μεγαλόχαρη που γιορτάζει σε δυο μέρες κανέναν πολιτικό και κάνει το αυτονόητο. Να εξηγήσει δηλαδή στον Ελληνικό Λαό χωρίς φανφάρες και ευχολόγια πως ο λογαριασμός μας δεν βγαίνει. Να πει δηλαδή την αλήθεια και όχι να μας λένε πως όπου να είναι βγαίνουμε στις αγορές!! Και η Κύπρος βγήκε στις αγορές και η Ιρλανδία αλλά μια βόλτα στα κράτη αυτά θα σας πείσει για την ποιότητα ζωής που έχουν πλέον.

Τίποτα δεν θυμίζει την Κύπρο προ δεκαετίας , η κατάσταση που επικρατεί τώρα στο νησί. Όσο για την Ιρλανδία και την Πορτογαλία που πολυδιαφημίζονται από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ είναι σε χάλια μαύρα. Εμείς πάλι λόγω του τουρισμού ξεγελιόμαστε κάθε καλοκαίρι και τον χειμώνα πέφτουμε ξανά σε κατάθλιψη. Ας είναι όμως εμείς όπως κάθε χειμώνα δεν θα σας αφήσουμε χωρίς ενημέρωση. Δεν θα γίνεται για άλλη μια φορά θύματα της δήθεν πολιτικής ορθότητας που επέβαλλαν στα μνημονιακά χρόνια στην Πατρίδα μας οι ξένοι και ντόπιοι κεφαλαιοκράτες.


Ο Καπιταλισμός δεν επιβιώνει σε μη υγιή ανταγωνισμό και το παιχνίδι παγκοσμίως είναι πολύ στημένο. Φθηνά εργατικά χέρια με οικονομικούς μετανάστες ή και πρόσφυγες και κέρδη για πέντε - έξι πολυεθνικές εταιρίες και όλοι οι άλλοι να πάνε να ψοφήσουν. Είναι εμφανές πως ο κοινωνικός αυτοματισμός μετά τους τεμπέληδες και κλέφτες δημοσίους υπαλλήλους θα περάσει στους μικρομεσαίους που για δεκαετίες δεν πλήρωναν φόρους. Άλλωστε κανείς δεν έχει αντιληφθεί πως η Παγκοσμιοποίηση μισεί την μεσαία τάξη. Γιατί εάν δεν υπάρχουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις η μεσαία τάξη θα γίνει και αυτή φτωχή!!!

Όπως είναι δηλαδή το σχέδιο όλων αυτών που σας μιλάνε για Παγκοσμιοποίηση και ενσωμάτωση των μεταναστών. Ο σκοπός τους είναι φθηνά εργατικά χέρια, όχι ωράρια , όχι δικαιώματα για κανέναν εργαζόμενο. Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και έτσι πιστεύουν πως θα ξεμπερδεύουν και με τον Εθνικισμό. Όμως ο Εθνικισμός δεν μπορεί να πεθάνει όσο υπάρχει ο ΛΕΥΚΟΣ άνθρωπος και για τον λόγο αυτό προσπαθούν να τον εξαφανίσουν. Η Νέα Τάξη πραγμάτων έχει υπολογίσει ώστε να εξαλειφθεί πλήρως η Λευκή μας Φυλή. Ακούγεται παρανοϊκό σαν σχέδιο αλλά ήδη υλοποιείται επί δεκαετίες. Το μπαστάρδεμα των Φυλών οδηγεί σε περισσότερο ανελεύθερους και φοβικούς ανθρώπους. Ο Φόβος , η απόγνωση , η "ελεγχόμενη" πείνα είναι μέρος ενός σατανικού σχεδίου που εξυπηρετεί τους Σιωνιστές.


Οι ίδιες οι Θρησκείες μη εξαιρουμένης και της Ορθόδοξης έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από ιερείς που υπηρετούν αυτό το σχέδιο. Δεν τους ενδιαφέρει καμιά Φυλή κανένα Έθνος παρά μόνο να εξακολουθούν να έχουν "πρόβατα" τα οποία οδηγούν στη σφαγή τους. Δεν τους αφήνουν να επαναστατήσουν αφού όλα θα λυθούν σε μια άλλη ζωή σε έναν παράδεισο που δεν είναι όμως εδώ. Εδώ συνεχίζουν και αυτοί να είναι μέρος του προβλήματος και φωνές όπως του Μακαριστού Χριστοδούλου τις εξαφανίζουν.


Τις θεωρούν επικίνδυνες όταν μιλάνε για έναν πολτό από πολλές φυλές χωρίς γεύση!! Τις θεωρούν επικίνδυνες όταν αφυπνίζουν συνειδήσεις και αντιδρούν για το θρήσκευμα στις ταυτότητες. Μα καλά πιστεύει κανείς πως θα είχαν υπογραφεί τρία μνημόνια εάν υπήρχε ο Χριστόδουλος; Πιστεύει κανείς πως θα καθόταν ήσυχος όταν διέλυαν την Παιδεία μας; Πιστεύει κανείς πως η σημερινή Ελλαδική Εκκλησία έχει φωνή;


Όχι όμως όλα τα συστημικά ΜΜΕ μιλάνε για την συνετή στάση της Εκκλησίας στις προκλήσεις που δέχεται. Δεν κατεβάζει στο δρόμο η Εκκλησία σήμερα τους πολίτες να αντισταθούν για την λαίλαπα που ζούμε και αυτό θα το πληρώσει στο μέλλον όταν θα δει να συρρικνώνεται η δύναμή της. Ήδη ελάχιστα η Εκκλησία εμπνέει τους νέους μας.


 Σε μερικά χρόνια θα ζούμε (μακάρι να μην ζούμε) σε μια Ελλάδα χωρίς θρησκεία αλλά και χωρίς ταυτότητα. Γιατί είναι σημαντικό σε αυτό τον κόσμο να ξέρεις πως διαφέρεις από τα άλλα "πρόβατα" που και αυτά είναι έτοιμα για σφαγή. Όταν η πολιτική ηγεσία είναι διεφθαρμένη και η θρησκευτική ανύπαρκτη τότε ποιος θα αντισταθεί σε ό,τι συμβαίνει και έρχεται; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: