Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

Το αγαπημένο "παιδί" της Μέρκελ τη Βουλγαρία επισκέφθηκε ο Αλέξης αναζητώντας την ανάπτυξη

ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΗΤΑΝ Η ΕΣΣΔ ΤΩΡΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!! ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ
Το ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Βουλγαρία σηματοδοτεί πως πλέον με συνταγές Βουλγαρίας αναζητούμε την ανάπτυξη. Για όσους το ξεχνάνε η Βουλγαρία είναι το μόνιμο παράδειγμα της κ. Μέρκελ για το πως μπόρεσε να τρέξει την ανάπτυξη ένα πρώην κομμουνιστικό κράτος.
Για όσους δεν το θυμούνται η Βουλγαρία τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης μεγαλύτερους από τα περισσότερα κράτη της Ε.Ε. Πως γίνεται όμως ένα κράτος με ανάπτυξη να έχει φτωχούς κατοίκους; Όπως γίνεται και στη Βραζιλία που πάει σούπερ και γενικά άμα δείτε κράτος με ανάπτυξη θα δείτε πως πάνω από τον μισό πληθυσμό δεν τον αφορά αφού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας!!!

Αυτή την πρωτοβουλία μας την παρουσιάζουν τα συστημικά ΜΜΕ ως μια ακόμα συνάντηση που θα φέρει οφέλη για την Πατρίδα. Όμως ούτε ο Πούτιν δεν βοήθησε αλλά ούτε και κανείς μπορεί να αναστήσει έναν "πεθαμένο" οικονομικά που ό,τι βγάζει τα δίνει στο υπέρογκο χρέος της πατρίδας που δεν θα ανασάνει εάν δεν απαλλαγεί τουλάχιστον από το 80% από αυτό. Μόνο τότε ίσως κάποτε εξακολουθήσουμε και βρούμε την πραγματική μας ευημερία. Ό,τι άλλο σας λένε δεν αφορά εμάς αλλά τρεις γενιές πιο κάτω!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: