ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Αύγουστος 2016 καθίσαμε Αθήνα μαζί με όλους εσάς που δεν έχετε χρήματα να πάτε διακοπές

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Αύγουστος 2016 καθίσαμε Αθήνα μαζί με όλους εσάς που δεν έχετε χρήματα να πάτε διακοπές

Από δυτικά Κράτη μόνο εμείς και η Ουκρανία. Όταν ψηφίζεις και πιστεύεις σε κομμουνιστικές ουτοπίες  έχεις επιπτώσεις!!!Πρώτη χώρα υποψήφια για χρεοκοπία  ο κομμουνιστικός παράδεισος της Βενεζουέλας!!!!!!!!!!!!!!!!
Με πάνω από 2.000.000 ανέργους (τόσοι είναι μην κοιτάτε πόσοι είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ) και με πολλούς άλλους που δουλεύουν για 400-700 ευρώ το μήνα η ζωή στην μνημονιακή Ελλάδα δεν κυλάει. Δεν γίνεται να περιμένει από αυτούς του πολίτες να σκεφτούν "λογικά" όταν οι δικές σου "λογικές" επιλογές τους κατέστρεψαν τις ζωές. Θυμάστε πως από την πρώτη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την μεγάλη του κωλοτούμπα και διέλυσε τις αυταπάτες του, σας μιλήσαμε πως πρόκειται να ζήσουμε πάλι τα ίδια και ίσως χειρότερα.


Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝ.ΕΛ να καλύπτουν κάποιων την ματαιοδοξία αλλά για όλους εμάς το αποτέλεσμα που φέρνουν δεν φτάνει. Θα φορολογήσουν τα ΜΜΕ και πολύ καλά θα κάνουν, θα εξετάσουν λέει τώρα γιατί ζητήσαμε την βοήθεια του ΔΝΤ και εάν τα στοιχεία είναι σωστά. Μα καλά δεν έχουν καταλάβει ακόμα και σήμερα πως φτάσαμε έως εδώ; Δεν κατάλαβε ο Τσίπρας πως η ανεύθυνη αριστερά φέρει και αυτοί ευθύνες; Ποιοι είναι οι Υπουργοί του; Δεν προέρχονται πολλοί από το διεφθαρμένο ΠΑ.ΣΟ.Κ που κυβέρνησε την Ελλάδα επί 25 και πλέον έτη; Δηλαδή ο Πολάκης , ο Κουρουμπλής , ο Φίλης , ο Σπρίτζης και πολλοί άλλοι δεν ήταν "παιδιά" του μεγάλου λαοπλάνου Ανδρέα Παπανδρέου;


Το χειρότερο είναι πως μέσα από την ενασχόλησή μου με τα ΜΜΕ αλλά και την διαρκή επαφή μου με τα social media βλέπω καθημερινά πως οι νέες και οι νέοι μας δεν έχουν ακόμα καταλάβει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η "επανάσταση" που πίστευαν αλλά μέρος του προβλήματος. Βλέπω πάλι άλλους να ταυτίζονται με ακραίες ναζιστικές απόψεις και τρομάζω στην Ιδέα πως αυτή η κυβέρνηση μπορεί να βρει διάδοχο και ακόμα χειρότερη. Οι ευθύνες όσων ψήφισαν όλες τις κυβερνήσεις βαρύνει όλους όσους ταυτίστηκαν με κάποιο κυβερνητικό σχηματισμό ή βολεύτηκαν στο να στηρίζουν απόψεις και Ιδέες που δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν χωρίς κόστος. Έτσι ο Αλέξης Τσίπρας όταν κατάλαβε πως θα μείνει χωρίς κωλόχαρτο όπως ο Μαδούρο μας το έπαιξε λογικός και κυρίως κυνικός με ό,τι μπορεί να προσφέρει.


Απλώς φίλες και φίλοι ο Τσίπρας σας παίρνει τον ΕΝΦΙΑ με χαμόγελο αλλά το παιδί δεν θέλει αλλά δεν μπορεί να σκεφθεί και πως θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρήματα από αλλού. Άλλωστε οι μαλακίες πως μας δάνειζαν οι Ρώσοι ή οι Κινέζοι έχουν ξεχαστεί και από τους ψεκασμένους ηλίθιους που αναζητούν λέει νέες συμμαχίες που θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα. Δηλαδή έχουν οι Ρώσοι που πεινάνε να δώσουν και σε εμάς και εμείς τάχα δεν τα πήραμε. Είναι σαν τα λεφτά του Σόρας που δεν υπήρξαν ποτέ. Και όμως μέσα στην κρίση υπάρχουν ακόμα κάποιοι μαλάκες που επιμένουν. Είναι ηλίθιοι , είναι άνθρωποι που έχουν συμφέρον και παίρνουν μεροκάματα δεν μπορώ να σας απαντήσω.


Ίσως να υπάρχουν πολλές κατηγορίες. Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι είναι πως ένας άνεργος που δεν έχει δουλειά και δεν έχει μέλλον εξακολουθεί και πιστεύει πως όλα θα αλλάξουν χωρίς αυτός να χρειαστεί να κάνει την ατομική του επανάσταση. Εάν δεν καταλάβουμε άμεσα πως μας έφτασαν έως εδώ σύντομα κάποιοι άλλοι θα μας πάνε ακόμα πιο κάτω. Γιατί μπορεί να δούμε και στην Ελλάδα σκηνές Βενεζουέλας ή πρώην ανατολικών κρατών όπου οι ουρές για λίγο φαγητό θα είναι μια καθημερινότητα που κανείς μας δεν θα ήθελε να ζήσει. Το κόστος βέβαια στο να παραμένουμε στην Ευρωζώνη είναι δυσβάστακτο και η λύση του να βγούμε ελεγχόμενα και με την βοήθεια των εταίρων μας από αυτήν είναι πλέον μονόδρομος.Η Ελλάδα ούτε σε είκοσι χρόνια δεν θα μπορέσει να υπηρετήσει ένα σκληρό νόμισμα όπως είναι το ευρώ. Ακόμα και τις "καλές" εποχές δεν είχε τις δυνατότητες να το υπηρετήσει. Πόσο μάλλον τώρα που έχει συρρικνωθεί το 50% σχεδόν του ΑΕΠ της Πατρίδας μας. Θα μείνουμε από φάρμακα, θα μείνουνε από ένα σωρό είδη που εισάγουμε και δεν θα έχουμε να τα αγοράσουμε γιατί το χρέος μας ούτε κουρεύτηκε όπως σας έλεγαν αλλά ούτε και σήμερα είναι βιώσιμο. Θα χρειαστούν 40 χρόνια και να αποπληρώνουμε μόνο για να πούμε πως εξοφλήσαμε και αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο ανεκτό. Τους επόμενους μήνες ο Αλέξης θα φέρει κάποιο σχέδιο επιμήκυνσης του χρέους και θα πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί. Θα μας λέει πως θα είμαστε υπό επιτήρηση άλλα 40 χρόνια ίσως και περισσότερα και θα θέλει πάλι την ψήφο σας για την επιτυχία του αυτή. Από την άλλη η αντιπολίτευση δεν έχει να προτείνει ΤΙΠΟΤΑ απλώς θορυβεί και αρέσκεται στο να ζητάει εκλογές λες και αναμένει να δει μετά από αυτές να λύσει τα προβλήματά μας.


Εξακολουθούμε και υπάρχουμε γιατί γνωρίζετε πως εδώ και μια ανάρτηση το μήνα να κάνουμε θα σας γράψουμε την αλήθεια. Σκληρή , άδικη για τους περισσότερους από εμάς αλλά δεν σας λέμε μαλακίες. Δεν σας λέγαμε ούτε επί Σαμαρά και δεν θα σας πούμε ούτε σε δυο χρόνια άμα υπάρχουμε. Και βέβαια υπάρχουμε για να σας αποδείξουμε πως εμείς φτωχύναμε μαζί σας , καταστραφήκαμε , πεθαίνουμε καθημερινά όπως εσείς. Δεν ξέρω εάν υπάρχει έστω και ένας άλλος διαχειριστής ιστολογίου που να έχει υποστεί μεγαλύτερες οικονομικές καταστροφές από εμένα τα τελευταία πέντε χρόνια. Εάν υπάρχει σίγουρα θα έχει αλλάξει στρατηγική και θα σας γράφει αηδίες για να επιβιώσει. Εμείς δεν το κάνουμε γιατί δεν μας ενδιαφέρει πια η όποια μας επιβίωση. Άλλωστε ερασιτεχνικά ξεκινήσαμε και με εξαίρεση κανένα χρόνο ίσως και λίγο παραπάνω παραμείναμε και τότε φανατικοί οπαδοί της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.


Δεν σας λέμε πως η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα θα λύσει όλα μας τα προβλήματα. Δεν σας λέμε πως δεν θα πεθάνουν χιλιάδες Έλληνες και σε αυτή την περίπτωση. Σας λέμε απλώς πως αυτό θα γίνει είτε το θέλουμε είτε όχι. Απλώς εμείς καθυστερούμε και περιμένουμε να διαλύσει το πράγμα όλο. Άλλωστε που να πας όταν δεν έχεις όρεξη να παλέψεις για κάτι καλύτερο; Που να πας όταν έχεις μάθει επί σαράντα και πλέον χρόνια να ζεις με δανεικά;Τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα θα υπάρχει μόνο φτώχεια και ΤΖΟΓΟΣ. Κρατείστε το αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σας και θα μιλήσουμε και το επόμενο καλοκαίρι σε όσους τώρα μας αμφισβητείτε. Θα καταλάβουν ΟΛΟΙ πως μια πεθαμένη οικονομία για να αναστηθεί θέλει πολύ περισσότερα χρήματα και από το ίδιο μας το χρέος. Ναι μόνο με 200 δις στην αγορά τα επόμενα δυο χρόνια μπορούμε να ελπίζουμε πως κάτι θα αλλάξει. Όμως αυτά τα χρήματα δεν θα τα ρίξει κανείς και θα το δείτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: