ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: 20-8-2016 και είπα να σας απαλλάξω από το "ενοχλητικό" γράψιμό μου

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

20-8-2016 και είπα να σας απαλλάξω από το "ενοχλητικό" γράψιμό μου


Δεν ήθελα να γίνει έτσι. Δεν αξίζει σε ένα ιστολόγιο άποψης με την δική μας ιστορία να τα παρατάει μέσα στη ραστώνη του καλοκαιριού. Άλλωστε πάντα υπάρχουν εκεί έξω αναγνώστες ακόμα και για εμάς τους δήθεν ακραίους.
Βλέπετε από τα τέλη του 2010 το πράγμα δεν πήγε καλά. Ουδείς φταίει παρά μόνο εμείς που με τις επιλογές κάναμε το σημερινό μας τέλος να μοιάζει τόσο οδυνηρό για εμάς και να χαροποιεί όσους δεν μας είδαν ποτέ με καλό μάτι.

 Όχι δεν χάσαμε από τους αντιπάλους μας , για τον λόγο αυτό το ιστολόγιο θα μείνει "κρεμασμένο" στο διαδίκτυο με όλες του τις αναρτήσεις για να θυμίζει στις επόμενες γενιές πως κάποτε υπήρχαν και διαφορετικοί σχολιαστές και κειμενογράφοι. Δεν πληρώσαμε καν την διαφορετικότητα , απλώς πνιγήκαμε μέσα στην αηδία που μας δημιούργησε η τωρινή πραγματικότητα!! Νιώθουμε αμήχανα να γράφουμε (για να αφυπνίσουμε ποιους άραγε;) σε ένα παιχνίδι που ήταν απόλυτα στημένο εις βάρος μας.


Δεν θα επιβιώναμε , ό,τι και να κάναμε θα ήμασταν πολύ λίγοι για να αντιμετωπίσουμε την χυδαιότητα της εποχής μας. Ό,τι και να κάναμε θα χάναμε για τον λόγο πως παραμείναμε αξιοθρήνητα οι "κολλημένοι" εαυτοί μας. Δεν έχω κανένα λόγο πλέον να σας γράφω απόψεις που δεν θα εφαρμοστούν ποτέ σε αυτή την ζωή. Τι να σας γράψω δηλαδή είναι τόσο ψεύτικα όλα γύρω μου που η ΑΛΗΘΕΙΑ πλέον με φοβίζει.  Να σας γράφω για τον λευκό άνθρωπο ; Μα δεν είναι αυτός που βοηθάει ώστε να βουλιάζουμε μέρα με την μέρα; Χάνουμε εκ των έσω από προδότες που θεωρούν πως θα καλύψουν την ασημαντότητά τους ,συμμαχώντας με τον εχθρό. Και φυσικά ο εχθρός είναι η Παγκοσμιοποίηση όσο και εάν εσείς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει στο βαθμό που πρέπει.


Σας αφήνω για πάντα με ένα βίντεο του Μακαριστού Χριστόδουλου που είχε προβλέψει τι έρχεται. Πάντα αγωνιζόμενος για τις Ιδέες του έστω και στο παρασκήνιο ο πρώην διαδικτυακός σας συνοδοιπόρος. Για το άλλο ιστολόγιο ισχύουν τα ίδια , απλώς παραμένει για να αναδημοσιεύει ειδήσεις . Δεν ξαναγράφω παρά μόνο στο ημερολόγιό μου!!!!!!!!!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: